Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x40] Proud Of Mu

xroma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na Serwer jest nas coraz wiecej pojawily sie u nas inne nacje takie jak Filipiny Vietnam czy Brazylia Gra sie bardzo fajnie w atmosferze jaka wspolnie tworzymy na serwie jezeli sie skusisz PM me Seniorita/Koniq

Opublikowano

Dungeon.jpg

W dniu dzisiejszym zostanie wprowadzona zmiana.

"Przenosimy życie w podziemia"

Stadium opustoszeje. 

W zamian, pojawi się całkowicie nowy Dungeon. 

Wszystkie 3 poziomy zapełnią się spotami z rosnącym lvl mobów.

Dungeon 3 z najsilniejszą obsadą.

Wszystkie prace będą prowadzone sukcesywnie, bez wyłączania serwera.

Przewidywany koniec dziś wieczór.

Opublikowano

Exp na weekend x80 kazdy dostaje na start Pande i ma szanse nieco nadgonic serdecznie zapraszam na serwer PM Seniorita / Koniq :)

taki screenshot same wariaty na serwie xD

Screen(02_04-00_11)-0000.png

Opublikowano

Przepisa na "szybkie stworzenie RF"

- Tworzysz postać (najelpiej DK)

- expisz głównie w poszukiwaniu Serc, Boxów (za ich drop masz dodatkowo Wcoin)

- Idziesz na BC, DS

- Zbierasz kamienie, itemy który przydadzą się później 

- Po kilku godzinach na stornie, w panelu wybierasz opcje "trade online time" 

- Wymieniasz czas gry na kredyty a kredyty na Wcoiny :) 

Opublikowano

Dlaczego admin podaje moje hasło innemu uzytkownikowi? Ktoś zalogowal się za mnie,usunął mi dwie postacie a,na koniec dostałem bana  😕 nie polecam tego serwera same przekręty i oszustwa!!!!

Opublikowano
2 godziny temu, VegetaBM napisał:

Dlaczego admin podaje moje hasło innemu uzytkownikowi? Ktoś zalogowal się za mnie,usunął mi dwie postacie a,na koniec dostałem bana  😕 nie polecam tego serwera same przekręty i oszustwa!!!!

Polecam dobrego lekarza. 

Z pewnością w twojej okolicy znajdzie się dobry psychiatra. 

Robisz gnój na serwerze, dostajesz bana na 3 dni. 

Wracasz, przepraszasz wszystkich na około, po czym po 2 godzinach robisz dokładnie to samo co wcześniej. 

Teraz twierdzisz, że ktoś zalogował się na Ciebie :) 

Tydzień myślałeś, żeby wymyślić podobną bzdurę?  IP NIE KŁAMIE. W takim razie ktoś od samego początku logował się na Ciebie :)

Proszę bardzo: 

Vegeta.jpg

Opublikowano

Nie.

Mało tego. Nigdy nikomu drogi do serwera nie zamykam. 

Wystarczy do mnie napisać i wyjaśnić, przeprosić. Cokolwiek.

A nie wchodzić tutaj i wypisywać bzdury.

Opublikowano
Przed chwilą, VegetaBM napisał:

Podales moje haslo GodOfWar innemu uzytkownikowi w grze, dlatego to złamanie calkowitej prywatności ,szkoda czasu na ten serwer!!

Ja w przypadku do Ciebie dysponuje dowodami.

Od Ciebie słyszę tylko pomówienia.

Opublikowano
4 minuty temu, VegetaBM napisał:

Podałeś GodOfWar moje hasło?

Vegeta co ty próbujesz ugrać? 

Nie mam w zwyczaju przekazywania takich informacji. 

Poza tym, czy GodOfWar nie jest twoim szwagrem? 

Podawałem hasło tobie - tutaj na forum w prywatnej wiadomości. Mam załączyć kolejny screen?

vegeta 2.jpg

Opublikowano

Czyli mu podałeś  w grze 😉 a skąd masz pewność że,ktoś z forum jest osobą z gry? Po co wogole podajesz czyjeś hasla 😕

Opublikowano
4 minuty temu, VegetaBM napisał:

Czyli mu podałeś  w grze 😉 a skąd masz pewność że,ktoś z forum jest osobą z gry? Po co wogole podajesz czyjeś hasla 😕

Oczywiście, że nie mam pewności. 

Ale do zalogowania się na konto, potrzeba jeszcze loginu, a doskonale wiesz, że twoje konto nie ma loginu VegetaBM

Opublikowano

Na screen widac że,tą wiadomość odczytalem 3 godziny temu,więc skąd ban od paru dni?

Login mam automatycznie zapisany,więc jeśli komuś podałeś moje hasło a,korzystamy z tego samego laptopa to ktoś mógł wejść mi na konto

Opublikowano

Sam właśnie przyznałeś, że to jest właściwy adres pod który wysłałem wiadomość PM. 

Więc sprawa zamknięta. :) 

5 minut temu, VegetaBM napisał:

Na screen widac że,tą wiadomość odczytalem 3 godziny temu,więc skąd ban od paru dni?

Login mam automatycznie zapisany,więc jeśli komuś podałeś moje hasło a,korzystamy z tego samego laptopa to ktoś mógł wejść mi na konto

Powiedz mi, ale tak szczerze. Próbujesz zniweczyć cały wysiłek podejmując taką jałową dyskusję w wątku? Nie potrafisz załatwić tego jak facet. 

W pierwszej kolejności powinieneś skorzystać z wiadomości prywatnej, a nie rzucać oszczerstwami tutaj.

Narobiłeś bigosu, powinieneś wziąć to na klate. Jak napisałem wcześniej, nie zamykam nikomu drzwi na stałe. Wystarczy porozmawiać.

Opublikowano
Przed chwilą, VegetaBM napisał:

Chodzi mi o forum, odczytałem czyjeś hasło które podałeś jak widac na screen 😉

Ok napiszę raz jeszcze. 

Wysłałem wiadomość PM do osoby VegetaBM, która już we wcześniejszych postach żaliła się na to czy owo... Osoba o tym samym nicku, wypowiadała takie same rzeczy na serwerze. Założyłem że jest to ta sama osoba (jak widać słusznie) 

Jeśli bym się pomylił, to samo hasło, wysłane do niewłaściwej osoby nic by nie dało. Gdyby nick VegetaBM pokrywał się z nickiem na serwerze, pewnie bym się wstrzymał.

Podałem hasło tutaj, w prywatnej wiadomości, ponieważ  GoodOfWar na serwerze pisał mi, że oskarżyłeś mnie o zmianę hasła. (czego nigdy nie robie, bo i po co) 

że nie możesz się zalogować itd... 

Dnia 27.01.2020 o 08:13, xroma napisał:

Twoje konto nie zostało w żaden sposób zablokowane. 

edit.

wygląda na to, że musiałaś wymienić się hasłem z Vegeta, który musiał wchodzić na Twoje konta ze swojego klienta. (w każdym razie był na waszych kontach ze swojego IP) Dlatego dodało Cię do bana razem z nim.

Oczywiście Tobie jak i GodOfWar to likwiduje i możesz wejść.

Zostawiam to każdemu do własnej oceny. 

Po założeniu za pierwszym razem bana na Konto, IP i klienta razem z kontem jednocześnie zostały zbanowane 3 konta. A to oznacza, że albo te 3 konta należały do jednej osoby, albo już wcześniej dane do logowania krążyły między nimi. 

Zanim jeszcze została wysłana wiadomość PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...