Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nadać sobie serverquery? Dałem rade przez putty dać sobie server admina ale server query nie moge tak samo poprzez YatQA nic nie mogę. Ktoś może mi wytłumaczyć jak to zrobić jak dla debila?TS3 stoi na moim VPS 32 sloty bez licencji ta darmówka którą oferuje ts3. Uprzedzam że gdy robie to co na filmikach z YT wyskakuje mi błąd

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
16 godzin temu, Wonoace napisał:

TeamSpeak zablokował możliwość nadawania rangi ServerQuery , skopiuj ją i nadaj sobie kopię tej rangi.

Jak skopiować range server query? Aktualnie to nie jestem w stanie mając server admina skopiować rangi server admin albo utworzyć takiej samej

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano
1 minutę temu, RyXeL napisał:

Jak skopiować range server query? Aktualnie to nie jestem w stanie mając server admina skopiować rangi server admin albo utworzyć takiej samej

Poprzez https://yat.qa - Możesz się zalogować z poziomu ASQ oraz następnie skopiować ją, lecz musisz posiadać dane pozwalające zalogować się na konto ASQ.

Opublikowano

Pomoc została udzielona 🙂

18 godzin temu, Wonoace napisał:

TeamSpeak zablokował możliwość nadawania rangi ServerQuery , skopiuj ją i nadaj sobie kopię tej rangi.

zgadza się, ale można cofnąć wersję wstecz i nadać ją w wersji 3.5.1 lecz wymagana jest teraz Licencja.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak nadać sobie ServerQuery?
Opublikowano

Zadawanie rangi Query jest skrajnie niebezpiecznie oraz może doprowadzić to do zniszczenia bazy serwera.
TeamSpeak, nie zablokował tego, aby zrobić na złość, tylko aby nie doprowadzać to nieprzyjemnych sytuacji przy administrowaniu serwera.

z3s3Zfd.png