Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie lepiej zrobić jeden serwer z expem 1500(bądz innym) i będzie większa ilość graczy ?  Pograłbym na serwerze ale 20 osób to trochę słabo a pewnie z czasem zmaleje ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wbijaj bedzie zawsze nas wiecej i moze jak inni pomysla jak ty i zaczniemy grac ogolnie jest fajnie fajne ustawienia wiec sprobuj zapraszamy

Opublikowano

widze ze coraz mniej ludzi online a szkoda bo nawet spoko sie gralo

zapraszam do gry moze sie uda ze serwer postoi. ale ja i tak czekam az ktos zrobi serwer jak stary dobry x-world mu przydal by sie taki serwer mu na lata bez resetu acc i bez wshop z nagrodami za rr ze samemu wszystko wbijasz i zbierasz a za kase to tylko vip i buff exp

szewa12 lubi to
Opublikowano
1 godzinę temu, santiniBK napisał:

widze ze coraz mniej ludzi online a szkoda bo nawet spoko sie gralo

zapraszam do gry moze sie uda ze serwer postoi. ale ja i tak czekam az ktos zrobi serwer jak stary dobry x-world mu przydal by sie taki serwer mu na lata bez resetu acc i bez wshop z nagrodami za rr ze samemu wszystko wbijasz i zbierasz a za kase to tylko vip i buff exp

Uwierz mi, że każdy serwer stałby długo jakby tylko byli gracze. Wiele osób wchodzi na serwery, zobaczą kilka rzeczy nie po ich myśli i uciekają. Żaden w tym interes robić reset acc -  ja jestem daty takiej, gdzie nie było czegoś takiego jak resety acc. Zauważ, że na medium nie ma możliwości zakupu itemów w żaden sposób -  są właśnie jedynie VIPy i okrojony xShop, w którym można kupić dodane tam itemy tylko poprzez grę (eventy/bossy/złote) i niestety serwer jest już pusty, a minęło zaledwie 10 dni. Przykre to jest, bo inwestujesz masę czasu/pieniędzy, a jako zwrot otrzymujesz hejt ;) ale nie poddajemy się, mamy fajną paczkę graczy na High, którzy trzymają serwer przy życiu.

Opublikowano

no i zapomnielismy o konkurencji ktora krazy po nowo otwrych serwerach i hejtuje a na sam koniec probuje przejac graczy ze niby to wbijamy na lepszy serwer i pyk abieraja graczy za takie cos powinien byc h....j w dupe ale coz nie brakuje nam idtiotow ale poki co fajnie sie gra panowie i panie no i jeszcze jedno nie dogodzisz wszystkim

Opublikowano

nowy event ;)easterevent.jpg.57b528829125160173b86989dda4b8c0.jpg

Welcome!

We wish you all the best on Easter holidays!

We have prepared for you an event that will last during the holidays.
You can find many precious stones!

The event starts now and will last until the end of Monday (13.04)!

What does it consist of?

Every hour, 10 rabbits appear in random places in Noria.

Various types of stones drop from rabbits. It should be noted that there is a good chance of dropping an expensive stone, i.e.
Jewel of excess (you can knock in 3 random exc options),
Jewel from Kundun (item level up to +15),
Jewel of Dark Life (adds +8 the add option),
Jewel of Dark Soul (2 item levels in the range +7 to +9)

Good luck!

Opublikowano
1 godzinę temu, *BlackHawk* napisał:

na tym x5000 exp  19 ONLINE

a na tym x300   4 ONLINE

TROCHE SLABO MOIM ZDANIEM

super. obiektywna opinia :) 

Opublikowano
Dnia 12.04.2020 o 12:54, Smoks88 napisał:

dzisiaj licznik pokazuje ponad 50 i ponad 20. także jak i ty wbijesz i będziesz aktywny to inni też tak zrobią 🙂 pozdrawiam

Smoku, kolega powyżej wypisuje w innych publikacjach również, że mają mało online. Aczkolwiek wszedł na serwer gdzie było 30 online. Czyżby konkurencja? ;)

Btw. poniżej zapowiedź kolejnego eventu. 

event_credits.png

Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy nowych graczy. Aktualnie event polegający na dropieniu 2 itemów z BOKów. Co 3/4 dni nowe eventy, o których wyraźnie informujemy na stronie głównej/forum/launcherze. Niedługo coś dla nowych graczy. W dniu wczorajszym przekroczyliśmy 80 online. Z dnia na dzień Was przybywa co cieszy :)

Edytowane przez Man!aq
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, *BlackHawk* napisał:

na chwile obecna jest 18 graczy Online    Podziekuje    szkoda bo lubie season 6  

Kolejny raz nam spamujesz w temacie. Dodatkowo o 7 rano w niedzielę. Wejdź o godzinie 19 - zobaczysz ile będzie online. Jakos piszac post na ex-mu bylo niecale 30 online i nie przeszkodzilo Ci to w wejsciu na serwer - faktycznie kolosalna roznica, a i opinia bardzo obiektywna. Już raz napisałeś że nie chcesz tu grać i nam to wystarczy. Nie zniechecaj innych. 

Edytowane przez Man!aq
Opublikowano

on to robi specjalnie moze z konkurancji czy co bo w niedziele o 8 bylo kolo 50 online ale co ja tam wiem hehe w ciagu dnia 70 plus i rosnie

ps nie zapomnijmy ze dzis cs 😄 J0K3R szykuj dupsko 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...