Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na świąteczną choinkę - WYNIKI!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELgudLf.png

Dobry wieczór 🙂

Zgodnie z informacją podajemy wyniki na najładniejszą świąteczną choinkę. Do konkursu zgłoszone zostały naprawdę ładne choinki i nie łatwo było wybrać najlepsze. Przypomnę jeszcze co można było wygrać:

3S6Wizc.png

I miejsce:  gold.png.759c10940f414767fee86abad35a450  + kod Paysafecard o wartości 100 PLN

II miejsce:  blue.png.3fde7448b9ac4270d9da0f050b59252  + kod Paysafefacard o wartości 50 PLN

III miejsce:   champion.png.ee65b2e97d0dda55c8744ce24de  + kod Paysafecard o wartości 30 PLN

IV - V miejsce:  champion.png.ee65b2e97d0dda55c8744ce24de  + kod Paysafecard o wartości 20 PLN

Nagroda publiczności:  champion.png.ee65b2e97d0dda55c8744ce24de  + kod Paysafecard o wartości 50 PLN

Wyniki przedstawiają się następująco:

I miejsce: @Pr0chuu

II miejsce: @Damian

III miejsce: @Wefaj

IV miejsce: @Rayso.

V miejsce: @carbonx

Nagroda publiczności: @Marcell.

Gratuluję! W celu nagród proszę o kontakt za pomocą Wiadomości Prywatnej 🙂

Makin

PS dorzucam w spoilerach zwycięzców:

I miejsce:

Spoiler

IMG_20191227_114758.jpg

II miejsce: 

Spoiler

zdjecie.jpg

III miejsce: 

Spoiler

79978090_2501227710193894_103490505467232256_n.jpg

IV miejsce:

Spoiler
Spoiler

WxUHz7X.jpg

Spoiler

drva7e1.jpg

V miejsce:

Spoiler

IMG_20191223_112809.jpg

Nagroda publiczności:

Spoiler

viber_image_2019-12-24_21-42-58.jpg

ILui, Rayso., peter1234 i 3 innych lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano
6 minut temu, vsgv napisał:

witam, prosze o dyskwalifikacje uzytkownika @Marcell. gdyz pisal do kazdego kogo popadnie by oddawal glosy, co oznacza ze glosowanie nie bylo fer 

Sprawdzę to, ale nie było to zakazane wprost - chyba, że faktycznie spamował do kogo się dało 🙂 

@Wilczek dodałem też zdjęcia do 1 posta 🙂

BetonOficjalny i Wilczek lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja też otrzymałem podobne wiadomości, ale nie sądzę żeby to było coś złego. Taki typ konkursu, gdzie liczą się polubienia, często właśnie rządzi się takimi prawami. Nie liczy się wtedy sama zawartość pracy konkursowej, a ilość osób do których uda się takiej osobie dotrzeć. To normalne, finalnie i tak od nas zależy czy coś polubimy, czy nie. No chyba, że ktoś się ucieka do masowego i uporczywego spamu, to jest niefajne 😉 

Może ktoś kojarzy ostatnią akcje na Wykopie jak wypromowali faceta na twarz Galerii w Krośnie? To coś w ten deseń 😄 

Aive, BetonOficjalny i Makin lubią to

Opublikowano
2 minuty temu, Damian napisał:

Ja też otrzymałem podobne wiadomości, ale nie sądzę żeby to było coś złego. Taki typ konkursu, gdzie liczą się polubienia, często właśnie rządzi się takimi prawami. Nie liczy się wtedy sama zawartość pracy konkursowej, a ilość osób do których uda się takiej osobie dotrzeć. To normalne, finalnie i tak od nas zależy czy coś polubimy, czy nie. No chyba, że ktoś się ucieka do masowego i uporczywego spamu, to jest niefajne 😉 

Może ktoś kojarzy ostatnią akcje na Wykopie jak wypromowali faceta na twarz Galerii w Krośnie? To coś w ten deseń 😄 

problem jest wtedy, kiedy uzytkownik wypisuje do kazdego z jakakolwiek ranga na forumowym discordzie (bo tylko takie wytlumaczenie mam dlaczego ta osoba mogla do mnie napisac, kiedy jestem tutaj jak i na discordzie forumowym nieaktywny, ale z wysoka ranga) i prosi o glos. dla mnie to troche nie fer wobec innych. mogl przynajmniej poprosic znajomych by pozakladali konta na forum i zaglosowali, a nie wypisywac do randomowych ludzi ktorych nawet nie zna. jak widac nie jestem jedyna osoba, pewnie wypisal do kazdego kto byl wysoko na forumowym discordzie

RafalR, Makin i nycaffjs lubią to

­

Opublikowano
3 minuty temu, vsgv napisał:

problem jest wtedy, kiedy uzytkownik wypisuje do kazdego z jakakolwiek ranga na forumowym discordzie (bo tylko takie wytlumaczenie mam dlaczego ta osoba mogla do mnie napisac, kiedy jestem tutaj jak i na discordzie forumowym nieaktywny, ale z wysoka ranga) i prosi o glos. dla mnie to troche nie fer wobec innych. mogl przynajmniej poprosic znajomych by pozakladali konta na forum i zaglosowali, a nie wypisywac do randomowych ludzi ktorych nawet nie zna. jak widac nie jestem jedyna osoba, pewnie wypisal do kazdego kto byl wysoko na forumowym discordzie

Dlatego jeszcze przyjrzę się temu, chociaż Damian ma też rację, zobaczymy 🙂 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich! 🤗
PS. Równie dobrze każdy inny miał prawo do „żebrania” o lajki, także problem leży chyba nieco bardziej w metodzie wyboru takiego zwycięzcy. 

Opublikowano
3 minuty temu, Hasta napisał:

Gratulacje dla wszystkich! 🤗
PS. Równie dobrze każdy inny miał prawo do „żebrania” o lajki, także problem leży chyba nieco bardziej w metodzie wyboru takiego zwycięzcy. 

to jest tak samo jakbym napisal na discordzie "@everyone prosze oddac glos na moja choinke", pewnie bys nie byl zadowolony ze masz powiadomienie z dupy. mi to obojetne, tylko pisze o zaistnialej sytuacji

­

Opublikowano
4 minuty temu, vsgv napisał:

to jest tak samo jakbym napisal na discordzie "@everyone prosze oddac glos na moja choinke", pewnie bys nie byl zadowolony ze masz powiadomienie z dupy. mi to obojetne, tylko pisze o zaistnialej sytuacji

Raczej bym to olał i po prostu na tę osobę nie głosował. Wiesz no, to już w gestii tej osoby leży czy chce kogoś sobą irytować, czy tez nie. A koleś miał do tego prawo, bo nie ma takiego zakazu w regulaminie konkursu. Z resztą, nawet jakby był, to głosowanie poprzez znajomosci i tak miałoby miejsce. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...