Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na podobieństwo Virtuala - ma sens?

Sponsor111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie:

Ilu chętnych znalazłoby się,gdybym stworzył serwer na podobieństwo Virtuala ??

Serwer byłby na kilka lat,is mniej rozbudowany,ale tańszy.

Serwer nie kropka w kropke,ale podobny,bo uważam go za najlepszego priva jaki powstał (tylko ten zryty admin)...

Zastanówcie się,zaproście znajomych do dyskusji.

Przekalkulujmy to,bo jeśli będzie dużo chętnych to działamy.

• Aive zmienił(a) tytuł na Serwer na podobieństwo Virtuala - ma sens?
Opublikowano

Jak najbardziej jestem za dopracować drobne szczegóły % na ulepszanie dać normalny a nie jakiś wymyślany że na eq na nizszy lvl jest mniej % niz na wyższy grałem tam pare lat i serwer jest ogólnie spoko ale fakt faktem zgodze się admin tam jest mega zrypany nic nie robi aby ten serwer żył i było tam sporo osób nowy praktycznie nie ma tam szans.Przydało by się też dodac jakies dungi na niższe poziomy popracowac nad setami żeby były ustalone poziomy a nie misz masz i bylo by to bardzo fajne 

Opublikowano

Z chęcią bym wbił na taki serwer choć dodałbym jeszcze kupno rzeczy u handlarzy za yang a nie tylko bryłki

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano

Jestem całkowicie przeciwny powielania tych samych serwerów, innowacyjność stanowi klucz do konkurencyjności.

Nie mówiąc też o fakcie reworkow i innych powrotów. Rada taka, jeśli ci zależy na projekcie zrealizuj według własnego pomysłu 🙂

heavy metal GIF

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po twoim toku pisania mogę wywnioskować, że mało masz do czynienia z tworzeniem serwerów, dlatego, myślę, że nie zaczynaj robić privów dla innych ,  ucz się na hamachi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...