Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3- S2][x15] GhostTown Mu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

Może warto ? 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja se odpuszczam gre tutaj ciagle reconecty dc sporo bledow goldy slabe topka bije k5 na 300 lvl spoty na niskich mapach pozajmowane przez alty dropiace tak ze nowy niema szans na expienie na stadium rozprowadzane sa irisy zabija winnych klatkach zreszta laza wszedzie rozmawialem z gosciem ktory gra na 9 kontach szok.   bb all          poszukam cos normalnego jestem za stary  zeby grac i sie denerwowac gra ma dawac przyjemnosc

Opublikowano
Dnia 27.10.2020 o 06:33, Koniq napisał:

Ja se odpuszczam gre tutaj ciagle reconecty dc sporo bledow goldy slabe topka bije k5 na 300 lvl spoty na niskich mapach pozajmowane przez alty dropiace tak ze nowy niema szans na expienie na stadium rozprowadzane sa irisy zabija winnych klatkach zreszta laza wszedzie rozmawialem z gosciem ktory gra na 9 kontach szok.   bb all          poszukam cos normalnego jestem za stary  zeby grac i sie denerwowac gra ma dawac przyjemnosc

1. Wczoraj wgrany został fix, który rozwiązał problem crash. Wadliwy był client, jednak zostało to poprawiony.

2. Goldy są w trakcie poprawek.

3. To, że ludzie sobie dropią sobie to kogo jest wina ? Nie ma przecież zakazu dropu.. Bez przesady

4. Jest ograniczenie gry do 3 kont na IP.

Opublikowano

Admin jak bedziesz mial czas i checi to wstaw tego fixa na stronce szukalem na discordzie nieznalazlem , chyba ze niezalezy Ci na graczach narazie biore wolne i poczkam na fixa bo wywala mi non stop konta     bb

Opublikowano

Na stronie jest do pobrania nowy klient  z wgranym fixem. Problem w tym że część graczy nadal ma problem. Niektórzy rozwiązywali go po stronie swojego systemu. Cały czas staramy się znaleźć rozwiązanie które rozwiąże problem całkowicie. Jednak każdy ma też swoje życie prywatne i nie jest w stanie 24/7 odpowiadać na pytania graczy. 

Opublikowano

Pobralem nowego klijenta odpalam i kiedy ma sie pojawic postac wywala probowalem kilka razy efekt ten sam .

Jesli naprawicie na tip top to wroce do gry aby popykac bo nic wiecej niezdzialam . Kto moze niech sie bawi.

Opublikowano
18 godzin temu, SirKirgo napisał:

Pobralem nowego klijenta odpalam i kiedy ma sie pojawic postac wywala probowalem kilka razy efekt ten sam .

Jesli naprawicie na tip top to wroce do gry aby popykac bo nic wiecej niezdzialam . Kto moze niech sie bawi.

Dzisiaj korespondowałem z jednym graczem, który pisał, że pobrał klienta ze strony i bez problemu uruchomił grę. Nie wywala go po zalogowaniu. Więc może problem jest po stronie systemu, że gryzie się z jakimiś plikami klienta? 

Opublikowano

Potwierdzam, problemy również pojawiają się po stronie systemu 😉 

Gra się przyjemnie, dziennie ponad 100+ online więc to dobry wynik jak na samą polską publikę 🙂

Zapraszam 

Dnia 31.10.2020 o 14:59, SirKirgo napisał:

GRAM W MU DZIESIATKI LAT I JAK DO TEJ PORY NIC SIE NIEGRYZLO

Dziesiątki to chyba za dużo bo gra nie ma nawet 20 lat 🙂

Opublikowano
7 minut temu, makumbaxxx napisał:

Bosik gralem na pierwszych koreanskich wersjach gdy ojciec byl na placowce dyplomatycznej ale Ty niepamietasz tych czasow

Nadal jesteś trollem i nigdy to się nie zmieni 🙂  Oficjalnie Mu powstało w 2001 roku a 1 global ruszył 2003, więc tak czy siak nie ma 20 lat dziecino.