Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x20][40%] agrOpol [START: 28/11/2020]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Przy okazji zbanuj swojego ziomeczka i przydupasa Tukana, który jest mocno toxic patrząc na to co robi do tej pory, wyzywa wszystkich i klnie na post aż strach myśleć o tym czy potrafi normalnie pisać . 😄 

Pozdrawiam 😉

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano (edytowane)

Mistrzu socjotechniki, tajny agencie Malix musisz zrozumieć, że wywaliłem Cię z discorda tylko że względu na to, żeby już więcej nie czytać Twoich postów+ abyś nie promowal nowego serwera Cina tj Fenixa u mnie na kanale. Rozumiesz?

Nie wiem jak trudne jest to dla Ciebie do zrozumienia ale poprostu przestań już pisać. Info możesz brać skąd chcesz, nawet zrób sobie drugie konto wszystko mi jedno- musisz poprostu trochę wyluzować i tyle byku. 

😘

Edytowane przez ZapraszamDoStolu

asdasd.jpg

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, ZapraszamDoStolu napisał:

Mistrzu socjotechniki, tajny agencie Malix musisz zrozumieć, że wywaliłem Cię z discorda tylko że względu na to, żeby już więcej nie czytać Twoich postów+ abyś nie promowal nowego serwera Cina tj Fenixa u mnie na kanale. Rozumiesz?

Nie wiem jak trudne jest to dla Ciebie do zrozumienia ale poprostu przestań już pisać. Info możesz brać skąd chcesz, nawet zrób sobie drugie konto wszystko mi jedno- musisz poprostu trochę wyluzować i tyle byku. 

😘

Żadnego promowania serwera nie było chyba, że piszesz o moich prywatnych rozmowach to już nie powinno Cię interesować  (Twój przydupas Tukan Ci podesłał screeny) 🙂 

rozumiem, że piszesz o postach opisujących jak wygląda serwer ? 🙂 Wiadomo jak coś jest nie miłe a zarazem prawdziwe i nie wygodne  to trzeba zbanować 😉 
Dodam tylko, że te pseudo konta, które twierdzisz, że są moje niestety nie są i Ci co mają widzieć to wiedzą (znają mnie od paru lat) 🙂 

Myślałem, że GoC jest kiepski ale niestety jak widać może być gorzej 😄 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano

Bossik z tego co wiem to Ty byles przydupasem ale ze na serwerze nie zostales top 1 to odrazu  ale a i te bugi rzekome ktore zostaly ukryte zeby znalesc sie szybko w topce wiesz co nie bede pisal wiecej bo kazdy kto gra wie jakie to zalosne zostawic ukryte bugi po to by sie wzbogacic i byc top dla mnie jestes frajer o tyle i mam gdzies czy mnie tu zbanuja

Pozdro dla normalnych graczy lubiacych ciezka gre

Opublikowano (edytowane)

Tukan zanim napisałeś komentarz było go ustalić z Bubblesem 😄 nie brałem udziału nawet w testach, dziwnym trafem osoby które pomagały mu na serwerze uciekły tak samo szybko haha🙂 szybko w topce ? XD ja po tygodniu byłem chyba 60+ , bardzo szybko się tam znalazłem haha

Nie da się grać na serwerze na którym nawet Imp nie działa 😄 

Proszę Cię skończ pisać bzdury i weź się za naukę dzieciaku bo jest tragedia u Cb.

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano (edytowane)

Również gram i jest ok. Stabilnie, czuć rozwój postaci, jest jednocześnie do czego dążyć. A że nie wszystko działa to ludzie, gramy w tą gre juz 20 lat i zawsze były jakies błedy bugi itp, marudzenie, że nie ma częstych eventow organizowanych przez GM etc ... to nie podstawówka, że ktoś ma nas zabawiać. Gramy za darmochę, nie ma pay to win więc skończmy narodowe narzekanie na wszsytko. Kto nie chce nie gra i ok, ale po co na siłę zniechęcać innym wmawiając, że serwer tragiczny.

Pozdrawiam

Hurin

Edytowane przez clares
Opublikowano (edytowane)

Poczułem, że muszę się wypowiedziec, 

Sprostuję od siebie coś co może osoby nowe które czytają ten temat i nie wiedzą dokładnie ocb i o co ten caly ambaras to napiszę z mojego punktu widzenia.

Od samego początku mówię i powtarzam, że wszystko robię w swoim tempie, życie prywatne nie pozwala mi na 100% wejścia w temat wiekszosc z nas ma wiecej niz 30 lat i musi poprostu 'zapierdalac' a po pracy odpala mu i tyle.

Przyklad Makumba,  SirKirgo- chodz nie zawsze z nimi sie zgadzam a w wiekszosci to sie nie zgadzam (hehe) to w tym przypadku mowia prosto z mostu- on pracuje i nie siedzi przed komputerem 24/h, stawia afka idzie do roboty i sie wkurwia jak jakis inny gracz go ubije, wycinajac fraze;

Pracuje i nie siedzi przed komputerem 24/h.

Duża część a może i większość poprawek została wdrazona tydzień po starcie, nie wszystko dało się wyłapać na testach- spodziewałem się tego aczkolwiek nie w takiej ilości.

Błędy/ poprawki naprawiam ciagle w locie, niektóre szybciej jeśli są poważne a niektóre wolniej które nie są priorytetem. Teraz bardziej poprawki i usprawnienia.

Jestem osobą dorosłą która ma też inne rzeczy do roboty jak np nakarmic rodzinę, więc nie mogę przebywać przed komputerem 24/h- wracajac do wypowiedzi Makumby i SirKirgo.

Nie mam możliwości uciekania z lekcji żeby grać w grę bo mam rachunki do opłacenia haha.

W mu bugi są były i będą. Pliki mu nigdy nie były 100%.

Sadze, że i tak poświęcam dużo czasu na ten "projekt" który jest całkowicie free to play.

Zostalo mi powiedziane, ze moze jak by bylo donate i vip to bym sie bardziej przyklada bo bym mial z tego kasel- uwierzcie mi, nie znajdziecie nikogo kto sie bardziej przylozy robiac to bez oczekiwanego profitu.

Ja NIE POTRZEBUJE waszych pieniedzy niechce ich dla siebie. Bo ja to robie dla przyjemnosci. CALA kasa z donate idzie do skarbonki mojej corki ktorej kupuje zabawki 🙂

Serwer jest darmowy, nie będzie "dawaj VIP za tydzien otwieraj" bo nie o to mi chodzi.

Jesli fajnie Ci sie gra, jesli wspierasz ten projekt- kup mojemu dziecku zabawke. To mi da wiecej radosci niz co kolwiek innego.

Sa gracze ktorzy mi pisza, ze dobra stawiam afka, jeszcze tylko kupie sobie premium na innym serwie i ide spac. 

No dobra- spoko, nie czuje bolu w nosie mi to nie robi bo sam jestem graczem i wiem co jest 5. Tez kupuje premium czasami gdzie mam z tego jakis 'profit' 

Tu kupujac premium- niemasz profitu 'w wiertualnej walucie' poza tym, ze dajesz komus cos od siebie i moze lepiej Ci bedzie na sercu a 'fizycznie' nie otrzymujesz nic w zamian, ani zwiekszonego expa ani przykladowo kamieni.

Robie to wszystko  dla wlasnej przyjemnosci, z sentymentu a to jest cenniejsze od jakiego kolwiek zielonego dolara(przynajmniej w moim przypadku)

Bardziej robiłem to dla przyjemnosci gdyż teraz pozostał mi niesmak i ból w sercu.

Nie chodzi tu o kasę wsadzona w całość tylko co tak naprawdę czuję a mam odczucie, że to był zmarnowany czas bo to jak zostałem potraktowany przez graczy ktorzy tak naprawdę byli na testach i robili ten serwer 'pod siebie' zostawia wiele do powiedzenia.

Eventów niema często, jeden na tydzień, jeden na 2 tygodnie... Teraz przy małej garstce graczy kiedy 'nowi' mówią że niema sensu grać bo oni nigdy nie będą top 1 jaki jest sens robienia eventów? Osoby co grają od początku będą chodziły w najlepszych Itemach i zacznie się gówno-burza.

Nie mam zamiaru rozdawać gm'ow na lewo i prawo bo to niema sensu. Idealnym przykładem jest GM który 3h po starcie napisał do mnie 'ten serwer jest zjebany niema sensu tu grac ja odpadam'- cos w tym stylu jak byla akcja z bufem elfa i mobami.

Oczywiście, przytakuje mu rację.

Jest event-gm do ktorego maja dostep 2 osoby i tez pracuja po 12h dziennie. Event jest tylko dodatkiem do caloksztaltu.

Wszyscy parli na start mowiac 'jest dobrze dawaj odpalaj'... I nie bylo to 5 os a bardziej 35 albo 55.

Na testy bylo ponad miesiac aby sprawdzic, ze bufy, moby sa ok- bylo mi mowione, ze sa ok a nie byly... (wtf?!)

Powiem tak, sledzcie discord, forum serwera,  sami zobaczycie jak to wyglada.

Ja gralem i gram zawsze w otwarte karty niemam zamiaru nikomu mydlic oczu i mowic, ze jest super i 100% spustu. Jest jak jest a moze byc tylko lepiej. 

EDIT:

Mysle jeszcze czy aby nie wprowadzic Dynamic EXP teraz dla graczy do np 2/3 resow co by to nowi mieli latwiejsza mozliwosc gry z osobami na wyzszych mapach. 
Jest duza roznica pomiedzy nowymi a starszymi graczami, grajac teraz solo pierwszy res wbijasz w tydzien tak naprawde+ (edit: sciagniecie ogarnika czasowego resow do X resow)

EDIT2:

I w gronie graczy niema przydupasow. Tukan- bo od niego zaczela sie akurat ta kwestia stara sie wypromowac i usprawnic serwer, ma poprostu otwarte oczy i wie jak to wyglada. To samo mogl bys powiedziec o Ciastku ktory jest osoba znana na scenie 'mu' a duzo mu zawdzieczam.

jeszcze mogl bym wymienic 'sledzia' i 'Rain' (Ktory nie jest z POLAKIEM co warto nadmienic) a oni wylapali najwiecej bledow / rzeczy ktore sa do poprawki i ciagle staraja sie wdrazac usprawnienienia. 

Graja- staraja sie to usprawnic i z calego serca im dziekuje i to ja sie czuje w obowiazku im zaplacic anizeli ktos mial by placic mi za to zebym poswiecal wiecej czasu.

w/w gracze nie maja klapek na oczach i ciagle dzialaja. Chca dazyc do perfekcji i zalezy im tak samo jak mi.

asdasd.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jak pisal Admin wiekszosc pracuje i ma rodziny do utrzymania mu jest odskocznia nielatwego zycia codziennego pozwala wspominac stare czasy i mile chwile . Od poczatku bylem przeciwnikiem zabijania dla zabawy od tego sa duele. Mam pare dziesiatek lat i widzialem jak zmienialo sie mu i jak kazda chwile poswiecalo sie tej grze , dzis starych graczy zostalo niewielu i wiekszosc ceni se spokoj w grze.  Widze zmiany na servie ida w pozytywna strone staram sie pomagac nowym i tym co wracaja po latach nieobecnosci. Prawda jest ze wszystkim sie niedogodzi mam tez na mysli siebie ale takie jest mu.

Osobiscie niebiore udzialu w eventach bo przez lata widzialem przekrety wole sam zdobywac i zbierac itemki.

Pozdrawiam ....zapraszam....i milej zabawy

Edytowane przez makumbaxxx
Opublikowano (edytowane)

Gram nawet mam 1 resa za soba gra sie przyzwoicie na serwerze sporo nowych niema gonitwy w wiekszosci     eventy w sobote lub niedziele fajnie    zapraszam do gry naprawde warto.

Edytowane przez Koniq
Opublikowano

Ja od kilku dni testuje serwer i mogę powiedzieć , że jest dużo bugów , jak i brak eventów czy brak aktywnej administracji na serwerze i to trzeba poprawić .Jednakże uważam , że zamiast dowalać administratorowi to może lepiej mu pomoc jak sadzisz Bossik? Bo ja ciebie dobrze pamiętam z czasów x-w czy UG- a i zawsze miałeś coś ciekawego do powiedzenia, ale nie zawsze pchałeś się do pomocy. Gracz z twoim doświadczeniem zamiast robić afery powinien pomoc wytłumaczyć i poradzić jak serwer powinien działać . Moja rada dla administratora lepiej zamknąć serwer , robić prawdziwe testy beta ogarnąć wszystkie błędy dobrać dobry TEAM i wtedy startuj.

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, DomDom napisał:

Ja od kilku dni testuje serwer i mogę powiedzieć , że jest dużo bugów , jak i brak eventów czy brak aktywnej administracji na serwerze i to trzeba poprawić .Jednakże uważam , że zamiast dowalać administratorowi to może lepiej mu pomoc jak sadzisz Bossik? Bo ja ciebie dobrze pamiętam z czasów x-w czy UG- a i zawsze miałeś coś ciekawego do powiedzenia, ale nie zawsze pchałeś się do pomocy. Gracz z twoim doświadczeniem zamiast robić afery powinien pomoc wytłumaczyć i poradzić jak serwer powinien działać . Moja rada dla administratora lepiej zamknąć serwer , robić prawdziwe testy beta ogarnąć wszystkie błędy dobrać dobry TEAM i wtedy startuj.

Bardzo dziekuje za konstruktywna opinie.
Bugi/ Niedociagniecia- ciagle je gracze wylapuja. 
Bossik ogolem na poczatku jak najbardziej tlumaczyl i radzil jak powinien wygladac serwer aczkolwiek niestety- robil to pod siebie w duzej mierze co rowniez bylo potwierdzone przez kilka osob pozniej ale juz nawet niechce ciagnac tego tematu bo to jest 'temat rzeka'.  Chcial dobrze ale dla siebie a nie dla serwera.

Ogolnie zgadzam sie z cala Twoja wypowiedziac aczkolwiek natrafiam na kilka przeszkod,

Nie zamkne serwera na ktorym ciagle sa gracze- nie moge im tego zrobic. Graja sobie na spokojnie i sa zadowoleni poki co + Gracze doskonale sa swiadomi tego, ze nastapi czas na 'reset bazy'. Kiedy to nastapi? Napewno nie kiedy bedzie licznik skakal pomiedyz 30/40 online. 
Testy 'prawdziwe' trwaly ponad miesiac. Czesc testerow robila serwer pod siebie, o podwojnych spotach nie bylo nic wspominane (tj spoty ktore mozna lurowac) a wyszly z czasem.

Dobry team mamy chyba obecnie mozna powiedziec bo wszyscy ktorzy sa teraz online ciagle mi zglaszaja jakies 'pierdoly' do poprawki. Niestety nie jestem w stanie chyba juz nikomu zaufac na tyle aby zamykac serwer i robic 'testy' od nowa. Minutem 'testow' jest tez to, ze niema chetnych na takie testy. 

Na serwerze mnie niema- to prawda. 
Mam postac na 10lvl afk ciagle ukryta na mapie, za to jestem online na discord od ok 12/13 do pozna w nocy zazwyczaj 4/5 rano. 

To, ze mnie nie widac na serwerze nie znaczy, ze mnie niema 😉

Eventy... Robie eventy raz na tydzien mniej wiecej, czasami ktos wejdzie na [gm-event] i zrobi w ciagu tygodnia cos z lotu. 

Niema co za czesto robic eventow przy niskiej liczbie graczy tym bardziej, ze po stronie administracji/ back officu jestem praktycznie sam. 

Mogl bys wejsc na discord i podzielic sie bardziej szczegolami co jest na plus a co na minus z reszta graczy.

asdasd.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, ZapraszamDoStolu napisał:

Bossik ogolem na poczatku jak najbardziej tlumaczyl i radzil jak powinien wygladac serwer aczkolwiek niestety- robil to pod siebie w duzej mierze co rowniez bylo potwierdzone przez kilka osob pozniej ale juz nawet niechce ciagnac tego tematu bo to jest 'temat rzeka'.  Chcial dobrze ale dla siebie a nie dla serwera.

Moje propozycje były tylko na discord, na testach nawet nie byłem 😄 to czy je brałeś pod uwagę to już nie moja sprawa, a przewijając rozmowę priv to tylko widać "masz racje" " spoko zrobię tak" itd.

Mój błąd, że chciałem serwer hard jak każdy kto wbił ? To teraz masz swój serwer - po swojemu 🙂 na innym w którym pomagałem po tygodniu było 130 online i w ciągu niecałego miesiąca w publikacji ponad 5000 wyświetleń, więc może to nie w mojej osobie jest jednak wina ziomek 😉 

Twoje "kilka" osób to te tukany itd rozumiem ? 

Osoba która nas zapraszała i zachęcała do wbicia uciekła jako 1 z pierwszych - zastanów się co to znaczy 😄 mi wystarczą jej słowa " nie wiem co się stało ale ten serwer tak nie wyglądał jak testowałem".

P.S : DomDom niestety masz trochę racji - jak ktoś jest zamknięty na pomoc, a jak widzisz tak jest to kończy się jak zawsze 🙂 

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Witam z tej strony Boyka / Master.
Widzę, że jest tutaj bardzo dużo niedopowiedzeń. 
Tak jak @Bosssik pisze, admin miał chęci by coś robić, "poświęcał" 10 godzin dziennie na serwer, robiąc nie wiadomo co, bo bugi, które mógł naprawiać na bieżąco, nie były naprawione po 3 - 4 dniach stania serwera. Ja rozumiem, podobno błąd w kliencie czy coś.
Testy beta, jak sama nazwa wskazuje, są to testy BETA, nie wczesna alpha. Dlaczego w metin2 czy mu nie robi się alpha? Bo za alpha testy, bierze się SPRAWDZENIE bugów serwera i czy wszystko działa jak należy, przez osoby, które ten serwer tworzą. Tutaj czegoś takiego nie było. Admin zrobił serwer i jestem przekonany, że nawet nie sprawdził 20% rzeczy, które miał na serwerze.
Próbowałem pomóc na priv, to zostało mi zarzucone, że RageFigther działa jak należy, bo "nie dałem w STR", według pewnego "topowego" gracza. Tak więc postanowiłem dać full w str, i co sie okazało? A TO ZASKOCZENIE, NIE DZIAŁAŁ JAK NALEŻY xD. 
Wmawianie, że są bugi " bo to mu", to troche XD. No kurwa, na innych serwerach nie ma bugów, a to też jest mu, nie?
Dodajmy do tego bany na podstawie niczego. Admin banował na podstawie "obserwacji" gracza, bo podobno ktoś miał "niewykrywalne" cheaty, jak to Tukan pisał. Zabijali goldy sposobem, to odrazu ból dupy na discordzie przez Tukana i spam do admina o to by poleciały bany. Admin uległ i te bany dał. Trochę śmieszne, nieprawdaż? Chwile po tym, sledziu (top1 ) był oskarżany o SH a co sie okazało? Grał na offattack, który był zbugowany. 
@Bosssik  ma rację z tym zamknięciem na pomoc w społeczności mu. Pisałem to co nie działa na discordzie, to sie rzucili jak psy na mnie, że jak mi sie nie podoboa to nie muszę grać ( inni gracze).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przejdźmy do podstawowych problemów serwera:
- bugi (które admin mógłby posprawdzać w 2-3 dni na becie, która  trwała miesiąc)
- zabronione PK / KS ( afk serwer)
- brak aktywnych eventów na serwerze
- brak tradu przy 80 online ( afk serwer)
- pusty POST, przy 80 online ( afk serwer, jedyną osobą, która coś pisała to był chyba tylko Tukan xD)
- banowanie bez dowodów

Jak wyglądał przebieg serwera:
1. Ludzie wbili, było 60 online
2. Zobaczyli pierwsze bugi typu niedziałający IMP, RF i jego DEF czy też źle ustawione moby
3. Pograli aktywnie przez 1 dzień i zaczeli odchodzić przez kolejne bugi, które odkryli. Poszedłem sobie na Kanturu 2 na Satyrosy, bo DEF RF mi na to pozwalał. Spłakało się o to z 10 osób, które na 100% już tutaj nie grają. Co z tego, że admin po tem zmieniał DEF'a RF, który skakał od 10 do 1000 co 5 minut. Tamci ludzie już tutaj nie grają, przez właśnie takie rzeczy.
4. Online spada do 40.
5. Przychodzą na serwer "znajomi" graczy, robi sie 80 online.
6. Ludzie widzą, że na serwerze nic się nie dzieje, nie ma eventów, nikt nic nie pisze na post, nie mogą znaleźć party, generalnie AFK serwer botów.
7. Zaczyna się fala banów na podstawie "obserwacji". Zagraniczni gracze, którzy sposobem zabijali goldy, zostają zbanowani. Około -20 online.
8. Znajomi znajomych graczy, kończą grę, bo widzą, że nic się tutaj nie dzieje, nie dziwię im się.
9. Wracamy do magicznej liczby 20-30 online, jaka jest aż do dziś. Dzieląc to przez 2 ( a w przypadku PANA PREZESA, to chyba przez 4 albo 6, bo chłop na VPN popierdala) to mamy około 9- 15 osób grających.
EDIT: 
Co do Teamu, to DomDom mówi o teamie administracji. Naprawdę, wystarczy 2 GM'ów, którzy siedzą na serwerze, nawet na afku i co jakiś czas zrobią jakiś event, a serwer staje się 100 razy lepszy. Niektórzy nie używają discorda, ba nawet powiedziałbym, że w świecie mu, to nawet i większość go nie używa. Takie osoby, kiedy miały jakiś problem, nie mogłby skontaktować się z zupełnie nikim. Sam wiem, że 3 takie osoby, odeszły z serwera, a ile jest takich, o których nie wiem? 
GM mógłby przekazywać jakieś wiadomości od graczy, do admina, do tego robić eventy. Tak trudno znaleźć chociaż 1 taką osobę, skoro sam admin nie ma czasu? Troche źle to brzmi, ja rozumiem, każdy ma życie, ale jak już piszesz, że siedzisz nad serwerem tyle czasu, to powinno być widać jakieś tego efekty, typu szybkie wyeliminowanie bugów, czy jakakolwiek aktywność w grze.

EDIT2:
Muszę się do czegoś przyznać. To ja zabijałem w nocy wszystkie party w kanturu i aidzie, poprzez goldy (lurowałem goldy na spoty). Łącznie w 3 dni zabiłem chyba 20 razy full pt, goldem xD. Wiem, że top1  Tanko przestał przez to grać, sorry Byku, ale co zrobisz, jak jest zakaz PK? Trzeba było sobie jakoś radzić :D. Może ktoś teraz powie, że to skurwysyństwo, ale dla mnie to bylo 300iq. Nie złamałem żadnych reguł, jedynie szkoda, że kilka osób przestało przez to grać xD. Z reguły nigdy nie robię czegoś takiego, ale ten serwer mnie do tego zmusił. Ludzie siedzieli afk 24h na spocie, 24h, NAWET NIE BILI, a i tak dostawali expa (na afku moznabylo bic tylko 4 h.) 
Pozdrawiam Tanko i innych z aidy, Kanturu. 
Ja tylko dostosowałem się do serwera.
Zakaz PK na takim serwerze nie miał dla mnie kompletnie sensu, dlatego wymyśliłem sposób by to obejść. Następnym razem najlepiej jest zrobić 2 suby, PVP i NoN PVP ( z mniejszym expem) i po problemie. Jak ktoś chce siedzieć 24h na spocie to niech siedzi ( a raczej nie siedzi, bo nawet kompa nie ma wlaczoneg) ale niech ma mniej expa. Jak się zdecyduje afczyć na subie PVP, to niech ma świadomość, że może dostać PK. Wilk syty i owca cała, prosty pomysł, stosowany już na wielu serwerach.

Edytowane przez MasterBoyka
Bosssik lubi to
Opublikowano (edytowane)

Dziekuje. 👍

Masz racje w duzej mierze, niestety ciezko kogos znalesc do administracji. Sam fanem discorda nie jestem ale zostalo to wymuszone.

Dobrze wiesz, ze ten elf co dostal bana za nic na 180lvl ubijal moby na strzala. Zrobilem taka sama postac i moja nie mogla ustac + nie miala szans ubic moba.

btw, pk goldami to jest ponad iq300 👏 😁

Dziekuje jeszcze raz za opinie, wnisoki juz dawno zostaly wyciagniete. 

asdasd.jpg

Opublikowano

jak twierdzicie te 10-15 osob siedzi i gra wiedzac ze bedzie reset i tak naprawde do konca ustawien malych niedociagniec jest maly % ja siedze i gram i jak reszta wierzymy ze Bubbles ogarnie to szybko a co twierdzen typu przydupas szkoda mi niszczyc klawiatury

Opublikowano

Odnośnie Discorda , to uważam że warto go mieć ale jako dodatek zrobienie forum to kilka godzin pracy a ułatwia życie.

Do administratora fajnie że przyjmujesz uwagi ale inni użytkownicy też mają rację. Postaram się zalogować na Discorda i dodam tam swoją opinię a jak ty zrobisz to od ciebie zależy

Opublikowano
10 minut temu, DomDom napisał:

Odnośnie Discorda , to uważam że warto go mieć ale jako dodatek zrobienie forum to kilka godzin pracy a ułatwia życie.

Do administratora fajnie że przyjmujesz uwagi ale inni użytkownicy też mają rację. Postaram się zalogować na Discorda i dodam tam swoją opinię a jak ty zrobisz to od ciebie zależy

Oczywiscie, ze przyjmuje, jestem za stary by sie obrazac a sadze, ze nic innego nie ksztalci niz uwagi.

Forum tez mamy, mozesz tam napisac wszystko- nie musisz sie rejstrowac bo jest rowniez otwarte dla 'gosci'

asdasd.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...