Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S8E3][x20] TESTY GOC MU 2

Gambler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Dnia 15.06.2020 o 10:35, Koniq napisał:

Dobilem 400 lvl ale za cholere niemoge renac postaci wogule cos stronka dziwnie mi dziala cokolwiek niewlanczam to wchodzi miza wsze na jakas biala strone dziwne . Dla mnie to koniec dobite 400 po 7 dniach gry w pt chodz na poczatku widzialem ze ludzie po 3 dniach resa robili bb all

Zacząłem grać 3 dni po starcie, nie spinam się gram na spokojnie. Dziś wbiłem pierwszego resa i wykonałem go bez większych trudności.

Może coś robiłeś nie tak, wystarczy trochę cierpliwości lub wejść na discord https://discord.gg/pVsed5 i zapytać. Tutaj otrzymasz odpowiedź od ręki. 

Gracze są pomocni, chętnie udzielają informacji i podexpiają.

Serwer dla tych, którzy lubią wyzwania - nie jest lekko!

Zapraszam!

Edytowane przez Gambler
Fazi22 lubi to
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ocenie serwer zanim po biore link.

• Sama prezentacja kuje w oczy. 
  • ACC+SOCKET  ( To jest szok , przeciez to sensu nie ma )
  • Strona internetowa ( w czasach gdzie layout sa darmowe takie cos? )
  • Przy low exp serwerach musza byc wymogi bo po co bic te resy? Jak przyjdzie graczy z 5 reset i ledwo co ale cos tam mizia.
Opublikowano
6 godzin temu, DomDom napisał:

To ocenie serwer zanim po biore link.

• Sama prezentacja kuje w oczy. 
  • ACC+SOCKET  ( To jest szok , przeciez to sensu nie ma )
  • Strona internetowa ( w czasach gdzie layout sa darmowe takie cos? )
  • Przy low exp serwerach musza byc wymogi bo po co bic te resy? Jak przyjdzie graczy z 5 reset i ledwo co ale cos tam mizia.

W prezentacji podstawowe info są,  po więcej warto wejść na discorda i zadać swoje pytania- odpowiedź od ręki . 

discord: https://discord.gg/pVsed5

Musiałeś coś źle zrozumieć. Nie ma acc+ socket . Jest natomiast Acc+exe i socket +exe .

Serwer się przyjął mamy 60 graczy,  wszystko fajnie zaczyna wyglądać. 

Www była na początek,  jak tylko jest chwila czasu pracujemy nad nową stroną także spokojnie.

Odnośnie wymogów na spoty,  zapraszamy z pomysłem na discorda,  jest tam odpowiedni dział, na pewno zostanie to przeanalizowane , a decyzja zostanie podjęta wspólnie z graczami. 

Opublikowano (edytowane)

Pograłem przez 4 dni i jednak ehh łatwizna serwer. 

w 4 dni uzbierałem pełno kamyków i wyprałem EQ na +15 za 1 razem.

Jak ktoś lubi easy serwer stylizowany na "hard" typu zmniejszony tylko exp na x20 to polecam 🙂

PvM i PvP lipa niczym z x9999 serwera

Polecam następnym razem kupić normalne pliki a nie do x9999 🙂

Niby 60 online a jednak multi acc mocno wleciało 😉 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano
Dnia 18.06.2020 o 11:29, Bosssik napisał:

Jak ktoś lubi easy serwer stylizowany na "hard" typu zmniejszony tylko exp na x20 to polecam 🙂

Jak można stwierdzić że pvp I pve  jest z serwera 999999 po 2 tygodniach bez ani 1 csa   . To tak jakby powiedzieć że elektryka  jest chujowa, A okablowanie nie rozłożone... Nie widzę ,aby  każdy mobek  padał na strzał , nie mówiąc już o eventach typu gaion  balgass  czy selup, gdzie nie ma szans wykonania ich na tym etapie ... pralka pali itemy więc widocznie miałeś szczęście że udało Ci się wyprać.  Nigdy nie jest tak ,że przy odpaleniu serwera jest wszystko idealne i nigdy tak nie będzie- taki urok priv...Tak czy siak poprawki są robione na bieżąco 😉, Aadministracja się stara, A mi się gra bardzo przyjemnie  i zachęcam do odwiedzin serwera. Pozdrawiam

Fazi22 lubi to
Opublikowano (edytowane)
Dnia 19.06.2020 o 16:13, Tymijamuonci napisał:

Jak można stwierdzić że pvp I pve  jest z serwera 999999 po 2 tygodniach bez ani 1 csa   . To tak jakby powiedzieć że elektryka  jest chujowa, A okablowanie nie rozłożone... Nie widzę ,aby  każdy mobek  padał na strzał , nie mówiąc już o eventach typu gaion  balgass  czy selup, gdzie nie ma szans wykonania ich na tym etapie ... pralka pali itemy więc widocznie miałeś szczęście że udało Ci się wyprać.  Nigdy nie jest tak ,że przy odpaleniu serwera jest wszystko idealne i nigdy tak nie będzie- taki urok priv...Tak czy siak poprawki są robione na bieżąco 😉, Aadministracja się stara, A mi się gra bardzo przyjemnie  i zachęcam do odwiedzin serwera. Pozdrawiam

Rozumiem, że szczęściem nazywasz również moment w którym inny gracz wyprał 3 sety na +15 za 1 ? 🙂 
Nie potrzeba CS do sprawdzenia PvP...  
Odnośnie PvM nie będę się wypowiadał bo szkoda gadać 😉 Ci co grają i z którymi mam kontakt również widzą pełno błędów. 
A odnośnie plików x9999 wybacz ale  sam H@ mi to napisał 😉 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano

Słuchaj,  co wyłapiemy poprawiamy. Zgłaszamy poprawki dalej robione są patche i wgrywane. Dziś powinien być już gotowy kolejny patch, który będzie wygrany nocą. 

Graczom podoba się serwer, atmosfera , zaczynają grać nowi, choć już jest trochę po starcie . Nas to zadawala i motywuje do działania. 

Dla nas każdy gracz jest ważny jak i jego zdanie. 

Krytykujesz nas od początku, widać na pierwszy rzut oka, iż jesteś pesymistycznie do nas nastawiony i co bym nie zrobili dla Ciebie i tak będzie źle. Szkoda tylko, że swoją mądrością,  uwagami i cennymi wskazówkami nie podzielisz się na forum czy discordzie. 

Jak już wiele razy wspominałem liczymy się zezdaniem każdego gracza, lecz ty jesteś trochę taki głupiomądry,  wyłapujesz różne rzeczy tylko po to , aby obsmarować nas tutaj.

Przepraszam,  jeśli Cię obraziłem, ale wydaje mi się,  że taka jest prawda.

Opublikowano
Dnia 30.05.2020 o 16:24, Gambler napisał:

Tak acc i socket będą mogły być Full exe.

Co do guild to DL 40 każda inna rasa 20, wkradł się błąd w publikacji , w ustawieniach jest ok 😉

Testy były jak już wspomniał kolega, trochę rzeczy zostało naprawionych, a dużo tego nie było,  ponieważ pliki są dobre.

Robione są ostatnie szlify i start 🙂

Zdradzę, iż zapowiada się ciekawie 😉 Zapraszamy!

Przecież wszystko jest super, pliki dosłownie idealne... 
Polecam nie kłamać następnym razem i będzie lepiej 😉 

Powiedź mi kto kupuje coś nie wiedząc nawet co to jest ? 🙂 

Jako H@ nie masz nawet konfigu maina i paru rzeczy nie możesz zmienić.. czytaj np. pralka HRS która zakodowana jest na 100% a pisze 50% 😉

Opublikowano (edytowane)

To działa, serwer bezstresowy, gracze na początku pomagają o ile są z małymi lewelami. Najlepiej poczytać discorda serwerowego 😄

Party też można się doczekać 🙂

Ilośc graczy na stronce

Edytowane przez cimipl
Opublikowano
Dnia 22.06.2020 o 15:26, MichcioRTS[ napisał:

Działa to? Ile graczy online? nwm czy pobierac?

Działa bez problemow, spoko atmosfera, nic tylko czekac na CSy, ktore beda napewno extra :] Pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 18.06.2020 o 11:29, Bosssik napisał:

I caly misterny plan admina psu na bude 😄

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 3.07.2020 o 11:30, DomDom napisał:

I caly misterny plan admina psu na bude 😄

Spokojnie, serwer jest stabilny i bardzo dobrze funkcjonuje. Cały czas trwa jego rozbudowa, a w planach jest już coś większego.
Cierpliwość każdemu się przyda. Zapraszamy na discord.

FACEBOOK EVENT DLA GRAJACYCH, POCZĄTKUJĄCYCH LUB CHCĄCYCH SPRÓBOWAĆ!!!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Gambler zmienił(a) tytuł na [S8E3][x20] TESTY GOC MU 2
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...