Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem z WiFi - PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam forumowiczów kupiłem od kolegi ps3 zrobiłem hard reset i chciałem się połączyć z moim wifi lecz no bez skutku wszystko jest okej ale nie chce wyszukać ip czy jakoś tak no gdy jest ten moment sprawdzania jest ze niepowodzenie w uzyskiwaniu ip wziąłem konsole do routera i połączyłem przez kabel ethernet wtedy internet smigał jak szalony ip wyszukało się bez problemu lecz nawet z połączonym kablem przez wifi nie dało rady wiecie może co można na to poradzić? fajnie by było mieć jednak połączenie z internetem wszelkie dane potrzebne będę mógł podać ale wszystko inne łączy się bez problemu tylko konsola ma takie kłopoty

Elo Here

Opublikowano

Witam,

może masz dostęp do wifi tylko dla wybranych urządzeń po MAC lub DHCP wyłaczone i ustawione statyczne adresy IP. Podaj model routera i sprawdź jego konfigurację. Jeżeli wszystko wygląda ,,normalnie'', to spróbuj ustawić statyczny adres IP dla PS3 

Opublikowano

dopiszę jeszcze że próbowałem połączyć się za pomocą hotspot w telefonie i było tak samo router to HUAWEI B2338-168 NETBOX LTE wydaje mi się że ustawienia są okej a ten adres op statyczny to ustawić w panelu routera?

Elo Here

Opublikowano
3 godziny temu, dawi1203 napisał:

dopiszę jeszcze że próbowałem połączyć się za pomocą hotspot w telefonie i było tak samo router to HUAWEI B2338-168 NETBOX LTE wydaje mi się że ustawienia są okej a ten adres op statyczny to ustawić w panelu routera?

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z połączeniem z WiFi - PS3