Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wie ktoś jak to naprawić?2020-06-08 (3).png
Dzieje się to gdy wchodzę na jakikolwiek serwer społecznościowy, przed ostatnią aktualizacją CSGO było wszystko ok, a po już nie 😞

Próbowałem zmieniać skiny, sprawdzać spójność plików i reinstalowałem grę 2 razy, ale nic nie pomogło. A czasami to na moich normalnych kupionych skinach tak mam, ale rzadko.
( tam na przesłany obrazku na Karambicie jest ustawiony skin ale niewiem czemu pokazuje się jako Karambit Vanilla a nie Karambit Autotronika ) Mam tak też na AK-47, Glock-18 itd. na tym serwerowym skinchangerze czy tam pluginie. Proszę niech ktoś pomoże 
PS: W PLIKACH  CS:GO NIC NIE RUSZAŁEM, ANI USUWAŁEM.

Edytowane przez Mr.Bright Black
  • Aive zmienił(a) tytuł na Problem na serwerach społecznościowych ze skinami
Opublikowano

Spróbuj zmienić cvary dodane po aktualizacji majowej. Konkretnie mam na myśli:

Cytat

Dodano ustawienie sv_pure_allow_loose_file_loads dla serwerów gry by kontrolować, czy pliki stron trzecich mogą być ładowane przez klienta. Użytkownicy mogą posiadać pliki zewnętrzne na dysku, ale zostaną one zignorowane podczas gry na serwerach. Jeśli użytkownicy załadowali już pliki stron trzecich do pamięci gry, ich klient gry musi zostać zrestartowany, by połączyć się z serwerami.

Dodano ustawienie sv_pure_allow_missing_files dla serwerów, aby kontrolować co dzieje się z klientami, które ładują brakujące pliki na serwer. Po wyłączeniu, jeśli podłączony gracz załadował pliki stron trzecich do pamięci gry, gdzie brakuje serwera, zostanie wyrzucony.