Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[8.54][Pokemon] SPokeOTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie !

Chciałbym was zaprosić na mój serwer pokemon SPoke.
Nie będę wam opisywał standardów, serwer został założony na spontanie, kiedyś się w to bawiłem, chciałem wrócić i pograć, niestety nie znalazłem żadnego stabilnego serwera. Gdzie nie byłem (jeśli chodzi o PL serv) to ciągle resety, lagi, cofki. Właśnie to zachęciło mnie do stworzenia własnego serwera.

Nie będę też kłamać, że mam 10 generacji, mapę na 500 GB i oferuje wam gruszki na wierzbie.
jak wspomniałem serwer powstał na spontanie i ciągle go edytuje, poprawiam i aktualizuję. 
Stoi na porządnym VPS który został wykupiony na 3 miesiące, więc nie zniknie za tydzień 🙂
Z konkretów to 3 generacje, ok. 30 questów, mapa w trakcie budowy, legendy naprawione.
Exp jest szybki w ciągu godziny czy dwóch można wbić ok 150 lv. 
Catch został zwiększony, żeby nikt nie musiał siedzieć 3 dni i łapać swojego ulubionego pokemona, chwilka starań i wchodzą nawet shiny.

Strony nie mam, póki co skupiam się na ulepszaniu serwera, ale pewnie powstanie niebawem 🙂
FP: https://www.facebook.com/SPokeOTS
Klient: https://megawrzuta.pl/download/be6e3f3efdb5443fea6dffc2159490d9.html?fbclid=IwAR314PsDIDZV5d0j0PUPsG231FW_6uxsijHjV4-_x2YBKaEy_s_mV6fShL4
konta tworzymy logując się na 1/1. 

Skupiam się na społeczności i współpracy z graczami, wiem, że nasze Polskie serwery nie mają porównania z serwerami BR, ale można stabilnie i przyjemnie pograć 🙂
także zapraszam ! 

foto 1.jpg

foto 2.jpg

foto 3.jpg

Edytowane przez SPokeOTS
Opublikowano

dodajemy kolejne aktualizacje 🙂 robię co mogę żeby umilić wam grę, dziś było 13 osób online co jest dla mnie mega, jako że nie udaję kogoś kim nie jestem. Po naradzie z graczami zrobię kilka zmian na serwerze, społeczność tworzy ten serwer tak że zapraszam ! 🙂

Opublikowano
Cytat

10. W dziale używamy prefiksów w formie: [wersja][typ] Nazwa serwera, na przykład: [7.6][Evo] SerwerOTS.pl lub [Custom][DragonBall] Serwer.pl.

24h na poprawę.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...