Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x40] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W odpowiedzi na liczne pytania postaram się zamieścić tutaj te najczęściej powtarzające się:

- Najszybszy kontakt ze mną poprzez messengera - strona na FB, oraz PW na tym forum

- "Dungeon Edition" potrwa do 27.02. Kolejna edycja spotów - niespodzianka (będzie mokro :))

- "Zakupy" na stronie odbywają się tylko i wyłącznie poprzez kredyty, które można zdobyć z gry. Nie ma i nie będzie systemu donate. Jeśli ktoś wam coś takiego powiedział to mija się z prawdą. 

- 2 różne poziomy VIP również dostępne tylko dzięki grze. 

- "Trade online time" to nic innego jak wymiana czasu spędzonego na serwerze na kredyty (1 godzina = 100 kredytów)

- Golden kredyty można zdobyć dzięki Vote i GR

-  Nie każdy weekend będzie z dodatkowym expem

- Exp nie będzie podniesiony na stałe. Tak duża ilość spotów powoduje, że i tak exp idzie dość szybko.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już od jutra zaczynamy nowe wyzwanie. 

Do zbierania będzie White Cherry Blossom. 

golden.jpg

Osoba która przez 7 dni uzbiera ich najwięcej, otrzyma GOLDEN FENRIR

golden2.jpg

Start 14.02. godz. 9.00

Koniec 21.02 godz. 20.00

Opublikowano

Na dniach (być może nawet dzisiaj) zostanie udostępniony nowy klient gry. 

Pojawią się nowe miejsca. 

Spoty na nowej mapie, oraz Land Of Trial, na którym nie będzie żadnego spota, ale zwiększony exp. :) 

Zamiast stać na spocie, będzie można wykonać rajd po mapie w poszukiwaniu ciekawego dropu i chodzących po mapie bossów. 

Opublikowano

Dziękuję Klaud6 :) 

Zaszły zmiany :) 

Nowy klient udostępniony na stronie. 

Nowości: 

- Dodatkowe warpy

- Mapa Silent - Spoty dla chcących trochę prywatności :) 

- Land Of trial - Mapa bez spotów, ale ze zwiększonym expem i z Bossami, którzy mają respown 4 godziny. 

- Bossy z pozostałych map usunięte. 

Land of Trial, czyli mapa dla poszukiwaczy. Mapa dla osób które lubią zapolować na dobry item. Mapa na której nie ma gdzie ustawić AFK. Podniesiony exp rekompensuje czas spędzony na poszukiwaniu lepszego seta, ancientów itp.

Pozostałe spoty w "Dungeon Edition" pozostają bez zmian, aż do 27.02 kiedy to przeniesiemy się z nowymi spotami do Atlans.

Opublikowano

A wiec zmiany a to znaczy ze Admin naprawde sie stara szukjac alternatywy dla wszystkich milo z Jego strony osobiscie zapraszam do gry bo gra sie naprawde fajnie ludzie ktorzy odeszli wracaja a nowi wspierani przez wysokolewelowcow szybko pna sie w gore.

Opublikowano
22 godziny temu, makumbaxxx napisał:

DO ZOBACZENIA NA NOWEJ EDYCJI JESLI SIE UKAZE.  MILEJ GRY.

Do zobaczenia Makumba. Dziękuję za spędzony czas.

Przy okazji mała informacja - Uruchomiony został subserver NoN-PvP. 

Land of Trail - chwilowo zawieszony ze względu na bugi, które staram się wyeliminować. Nie poddaje się :) 

Opublikowano

chetnie bym zagral jak po sciagnieciu klienta nie moge go wypakowac probowalem sciagnac ponownie na wylaczonym antyvirusie ale nic to nie daje jedyne co mi sie wypakowuje to folder z Data a wfolderze jakies 2 ikonki. Ktos mial moze taki problem i wie jak mu zaradzic? jakies pomysly podpowiedzi?

Opublikowano
37 minut temu, Talmud napisał:

chetnie bym zagral jak po sciagnieciu klienta nie moge go wypakowac probowalem sciagnac ponownie na wylaczonym antyvirusie ale nic to nie daje jedyne co mi sie wypakowuje to folder z Data a wfolderze jakies 2 ikonki. Ktos mial moze taki problem i wie jak mu zaradzic? jakies pomysly podpowiedzi?

Widzę, że już sobie poradziłeś :) 

Witamy. 

Opublikowano

Komunikat:

Już od piątku, na serwerze pojawią się nowe jewele w dropie.

Jewel of Dark Bless

Jewel of Dark Soul

Jewel of Dark Life

Jewel of Excess

Jewel of Science

Jewel of Luck

Opublikowano

Jestem pelen uznania dla Twojej kreatywnosci w prowadzeniu  serwera wykonales i wykonujesz ogrom pracy . Czekam na nowa edycje mysle ze bedziesz mial sporo online > oby rozgrywka trwala dlugoooo i niebylo latwo ......aby zarobic na rodziny musimy duzo pracowac i czau na gre niewiele a chcjaloby sie  utrzymac jakis rozsadny poziom w grze cknia mi sie stare serwery z hard ustawieniami gdzie kazdy item zdobyty cieszyl  gdzie niebylo niebotycznych nagrod  a na wszystko trzeba bylo ciezko zapracowac >>>>(moze w dzisiejszych czasach to juz tylko marzenia) a moze ne.

Serdecznie pozdrawiam all

Opublikowano

Witam gram praktycznie na tym serwerze od początku jak mało który dobrze sie rozwija nasz Admin nie sypia cały czas jest coś nowego pomysły do expa klasa co jakiś czas gdzie indziej ostatnio Dungeon teraz Atlans aż chce się grać :) Eventy o itemy co miesiąc zwiększony exp na 1-2h  , zachęcam każdego do gry na start pomagamy w expieniu zbiorze setu ostatnio sam dla nowych zrobilem event drop k4 k5 to my tworzymy ten serw jest nas coraz więcej także serdecznie zapraszam o pomoc pisać DiMi pozdrawiam nikt nie pożałuje nowości non stop :)

Opublikowano

Mam tylko 1 pytanie 🙂

Czy itemki ACC typu Hyon, Gaion, Anubis itd itp mają opcje exe?

Opublikowano
8 godzin temu, Bosssik napisał:

Mam tylko 1 pytanie 🙂

Czy itemki ACC typu Hyon, Gaion, Anubis itd itp mają opcje exe?

Tylko kupując itemy dostępne w webshop jako forma nagrody za Grand Reset.

Są pieruńsko drogie 😉 

Opublikowano

Mimo usilnych starań, reklamy, zmian, pomysłów na podniesienie atrakcyjności rozgrywki, ilość online spada każdego dnia. 

Dodatkowo, działania jednej z osób która odwiedzała serwer spowodowały u mnie całkowitą rezygnację z prób podbicia serwera na wyższą odwiedzalność. 

Moje zaangażowanie w serwer od kilku dni leży. I nic nie wskazuje na to, żeby miało się zmienić. Jedno jest pewne. Jeśli do środy, średnia ilość osób online nie będzie wyższa, serwer zostanie zamknięty. 

Już teraz dziękuję osobom, które aktywnie przyczyniły się do tego co mieliśmy przez dobre 2 miesiące. Ale chyba sami rozumiecie, że trzymanie serwera dla kilku osób nie ma sensu. Ani to nie jest przyjemne dla mnie, ani dla graczy, którzy snują się po pustym serwerze. 

Jeśli dojdzie do zamknięcia, zapewne spróbuję czegoś nowego. Może zmiana sezonu? Może bardziej hardcorowy setup? 

Czas, a właściwie najbliższe dni pokażą. 

Opublikowano

Osobiście nie zacząłem grać po informacji, którą od Cb dostałem - acc+exc to najgorszy pomysł.

Sezonu nie zmieniaj, ponieważ jest on najlepszy - starsze i nowsze nie mają takiego wzięcia jak stary, poczciwy  s6.

Ja i wiele osób czekam na harda z resami i ciężkim dropem exc - max 2 opty.

Może taki Cię interesuje 😉 

W razie pytań pisz priv. Ustawienia to nie problem - posiadam 🙂 

Opublikowano

Serwer dobiegł końca.
Ostatnio z każdym dniem było was coraz mniej. 
Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do rozwoju serwera. 
Ruszam z nowym projektem. Nowa odsłona ruszy niebawem.
Dziękuję!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...