Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S9][x1000] www.muprv.com.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, oferuję serwer w fazie testów, kilka informacji:

- www.muprv.com.pl

- Exp X1000 (obecnie)

- MasterExp X100 (obecnie)

- Max stats 32k

- Max resets 70 (komenda /reset)

- Brak Grand/Master reset

- Nagroda WCoin i GoblinPoints za reset

- Strona www w fazie początkowej (j. ang.) ale intuicyjna w obsłudze

- Brak WebShop (obecnie)

- Brak P2W (Pay to Win)

- Blood Castle, Chaos Castle, Devil Square, ILLUSION TEMPLE, KALIMA

- Muun System, Acheron, Golden Invasions

- System nagród za czas logowania (Goblin Points) oraz za eventy BC, CC, itp (WCoin)

Serwer stoi na opłaconych plikach, nie posiadam do nich kodów źródłowych także błędy wiążące się z ingerencją w kod źródłowy nie będą mogły być rozwiązywane, jednak wiążę z nim pewne nadzieje zarobkowe (nie duże, ale minimum na opłacenie abonamentów), zapraszam do testowania i zgłaszania uwag.

Edytowane przez Snajper89
lukasz5050 lubi to
  • Aive zmienił(a) tytuł na [S9][x2000] www.muprv.com.pl
Opublikowano

Brak spotów, za rr tylko 200 pkt. Helper pożera zen. Trzeba sprzedawać kamyki żeby pozyskać zen.

Myślę że Admin to wkrótce poprawi :)

Opublikowano (edytowane)

Pewnie, jestem otwarty na propozycje, spoty dodałem tylko w Devias2/3 oraz w LT4/7 dla pozyskiwania questitemów, chętnie dodam w Arena, ale obawiam się, że gracze wtedy przestaną chodzić na eventy typu Blood Castle, itd... jak najbardziej włączę, co do punktów, przyjąłem, że staty będą resetowane i 200 pkt * liczba resów (co przy np 10 resie da już 2000 pkt do rozdania), przy GrandResecie dodałem jednorazowo 10 000 pkt do rozdania, zaraz szybko przekalkuluję jak to się ma na 70 resetach... 14 000... rzeczywiście mało, wybaczcie nie przeliczyłem, zaraz poprawię...

EDIT:

Zmienione, wszystkie klasy 1800 / reset (mnożone przez liczbę resetów), Dark Lord (z racji dodatkowej cechy "Command") 2200 / reset (mnożone przez liczbę resetów)

EDIT2:

Znalazłem ustawienia... zmienione z 20 000 na 500 (jest to mnożone przez liczbę LVL ale tej zasady akurat nie mogę zmienić, natomiast też jest wyłączony czas deaktywacji)

EDIT3:

Zmieniono drop na 30% (dla lepszego dropu zen), oraz drop jewels (w przedziałach lvl mobów 1-99, 100-199, 200-254)

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, lukasz5050 napisał:

Chcialem wbić polukać ale nawet clienta nie mogę odpalić >.>

#co to ***** ma być?

Prawie 30 osób się zarejestrowało i grało bez problemu. Dlaczego nie możesz odpalić nie mam pojęcia... może przez to *****?

Opublikowano (edytowane)

Dobra po wylaczeniu avasta client sie odpalil mimo ze antywirus nie wskazywal nic ze blokuje 😮

ale oczywiscie serwer jest teraz off xd

Edytowane przez lukasz5050

wielkosc

Opublikowano (edytowane)

Serwer jest off ponieważ zmienił się adres IP i czekam na reaktywację licencji MUEMU... Wiązałem z tymi pliczkami nadzieje "drobnozarobkowe" ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Nie da się ustawić serwera pomiędzy "fun", a "P2W", albo jedno albo drugie... cóż do 6 czerwca mam liencję na MUEMU więc działać będzie (oczywiście przy każdej zmianie IP będę musiał reaktywować licencję)... pozostają oczywiście pirackie pliki, ale na nich jest spory kłopot z ustawieniem konfiguracji (dużą większość trzeba edytować ręcznie, tutaj mam w miarę działające edytory). ale uważam, że i tak nie są te pliki warte 21$ miesięcznie... co i tak jest bardzo tanie biorąc pod uwagę developera IGCN, który woła 400 euro na dzień dobry i po 20 euro miesięcznie dodatkowo 😛 Duży minus za to, że aktywacja licencji przebiega na adres IP, nie można użyć DynDNS no i po tygodniu czasu gdy zmienia się IP trzeba reaktywować licencję co trwa ok 1h czasu... A cały czas mam nieodparte wrażenie, że mam styczność z polakami... to muemu.tech kiedyś było muemu.pl... DEMON-MU, którym, nie ukrywam, że się trochę inspiruję niby polski serwer ale postawiony we Francji i kasa za donacje jest podawana w euro... no cóż bez dobrego marketingu i kilku programistów niestety ani rusz...

EDIT:

Dajcie znać który pomysł z ustawieniami resetów lepszy (patrząc przez pryzmat serwera, na którym trzeba do czegoś dążyć, a nie wszystko podane na tacy), dodatkowo napsizcie proszę czy podczas gry mieliście jakieś lag'i.

EDIT2:

Wszystko się zmienia dynamicznie, o wszystkich zmianach będę informował w News na głównej stronie. Na chwilę obecną bardzo dziękuję wszystkim za rzeczowe podpowiedzi i rozmowy nt. działania serwera. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...