Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańsze grzyby u grzybiarza

Praf1k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialem tutaj się zapytać czy może ktoś ma jakieś furtki lub triki na tansze grzyby u grzybiarza. Wiem, że jest to na 100% możliwe. Dlatego  że kupuje na allegro od ludzi przez pol dane pakiety które u mnie są 2 razy droższe. Nie jest to sposób z vpn i zmienianiem regionu w Google Play. Próbowałem, zmieniłem na Ukrainę co prawda 1k grzyba wychodziło za 114zl, lecz odrzucalo moja kartę z powodu miejsca zamieszkania. Napisałem do ludzi od których kupowałem grzyby i jest podobno inny sposób bez vpn, gdzie w znacznie mniejszym stopniu jest prawdopodobieństwo bana. Wiem też, że grzyby sa tansze tym sposobem, nie darmowe. Proszę o jakieś poinstruowanie, nawet na pw :)

Opublikowano

Raczej nikt ci na tacy nie poda rozwiązania, skoro biznes się kręci 😉 Spróbuj podpiąć revolut'a, przeważnie Polskie debity bądź kredytówki nie działają przy podpięciu pod VPN. Dotyczy to większości gier/usług przez Internet.

Opublikowano

a ja podam bo nie dam innym zarabiać ... wszystko kazdy tylko dla siebie bierze a zadnych sposobów nikt nie chce wyjawić... żenada

pobierasz VPN tunnel bear

łączysz się na Meksyk , wchodzisz do sklepu, wyłączasz VPN.

I kupujesz w walucie meksykańskiej co chcesz:)

ceny 50% taniej niż w pl walucie

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 2.05.2020 o 15:01, Antenelles napisał:

a ja podam bo nie dam innym zarabiać ... wszystko kazdy tylko dla siebie bierze a zadnych sposobów nikt nie chce wyjawić... żenada

pobierasz VPN tunnel bear

łączysz się na Meksyk , wchodzisz do sklepu, wyłączasz VPN.

I kupujesz w walucie meksykańskiej co chcesz:)

ceny 50% taniej niż w pl walucie

A jak można zmienić walutę? Bo na starym koncie mam złotówki, a na nowym mam normalnie walute meksykańską, i czy jak kupuje przez PSC to zabiera mi w walucie meksykańskiej?