Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x250] Ex-Mu

ExBoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Badi 1990  ja też bym tu zagrał ale boje się braku chaosa w dropie.

Ja zawsze expie sam i latam po różnych mapach ale nigdy nie biorę udziału w eventach no już tak mam .Nie wiem dlaczego.

A wychodzi że bez tego chaosa nie zdobędę  no chyba że czegoś nie doczytałem.

Szkoda kurka.. bo te ustawienia mi pasują.

Opublikowano

Nie musisz chodzić na eventy zęby zdobywać chaosy , tak jak pisałem wcześniej chaosa można wydropić z Box of Heaven  a ten drop już wszędzie  . Zarówno zbierają reny czy lucky Coin tez mamy szanse na zdobycie chaosa . Wiec sposobów jest kilka  Zachęcam do Gry 

Zapraszam Start już jutro o godzinie 18.00 

Opublikowano
2 godziny temu, ExBoss napisał:

TAK 

ROZUMIEM ZE NIE CHCESZ GRAC NA SERWERZE NA KTÓRYM ADMIN NIE SPEŁNIA WSZYSTKICH TWOICH WARUNKÓW , NIE BĘDĘ STAWIAŁ SERWER ZĘBY TOBIE SIĘ ON PODOBAŁ I BYL USTAWIONY TAK JAK TY TEGO CHCESZ . POWODZENIA  W SZUKANIU 

Proszę Cię. Na samą sugestię drogi Adamie dostajesz białej. Jeśli zamierzasz zrobić serwer dla siebie, z jedynymi słusznymi ustawieniami i grać  na nim samotnie,życzę najlepszego.Nie pretensjonuj do kogoś, że próbował podpowiedzieć o kilku niedociągnięciach,ale albo nie chciałeś, albo nie miałeś czasu.W wypadku kiedy ktoś ma mało czasu bo pochłaniają go sprawy rodzinne i nie może go poświęcić na gry,lub uważa że jedynie sam ma rację, odradzam stawianie serwera,po co ludzie mają  się  stresować 🤠

Opublikowano
24 minuty temu, Alnar napisał:

Proszę Cię. Na samą sugestię drogi Adamie dostajesz białej. Jeśli zamierzasz zrobić serwer dla siebie, z jedynymi słusznymi ustawieniami i grać  na nim samotnie,życzę najlepszego.Nie pretensjonuj do kogoś, że próbował podpowiedzieć o kilku niedociągnięciach,ale albo nie chciałeś, albo nie miałeś czasu.W wypadku kiedy ktoś ma mało czasu bo pochłaniają go sprawy rodzinne i nie może go poświęcić na gry,lub uważa że jedynie sam ma rację, odradzam stawianie serwera,po co ludzie mają  się  stresować 🤠

Nie będę się tu z tobą licytował bo szkoda czasu wielu graczy już cie poznało z niezbyt dobrej strony . Na tym zakończmy ta konwersacje 

Opublikowano

Za dużo troche boxów leci z których jvl dropia, rf dmg ma mocno znerfiony przy 2k agi z bufem od elfa 1,5k bije po 200 w atlans2  😜 rozumiem, ze potem się rozkręci ?

Opublikowano

Jesteśmy już prawie pierwszy dzień po Starcie serwer < gram od startu >  i mogę powiedzieć szczerze ze jestem zaskoczony serwer naprawdę fajnie ustawiony ludzie sobie pomagają handel kwitnie ... Quest system bardzo dobry pomysł , jewele dropie umiarkowanie , jeśli chcesz zdobyć set trzeba się ruszyć i polatać na mapach za królikami  ....  Na serwerze tworzą się już pierwsze Guild . Zapraszam na Serwer !!! Gorąco polecam !! 

Opublikowano

Szukam cały czas co jest przyczyną i staram się to naprawić 

Zobaczymy wrzucam nowe gs ,  mam nadzieje ze pomoże 

Proszę o info 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...