Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3+CUSTOM][x800] DEMON-MU

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

King of MU Event

kingofmu.png

THIS IS GUILD PVP EVENT!
WINNER GUILD WHICH LONG POSSESION CASTLE IN DEVIAS3!

The castle is taken over by standing on the cords: 225x227
and entering the command: /reg

EVENT TIME:
Tuesday, Thursday, Saturday:
Time: 18:00

EVENT REQUIREMENTS:
- Guild

EVENT MAP:
Warp to map Devias3 (M)

EVENT SUB:
Only sub PvP!

EVENT REWARD:
TOP 5 PLAYERS WHO HAVE CASTED THE CASTLE WINS: 150Wcoin
ALL ONLINE PLAYERS FROM GUILD WHO WIN OBTAIN: 25Wcoin

Survival Event

survivor.png

THIS IS PVP EVENT
FOR KILL OBTAIN 100 POINTS, WHEN DEATH MINUS 10 POINTS

EVENT TIME:
Survival:
19:30, 20:30

EVENT REQUIREMENTS:
- 30 Resets and 300 Levels
- Minimum User: 2
- Maximum User: 50
- Max Death: 10
- Maximum Time Event: 15 minutes

EVENT MAP:
Warp to map Survival (M)

EVENT SUB:
Only sub PvP!

EVENT REWARD:

Winner Players obtain 100 Wcoin

Aragog Spider Invasion

aragog.png

INVASION TIME:
Aragog Spider:
01:10, 04:10, 07:10, 10:10, 13:10, 16:10, 19:10, 22:10

Event Time: 20 minutes

COUNT MONSTER:
Aragog Spider x5

INVASION MAP:
Lorencia

INVASION SUB:
Only sub PvP and Vip!

INVASION DROP:

Aragog Spider:
- 90% chance to drop 1xAncient Item

Morgoth Boss Invasion

morgothboss.png

ATTENTION! BOSS IS VERRY VERRY STRONG!

INVASION TIME:
Morgoth Boss:
19:00

Event Time: 30 minutes

COUNT MONSTER:
Morgoth x1

INVASION MAP:
Uruk Mountain near this cords (128x110)

INVASION SUB:
Only sub PvP!

INVASION DROP:

Morgoth Boss:
- Bundle Jewel of Harmony (30)
- Bundle Gemstone (30)
- Red Fenrir
- Rare Item Ticket 5
- Wings of Power Full
- Seed Sphere Elite Reduction
- Seed Sphere Elite Reflect
- Seed Sphere Elite Maximum HP
- Seed Sphere Elite Automatic Life Recovery

Jewel of Full NPC

jeweloffullmixnpc.png

10 Jewel of Elevation can exchange to Jewel of Full!
If you have 10 Jewel of Elevation go to:
Lorencia (137x140) Jewel of Full Mix NPC!

This NPC automated exchange you:
10 Jewel of Elevation to 1 Jewel of Full!

Edytowane przez glorasek
Opublikowano

WEEKEND BOOST EVENT!

Today at 12AM (12:00) Bonus Weekend Boost Event!

1. Experience Normal +25%!
2. Experience Master +25%!
3. 25% more credits for Grand Resets!
4. 25% more credits for donate (payu, paypal, paysafecard)
* bonus credits will be added manually to 12h!

Event end 11 MAY 8AM!

Opublikowano

Niestety potwierdzam, mimo zgłaszania tego administracji już podczas 1 sezonu nie zostało nic z tym zrobione. Dorzucę od siebie, że admin nie interesuje się serwerem, o tym jaka postać jest lepsza na PvP decydują donejterzy, Glory interesuje się tylko wpływem na konto

DawcaDonejta lubi to
Opublikowano

Pvp dramat! Bez socketa nie dacie rady podejść do sm-a/dl-a w sklepowym secie i exe stafem (posiadając exe seta +ddi i wingi 3.5). Ludzi na speedhacku biega od groma, admin oczywiście bez podsunięcia pod nos dowodów nic nie zrobi, dodatkowo trzeba mu tłumaczyć, gdzie wyświetla się nick oskarżonego na filmiku (totalna olewka!). Ustawienia zmieniane co chwile, na początku edycji delay na combo wynosił ponad sekundę, potem okazuje się, że zostało to zmienione (na 0,7s?). Na serwerze panuje "kumplostwo". Administratora nie widziałem na serwerze od początku edycji ani razu! (gm-a/ów również). Edycje trwają maksymalnie miesiąc (nie wliczając sztucznego podtrzymywania serwera z 60 online, gdzie 70% to offtrade), gdzie na przemian rusza WarOfGlory i DemonMU. Wszelkie pomysły na przedłużenie edycji są ODRZUCANE na starcie, dlaczego? a dlatego, że spowodowałyby mniejszy przypływ $$. Na poście większy gnój niż w oborze. Każdy kto grał na WarOfGlory kojarzy sytuację, gdzie gracz X zwyzywał Administratora (co widać na załączonym screenie). Owy Pan Bxxxxx następnego dnia wrócił odbanowany na serwer (pod naciskiem graczy został zbanowany ponownie). Dodam tylko, że osoba "wyzywająca" przekazała sporą ilość gotówki w donejcie (czyżby zagroził zwrotem na PayPalu? A może był pretendentem do dalszego donejtowania?). Pozdrawiam serdecznie

1.png

2.png

Opublikowano

+1

10 minut temu, DawcaDonejta napisał:

Pvp dramat! Bez socketa nie dacie rady podejść do sm-a/dl-a w sklepowym secie i exe stafem (posiadając exe seta +ddi i wingi 3.5). Ludzi na speedhacku biega od groma, admin oczywiście bez podsunięcia pod nos dowodów nic nie zrobi, dodatkowo trzeba mu tłumaczyć, gdzie wyświetla się nick oskarżonego na filmiku (totalna olewka!). Ustawienia zmieniane co chwile, na początku edycji delay na combo wynosił ponad sekundę, potem okazuje się, że zostało to zmienione (na 0,7s?). Na serwerze panuje "kumplostwo". Administratora nie widziałem na serwerze od początku edycji ani razu! (gm-a/ów również). Edycje trwają maksymalnie miesiąc (nie wliczając sztucznego podtrzymywania serwera z 60 online, gdzie 70% to offtrade), gdzie na przemian rusza WarOfGlory i DemonMU. Wszelkie pomysły na przedłużenie edycji są ODRZUCANE na starcie, dlaczego? a dlatego, że spowodowałyby mniejszy przypływ $$. Na poście większy gnój niż w oborze. Każdy kto grał na WarOfGlory kojarzy sytuację, gdzie gracz X zwyzywał Administratora (co widać na załączonym screenie). Owy Pan Bxxxxx następnego dnia wrócił odbanowany na serwer (pod naciskiem graczy został zbanowany ponownie). Dodam tylko, że osoba "wyzywająca" przekazała sporą ilość gotówki w donejcie (czyżby zagroził zwrotem na PayPalu? A może był pretendentem do dalszego donejtowania?). Pozdrawiam serdecznie

1.png

2.png

+1

Opublikowano (edytowane)

Brawo ze wam sie chce robic te durne konta, ilosc postow na tym forum i bany, ktore wczoraj otrzymaliscie sa bardzo wiarygodne. Uwaga na te osoby, robia dymy na serwerze, szkodza, a jak zostana zbanowani to paskudza w publikacjach. Przeciez nie od dzis wiadomo ze sety socket sa lepsza i to do nich sie dazy to co chcesz sie bic w sklepowych 😄 haha dobre. Wszelkie pomysly sa wprowadzane wiec nie gadaj glupot i durnot. Zreszta koncze z wami dyskusje, tak jak pisalem polecialy bany to trzeba teraz jechac po serwerze.

Mam dla was idealne rozwiazanie, zrobcie cos swojego 😉 chetnie wejde sie pobawic na tych super ustawieniach, skoro tak sie na wszystkim znacie. 

Edytowane przez glorasek
Opublikowano

Wybiórczo wybrane zarzuty, w dodatku takie, na które można odpowiedzieć w najmniej sensowny sposób (+nie na temat). Pozostaje mi pogratulować poziomu Administracji na owych serwerach 🙂

Opublikowano

Wasze slowa przecza temu co sie stalo, zostaliscie zbanowani (slusznie) i robicie dym na forum. Nawet lepiej sie bez was gra, nie ma tak toksycznej atmosfery, pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Opublikowano

Jeśli  konstruktywną krytykę nazywasz wyszukiwaniem bugów i czerpaniem z tego korzyści , co jest niezgodne z regulaminem jeśli takowego buga nie zgłosisz do administatora  to sorry, nie dziw się że dostałeś bana 😄 , a z  waszych komentarzy nie wynika nic negatywnego do serwera 🙂 aczkolwiek jest to pozytywne że gracze którzy oszukują mają teraz ból dupy że nie mogą dalej oszukiwać , i życzę wam abyście zostali potraktowani w taki sam sposób na wszystkich innych grach/serwerach .
PS zobaczcie jak w tak krótkim czasie zmieniła się atmosfera na serwerze 🙂 oczywiście na plus . 

Pozdrawiam 

Rybka

Opublikowano

Gdzie napisałem cokolwiek na temat "wyszukiwania bugów i czerpaniu z tego korzyści"? Wróżysz z fusów? Za złamanie regulaminu jest ban i nikogo to nie dziwi, nikt też nie ma "bólu dupy". Napisałem opinie na temat serwera, jeżeli którekolwiek z rzeczy napisanych przeze mnie jest nieprawdziwa to czekam na sensowną wypowiedź "linii obrony". Tym właśnie, między innymi, charakteryzuje się "konstruktywna krytyka", napisałem co jest złe i dlaczego, pozostawiając jednocześnie możliwość obrony. 

Opublikowano

jak widac na serverze działa speedhack i do tego kopiowanie itemkow jak i za pieniadze osagniesz wszystko 🙂 czyli bez sesnu server gdzie za hajs masz wszytko,reszta osob ktora nie placi nie ma szans 😄 taki server to tylko omijac 🙂

PS Michasia i Prezia wracajcie haha bo jak widac dlugo tu nie pogracie 

Opublikowano

Co ty mozesz wiedziec sprawdz lepiej u siebie to kopiowane, bo ja je zablokowalem i ogarnalem a widze ze u ciebie chyba nie koniecznie jeszcze to wyczajone ^^

Ludzie, ktorzy spamuja w innych publikacjach tylko po to zeby sciagnac do siebie sa dla mnie zerem, zreszta widac ze uzywasz translatora. Idz na swoj serwer i pilnuj swoich, bo za pewny siebie jestes.

A i napisze cos jeszcze offnij te boty to zobaczymy ile tych online masz w rzeczywistosci, nie pozdrawiam, takie cos powinno byc karalne.

Opublikowano

Glory skok na hajs robi co edycję, weź na wogu offnij sklepy to będziesz miał 10 osób typie, demon ma 300 online z czego 80% to dropajki (nieograniczone jakby kogoś to interesowało)

Opublikowano
10 minut temu, kubuaqJG napisał:

Glory skok na hajs robi co edycję, weź na wogu offnij sklepy to będziesz miał 10 osób typie, demon ma 300 online z czego 80% to dropajki (nieograniczone jakby kogoś to interesowało)

Nikt ci tutaj nie kazal grac, jak cos mi sie nie podoba to to omijam. Proste i jasne, tak mozesz napisac o wiekszosci serwerow, wylacz mutli, wylacz boty, wylacz to i tamto. 

8 minut temu, DawcaDonejta napisał:

Szkoda, że się @glorasek nie odniesiesz do tego co ja napisałem i @kopiujeitemy

Wyzej sie wypowiedzialem co o tym sadze nie musze 2x powtarzac tego samego. 
Kolegami dla was sa osoby z ktorych mozna czerpac korzysc, jak dostawaliscie crd za testy, bugi itp to o tym nie wspomnicie, ale jak czegos nie dostaniecie to admin staje sie z automatu wrogiem.
Zawsze staralem sie nagradzac pomoc, nawet ten bug z marketem zostal nagrodzony to raz, dwa tak zglaszaliscie to owszem tylko wtedy strona stala na innym CMSie o ile wiecie co to znaczy, potem sie zmienila i nie sadzilem ze moze to tez w podobny sposob dzialac, ale wiem jak i zostanie to zafixowane 😉 Wiecej nie mam co do powiedzenia, pisaliscie ze nie slucham was, propozycji, to luknij sobie na forum w dzial propozycje na nowa edycje czy ktos cokolwiek z was napisal.

Jezeli uwazacie ze to takie kokosy itp mam dla was serio zlota rade, postawcie cos swojego, chetnie zagram, sam posprawdzam jak wam wyszlo pvp, jak u was z kolesiostwem itp, bo juz chyba cos kiedys na ten temat gdzies tutaj na mpc czytalem w innej publikacji 😉 

Opublikowano (edytowane)

Nie odpowiedziałeś na praktycznie żaden zarzut... Jak zwykle wymijające odpowiedzi nie na temat. Zgłaszałem od dawien dawna sporą ilość bugów za które nic nie dostałem, więc o czym Ty mówisz? Zacytuje może tylko jak nagradzasz niektóre osoby... 

"5k ci ogarne zaraz

ok dodane

to 25k zostanie

jutro ci cos rzuce" 

Jakież to potężne bugi musi zgłaszać ta osoba skoro co edycję dostaje po kilkadziesiąt tysięcy kredytów?

Edytowane przez DawcaDonejta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...