Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vidgar - banowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oczywiście nie liczę na logowanie się na zbanowane konto bo się nie da ale żebym mógł nowym. Mam bana na kompa i przy każdej próbie logowania innym kontem pisze że jest blok. Na drugim kompie już normalnie tym nowym mogę więc nowe konto nie zostało zbanowane. Reinstal metka oczywiście nie pomaga. Na innym necie też nie działa. To jest ban na karte sieciowa dysk czy bonzo zhakował mi płytę główną? Do tego pytanie czy przez karte sieciowa do usb jak się netem podepne jest szansa na zmianę? Coś takiego? 

https://allegro.pl/oferta/ad5-karta-sieciowa-rj45-lan-na-kablu-usb-ethernet-6058390911

Z góry dziękuję, kocham Was ^^

Opublikowano

Ta sama zasada co na valiumie, wystarczy zmienić coś w rejestrze i grasz dalej. Lecz nie wiem co dokładnie się zmienia.

Spróbuj usunąć może cały folder vidgar'a z rejestru. Lub uzyć unbaner'a z valiuma który zmienia automatycznie coś w rejestrze.

76561198375594763.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Vidgar - banowanie
Opublikowano

Vidgar banuje na HWID i z powiązaniem, wystarczy zmiana HWID lub użycie naszego dll z cheatem na serwer Vidgar, który ma wbudowaną zmianę HWID po każdym wstrzyknięciu! 😄 

Opublikowano (edytowane)

Vidgar to jeden wielki syf, prawdziwa wirusolandia. Lepiej sobie odpuścić ten serwer, aby nie było potem nieprzyjemności. U mnie po zainstalowaniu ich clienta różne cyrki zaczęły się dziać na kompie, a antywirus poszukał dwa wirusy w głównym folderze. Jeden to patcher, który może być fałszywym alarmem, ale co do tego drugiego to nie mam wątpliwości, że to malware i prawdopodobnie to on powodował u mnie problemy z komputerem i siecią. Na szczęście po wywaleniu wirusów wróciło wszystko do normy. 

Edytowane przez MarcinD6
Opublikowano

Próbowałem już wszystkiego, zmiana hwid, zmiana ip, usuwalem rejestr z vidgar, bawiłem się z unbanerem z valium i nadal nic. 

Opublikowano
6 godzin temu, parysek13 napisał:

Próbowałem już wszystkiego, zmiana hwid, zmiana ip, usuwalem rejestr z vidgar, bawiłem się z unbanerem z valium i nadal nic. 

Daj sobie spokój z tym słabym serwerem i lepiej zagraj gdzieś indziej. 

Opublikowano

Teraz mi też już zmiana samego Hwid nie działa. Vidgar jest moim wyborem i proszę nie ingerować. Cała śmietanka gra i kupa dzieci co powoduje ze hajs jest spory. Niestety teraz nic nie pomaga i nie wiem co mozna zrobić