Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x20][40%] agrOpol [START: 28/11/2020]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, makumbaxxx napisał:

Mysle ze postoj ....... za goraco na gre uffff......jezioro morze ocean 🙂

Jezioro lodu, morze wódki, ocean piwa????

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Odpuszczam se gre tutaj ....ide do pracy zostawiam afk wracam zabity pisze Tanko niebede sie rozwodzil nad tematem ale jest to amo co na poprzednich edycjach kil kil kil tylko poto zeby zabic bo spotow niebrak cya all milej zabawy ja spadam szkoda pradu a ustawione mialem /reauto

Opublikowano
24 minuty temu, makumbaxxx napisał:

Odpuszczam se gre tutaj ....ide do pracy zostawiam afk wracam zabity pisze Tanko niebede sie rozwodzil nad tematem ale jest to amo co na poprzednich edycjach kil kil kil tylko poto zeby zabic bo spotow niebrak cya all milej zabawy ja spadam szkoda pradu a ustawione mialem /reauto

Z tego co wiem to afk max to 5 minut.

Skoro już przyznałeś, że byłeś w pracy to nic dziwnego, że Cię ubił - miał prawo. 

Opublikowano

Z tego co czytam to wyglada na to ze to serwer dla niepracujacych i nieuczacych sie     niepotrzebnie zaczolem grac tu   TO NIEMOJA BAJKA ja pracuje a wiec szukam serwera dla pracujacych odpadam.

Opublikowano
29 minut temu, Koniq napisał:

Z tego co czytam to wyglada na to ze to serwer dla niepracujacych i nieuczacych sie     niepotrzebnie zaczolem grac tu   TO NIEMOJA BAJKA ja pracuje a wiec szukam serwera dla pracujacych odpadam.

yup

image.png

asdasd.jpg

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Koniq napisał:

Brak słów.

A za naukę to fakt, polecam się wziąć 🙂 Najlepiej za j. polski, składnię oraz pisownie.

1 godzinę temu, makumbaxxx napisał:

Co serwer to samo... Tobie chce się jeszcze tak strasznie żalić i płakać ? Na testach obraziłeś się bo poszedł res acc i nie byłeś TOP1 - NA TESTACH!

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano

A ja mam nieodparte wrażenie że wraz ze wzrastającą liczbą online zaczęły się niekorzystne dla serwera wpisy. Jak zbliża się do niebezpiecznej granicy 100 to zaraz się znajdują niezadowoleni. Niestety to nie pierwszy serwer z którym tak się dzieje. Mam nadzieję że Ci co grają się nie zniechęcą. A inni

chętni dołączą do zabawy.

Opublikowano (edytowane)

Gram jakieś 10-15 minut i nagle wyskakuje mi jakiś Silent anti-hack czy coś takiego. Wyrzuca mnie z gry i nie mogę się do niej zalogować...

anty virus wyłączony więc nie wiem ocb

Edytowane przez Mkw.

22104_15_03_10_4_57_02_4.png

Opublikowano
8 minut temu, damianek3700 napisał:

do wyjatkow w zaporze dodaj moze

Nie mogę tego znaleźć w ogóle...

2 konta na raz mogą mieć jakieś znaczenie?

22104_15_03_10_4_57_02_4.png

Opublikowano (edytowane)

Moga.

Jesli masz problemy z internetem AH sie aktywuje bo mysli, ze cos kombinujesz.

Nawet jak masz 250mb/s ale ping/ jitter Ci skacze jak szalony to tak bedzie.

Edit: uprzedzam pytanie- nieda sie z tym nic zrobic, mozliwe, ze jedyne wyjscie to zmiana dostawcy.

Aczkolwiek jak tez pisalem wyzej, sprobuj uruchomic klienta bez rozpakowywania tj otworz RAR i odrazu MAIN.

Jesli bedzie dzialac to znaczy, ze problem z antywirem, wiekszosc os teraz uzywa w10 defender w tym ja i wiem, ze nawet jak jest wylaczony to i tak dziala w tle dziad jeden, jak wylaczone sa services to tez mi skanuje pliki i nie pozwala otworzyc main.exe po rozpakowaniu.

Edytowane przez ZapraszamDoStolu
Mkw. lubi to

asdasd.jpg

Opublikowano

Panie i Panowie co sie dzieje wbijac na serwer wielkie mi plakanie ze tyle i tyle on line czekajac i patrzac czy licznik rosnie od tegoi napewno nie urosniewbijeszzrobisz konto bd gral wtedy licznik skacze w gore zapraszam serwer moze i mial bledy ktore byly likwidowane na biezaco a i wiele dodatkow czeka tylko musi byc wieksza liczba online

pozdroi

Opublikowano (edytowane)

Nie polecam serwera.

Totalne pustki, pełno błędów i spójności gry. 

Na serwerze nie ma administracji, GMów którzy mogą robić jakieś eventy, pozostaje expić na afk i tyle 😉

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano (edytowane)

Polecam robić lepsze rozeznanie  a później banować   😉

Powodzenia

Edytowane przez Bosssik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...