Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobilem testy pingu w poprzednim temacie tak jak prosiliście zebym zrobił i zrobiłem ale to nic nie pomogło przyszedł do mnie pan od internetu naprawil mi internet . otóż działało tylko przez chwile

testowałem pingi w cmd i strasznie skacze ms 

nwm od czego może to zależeć ale przypatrzylem sie jednej rzeczy kiedy zresetuje komputer albo zostawie go na długi czas to ping sie pogarsza image.png

Opublikowano

Wszystkie aktualizacje masz zrobione? W menedżerze zadań zobacz co obciąża sieć w zakładce Procesy.

Opublikowano (edytowane)

Windowsa Mam a w w menedżerze zadań obciąża mi tylko chrome i anty wirus PS: mam internet na kabel.

test po zresetowaniu komputera image.png

Edytowane przez herold13372
  • Aive zmienił(a) tytuł na Problem z pingiem w grach
Opublikowano

Zrób speedtest i wklej go nam. Z tego co dodałeś widać, że ewidentnie gubisz pakiety.  W CS:GO w net_graphie skacze Ci var/chooke/loss?

Opublikowano (edytowane)

244004965  a czasem var zależy ile osób jest na serwerze np gram faceit albo esportal to ping skacze do np 60 i spada do 40 i tak co chwile a na fc i esportal varu ani lossow nie mam

Opublikowano (edytowane)

własnie sobie wieczorkiem odpalilem cska sprawdzic jaki jest ping i jest taki image.png Wiec nie wiem jaki jest problem raz mam dobry raz mam zly

Opublikowano

Jeśli nie masz w tle odpalonych żadnych aplikacji, no to winą jest tylko i wyłącznie Twój internet i jedyne co możesz zrobić to próbować kontaktować się z dostawcą. Oczywiście pamiętaj, że to czy masz 40 czy 80 pingu zależy też od lokalizacji serwera i czasem skoki, które opisałeś (pomiędzy 40 a 60) mogą nie wynikać z Twoich problemów sieciowych, a obciążenia serwera na którym aktualnie grasz. 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, carbonx napisał:

Jeśli nie masz w tle odpalonych żadnych aplikacji, no to winą jest tylko i wyłącznie Twój internet i jedyne co możesz zrobić to próbować kontaktować się z dostawcą. Oczywiście pamiętaj, że to czy masz 40 czy 80 pingu zależy też od lokalizacji serwera i czasem skoki, które opisałeś (pomiędzy 40 a 60) mogą nie wynikać z Twoich problemów sieciowych, a obciążenia serwera na którym aktualnie grasz. 

nie mam odpalonych żadnych aplikacji mam tylko odpalonego steama i to wszystko kontaktowalem sie z dostawcą i mówił że u nich wszystko w porządku a gram tylko dm,faceity,esportaly na faceicie mam czasem dobry czasem zły więc nwm co zrobić w takiej sytuacji PS a sieć radiowa może mieć wplyw na to bo mam 10 letnia antene

Opublikowano

No internet radiowy jest najgorszym z możliwych jeśli chodzi o stabilność i w 100% tłumaczy to zgubione pakiety i skaczący ping. 

Opublikowano
1 godzinę temu, carbonx napisał:

No internet radiowy jest najgorszym z możliwych jeśli chodzi o stabilność i w 100% tłumaczy to zgubione pakiety i skaczący ping. 

ok dzieki temat do zamknięcia

N3ST0 lubi to
  • N3ST0 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...