Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC na nowym koncie

danio323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko . Problem tego typu kumpel cheatował tzn tam używał sobie skinchangera oczywiście jakiegoś gównianego vac po kilku dniach spoko tam . Zrobił nowe konto grał już bez skinchangera na następny dzień VAC . Ok moze jakieś powiązanie czy cos usunał steam , reinstal csgo , zmiana ip  sprawdził czy zaden plik ze skinchangera sie nie wala nie ma nic . Kolejne konto znow 1 dzień i VAC . Gra 100% czysto . 

Ktoś coś jakaś pomoc chętnie się odwdziecze 🙂 

Opublikowano

System VAC jest zaprojektowany tak, że w 99,9% słusznie nadaje blokadę VAC. 

Jeżeli użytkownik łączy się z serwerem zabezpieczonym przez VAC z komputera, na którym są zainstalowane znane programy do oszustw, to system VAC nałoży na użytkownika blokadę i nie będzie on mógł grac w przyszłości na serwerach zabezpieczonych przez VAC. System VAC niezawodnie wykrywa oszustwa za pomocą odpowiednich sygnatur oszustw. Wszelkie modyfikacje, dzięki którym gracz zyskuje przewagę nad innym, klasyfikowane są jako oszustwo lub hacking i wywołują blokadę VAC. Wlicza się w to modyfikacje głównych plików wykonywalnych gry oraz bibliotek łączonych dynamicznie (DLL).

Blokady VAC są trwale, nie podlegają dyskusji, a Pomoc techniczna Steam nie może ich zdjąć.

Zapoznaj się z artykułami z supporta: 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691&l=polish

Podsumowując: 

5 godzin temu, danio323 napisał:

Siemanko . Problem tego typu kumpel cheatował tzn tam używał sobie skinchangera oczywiście jakiegoś gównianego vac po kilku dniach spoko tam . Zrobił nowe konto grał już bez skinchangera na następny dzień VAC . Ok moze jakieś powiązanie czy cos usunał steam , reinstal csgo , zmiana ip  sprawdził czy zaden plik ze skinchangera sie nie wala nie ma nic . Kolejne konto znow 1 dzień i VAC . Gra 100% czysto . 

Ktoś coś jakaś pomoc chętnie się odwdziecze 🙂 

Niech ten "Twój kolega" przestanie grać na cheatach i przestanie opowiadać bajki, że wszystko poczyścił, a VAC nadal jest nadawany. To nie są czasy gimnazjum, że ktoś uwierzy, że nie używałeś cheatów, a masz bana. 

Bana VAC nie zdejmiesz, przestań czitować, czy tam Twój kolega i wszystko wróci do normy 😉

Temat raczej do zamknięcia, bo nikt więcej tutaj nie pomoże.

Opublikowano
4 godziny temu, Sztalixon napisał:

System VAC jest zaprojektowany tak, że w 99,9% słusznie nadaje blokadę VAC. 

Jeżeli użytkownik łączy się z serwerem zabezpieczonym przez VAC z komputera, na którym są zainstalowane znane programy do oszustw, to system VAC nałoży na użytkownika blokadę i nie będzie on mógł grac w przyszłości na serwerach zabezpieczonych przez VAC. System VAC niezawodnie wykrywa oszustwa za pomocą odpowiednich sygnatur oszustw. Wszelkie modyfikacje, dzięki którym gracz zyskuje przewagę nad innym, klasyfikowane są jako oszustwo lub hacking i wywołują blokadę VAC. Wlicza się w to modyfikacje głównych plików wykonywalnych gry oraz bibliotek łączonych dynamicznie (DLL).

Blokady VAC są trwale, nie podlegają dyskusji, a Pomoc techniczna Steam nie może ich zdjąć.

Zapoznaj się z artykułami z supporta: 

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=polish
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691&l=polish

Podsumowując: 

Niech ten "Twój kolega" przestanie grać na cheatach i przestanie opowiadać bajki, że wszystko poczyścił, a VAC nadal jest nadawany. To nie są czasy gimnazjum, że ktoś uwierzy, że nie używałeś cheatów, a masz bana. 

Bana VAC nie zdejmiesz, przestań czitować, czy tam Twój kolega i wszystko wróci do normy 😉

Temat raczej do zamknięcia, bo nikt więcej tutaj nie pomoże.

No i wyszło że pierdolisz głupoty . Vac został nałożony po powiązaniu po jakimś id czy cos . tzn jakiegoś pliku nie wyczyścił z danych steam i po tym dostawał vac potem wrzuce ss z odpowiedzi od supportu . Czyli tak jakby dostał bana na kompa  .  Nie masz pojęcia to nie puczaj innych i nie opowiadaj jak ty to powiedziałeś bajek  🙂

Opublikowano
3 minuty temu, danio323 napisał:

po tym dostawał vac potem wrzuce ss z odpowiedzi od supportu

To wrzuć, chętnie się dowiemy. Support nie rozpatruje VAC banów 😉

Opublikowano

Dziś wziełem lapka kumpla do siebie . Podłączyłem do neta z telefonu zeby było dla mnie jak najbezpieczniej . Nowe konto  , 3 skrzydłowy niezaufanekonto i VAC . Gra na 100% czysta sam grałem przejrzałem cały komp za wiele nie ma bo świeżo po formacie kilka dni temu był robiony . Nie ma nic . Wyczściłem rejestr , reinstal csgo i całego steam . I powie ktoś teraz o co chodzi ? 

Grałem osobiście na jego lapku kilka H bez odpału bez niczego w procesach odpalony csgo steam i windowsowe niezbedne rzeczy nie ma nic podejrzanego tam . A tu VAC kto mi kurwa wyjaśni  jaką polityke banowania teraz stosuja . Skoro komputer jest 100% czysty nie ma nic dziwnego tam . Grałem czysto 100% . Tak też miałem wątpliwości że może cos tam sb cheatuje . Ale teraz grałem ja z jego lapkiem sam na sam i tak naprawde dostałem VAC za nic . 

Dnia 18.04.2020 o 12:59, Crossnix napisał:

To wrzuć, chętnie się dowiemy. Support nie rozpatruje VAC banów 😉

Jak tylko dostane ss wyślę ją tu 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...