Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspolne DP dla wszystkich miast

JvD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumialosc... Prosze o pomoc poniewaz szukalem, szukalem i nie znalazlem... Chodzi mi o skrypt czy tez informacje jak zrobic aby miec wspolne DP dla wszystkich miast? tzn. wkladajac item np. w thais, miec ten sam item w venore lub carlin itd itp... Z gory dziekuje za sensowne i konkretne odpowiedzi... Jesli ktos chce hejtowac ten post, niech sobie odrazu daruje bo nie wzrusza mnie to 😉 Pozdrawiam wszystkich Forumowiczow

P.S. Zapomnialem dodac wersji klienta... klient 9.83

Z każdym dniem mojego życia, nieuchronnie wzrasta liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w d... 🙂

Opublikowano

Możesz dodać w RME nowe miasto o nazwie np. Depo i wszystkie depo przypisać do tego miasta. Wtedy będą dzielone itemy pomiędzy wszystkimi depo.

Albo poszukaj coś w player.cpp żeby tylko 1 ID było.

Opublikowano
Dnia 12.01.2020 o 13:29, rafaeru napisał:

Możesz dodać w RME nowe miasto o nazwie np. Depo i wszystkie depo przypisać do tego miasta. Wtedy będą dzielone itemy pomiędzy wszystkimi depo.

Albo poszukaj coś w player.cpp żeby tylko 1 ID było.

Hejka rafaeru,

dzieki serdeczne za podpowiedz. Juz ogarnalem temat, sprawdzone :P Okazalo sie, ze w RME klikamy na skrzynke i w Properties ustawiamy "No Town" czyli nie przypisujemy skrzynki do zadnego miasta. Zrobilem tak na pojedynczych skrzynkach w kazdym dp w miescie i wkladajac itemek w jednym z nich, byl tez w kazdej innej skryznce w innym miescie. Niemniej, jeszcze raz dzieki za zainteresowanie i pomoc. Pozdrawiam

Z każdym dniem mojego życia, nieuchronnie wzrasta liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w d... 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...