Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod z metin2mod.tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy odpalam, wszystko śmiga, tylko problem jest taki, że zmienia mi region na gameforge na turecki i mam tylko tureckie serwery, nawet jak przed uruchomieniem, zmienię na english global czy jak tam mu, to i tak odpala się turecki, wiecie może co zrobić?

tamto się jakoś naprawiło, ale teraz nie mogę się zalgoować i każe restartować mi launchera ;/ bez sensu

subzerosygna.png

spidermansygna.png

Zajmuję się grafiką ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja klikam w gameforge launcherze swój nick i zmieniam region i wszystko działa tylko muszę tak robić po każdym odpaleniu kompa, tyle że po aktualizacji z 25 listopada kamermod mi w ogóle nie działa i nie mogę znaleźć aktualizacji

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżę troszkę, mi kamer mod sie wgl nie chce pobrać, 3 miliony reklam i przekierowań i wszystkie prowadzą do matwego punktu, nie przenosi na strone z hotem, ktoś wie skąd to pobrać? albo jakiegoś innego bota który by miał wh lurowanie mobków i autopickup? :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dnia 14.12.2020 o 16:56, LordMasakra636 napisał:

odświeżę troszkę, mi kamer mod sie wgl nie chce pobrać, 3 miliony reklam i przekierowań i wszystkie prowadzą do matwego punktu, nie przenosi na strone z hotem, ktoś wie skąd to pobrać? albo jakiegoś innego bota który by miał wh lurowanie mobków i autopickup? 😄

Dołączam się do pytania 😄

Opublikowano
14 godzin temu, TibiaPL napisał:

Dołączam się do pytania 😄

Jak dobrze poklikasz, zezwolisz na miliony reklam to na końcu dochodzisz do linku. Na adfly musisz zezwolić na reklamy i na końcu dojdzie do turbobit. Później pamiętaj usunąć reklamy z przeglądarki. Ja bez problemu to zrobiłem teraz i pobiera normalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z modem przy odpalaniu moda i próbie odpalenia gry cały czas wyskakuje mi że Client 642... is not supported. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?

Opublikowano
Dnia 30.01.2021 o 07:31, r3su napisał:

Mam problem z modem przy odpalaniu moda i próbie odpalenia gry cały czas wyskakuje mi że Client 642... is not supported. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? instalowałem z 5x odpalałem na rozne sposoby nic nie dziala

Opublikowano
Dnia 21.01.2021 o 15:32, Homelo napisał:

Jak dobrze poklikasz, zezwolisz na miliony reklam to na końcu dochodzisz do linku. Na adfly musisz zezwolić na reklamy i na końcu dojdzie do turbobit. Później pamiętaj usunąć reklamy z przeglądarki. Ja bez problemu to zrobiłem teraz i pobiera normalnie.

wszystko fajnie, ale mimo szczerych chęci, zezwolenia wszystkiemu itak zawsze dochodze do martwego punktu, gdzie adfly juz któryś tam z rzędu przekieruje i jest coś w stylu click allow to continue i miga strzałka, dając allow o ile wgl wyskoczy okienko, jedyne co się zmienia to latająca reklama od lewej do prawej 😕

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

Prosz...

Baw sie dobrze ale pamietaj metin2mod nie dziala aktualnie i trzeba czekać na aktualizacje 

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

22 Stycznia wrzucił aktualizację kamermoda na prywatne serwery. Tyle że ŻADEN Z PRYWATNYCH NIE DZIAŁA NA NIM. Cheat się wyświetla ale każda opcja zamyka klienta xD Chuj z nim

Opublikowano
3 minuty temu, JestemLegion napisał:

22 Stycznia wrzucił aktualizację kamermoda na prywatne serwery. Tyle że ŻADEN Z PRYWATNYCH NIE DZIAŁA NA NIM. Cheat się wyświetla ale każda opcja zamyka klienta xD Chuj z nim

A czego spodziewasz się po darmowym bocie w tym czasach?

Opublikowano
1 godzinę temu, Homelo napisał:

prywatne

Tyle że mam nawet i na Pangea.  A wasze forum jest martwe.  Nie ma tu żadnego twórcy cheatów a ty mi jeszcze ostrzeżenia  dajesz haha.  Beke mam z was. 

1 godzinę temu, Homelo napisał:

Poza tym  nawet mh premium z typ***eb jest już darmowe.  I nichuja  nigdzie praktycznie nie działa.  Ale na Pangea mam Złoto.  Jedyny serwer który się  uchwał.  Mam full mh na ten serwerek :)