Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema Mirki ! mam problem otoz mam thinkpada x1 carbon (2nd gen), i chcialem podlaczyc do niego onelinka, w sensie stacje dokujaca, tylko ze jest tego troche i niewiem ktory bedzie kompatybilny z moim lapkiem, bylem na stronie lenovo ale zielony jestem i nic stamtad nie wyciagnalem jakies thunderbolty cos tam cos tam, weszlem na jedna ze stacji dokujacych, i pisalo ze pasuje do x1 carbon 4th,5th,6th,7th gen i w tym wlasnie problem, nie umiem znalezc onelinka ktry by pasowal do 2nd, a 2 porty usb to chyba troche malo, z gory mowie ze chce wlasnie takieg onelinka a nie jakiegos USB huba z allegro bo juz sie raz na tym przejechalem, jezeli ktos sie zna i jest w stanie mi pomoc prosze o odpowiedz, a jak ktos juz bardzo obeznany to by mi wyslal link do aukcji allegro z takowa stacja ktora bedzie kompatybilna z 2nd, z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi

Edytowane przez XpereQ
Opublikowano

Podaj dokładny kod producenta który model posiadasz.

XpereQ lubi to

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<
Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<
Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1
Mysz Razer Deathadder

• Aive zmienił(a) tytuł na Pytanie - ThinkPad
Opublikowano

nieumiem znalezc kodu producenta ale moge powiedziec ze ma on na pokladzie i5-4300U, znalazlem jakies compilance id niewiem czy to to ale podam TP00061A

• 3 miesiące temu...