Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6.3][x30] MuPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trochę bzdury opowiadasz bo ja cały czas grałem we 4 osoby o takich samych levelach. W party miałem sm,rf,dl i ee. Resy robisz szybko bo masz vipy i wiesz na którym spocie się opłaca stać a nie dlatego, że grasz w party.  Samo wbicie ostatnich leveli czyli od 380 do 400 to jeden cały dzień grania. Nie wiem co osiągasz ukrywając przed graczami gdzie są spoty tzn ich dokładne lokalizacje. Rozumiem, że wszyscy grający z Tobą to kumple z vipami..  Moi kumple woleli grać solo bo sprawdzaliśmy i w party exp bardzo spada. Tylko wiesz, nie po to gra się, żeby grać solo, nie taka jest idea tej gry..  

Inna sprawa, że niedobrze gdy admin gra oficjalnie na swoim serwerze priv postacią. Do tego przoduje w rankingu jako bk, który nigdy nie był najszybszą postacią do nabijania a w dodatku jako jedyny ukrywa itemki swoich postaci i lokalizację gdzie tak szybko expi..

Spot spotowi nie równy na jednym może być 5 mobków a na drugim 15 przecież dobrze chyba o tym wiesz..

Edytowane przez iiyamaxl
Opublikowano (edytowane)

U nas na kazdym spocie jest po 7 moobkow.

Tylko takie są dodawane, nie robimy większych i mniejszych chyba ze cos podchodzi z boków.

Czyli jesli lubie grac w grę, do której stawiam serwer to nie powinienem grać? Albo być w nią dobry skoro mam ponad dobę większy playtime od innych? 🙂

Troszkę złe nastawienie masz wg mnie bo próbujesz każdemu patrzeć na ręce, zakładasz że mamy nie wiadomo co i robimy nie wiadomo co. Nie wiem, to jakieś wspomnienia z innych serwerów? To popatrz na tą topkę co ze mną expi to zobaczysz nasze kordy bo tylko ja i EE mamy ukryte, a co do seta jak Cie bardzo Ciekawi to napisz mi w grze to Ci go pokażę.

Edytowane przez Eftero
Opublikowano

W sumie już nie ważne. Życzę Ci powodzenia ale z doświadczenia wiem, że jeśli na starcie serwera nie ma online minimum 100+ postaci to taki serwer nie ma większej przyszłości. Nie ma jak zrobić walki o zamek bo nie ma gildii. Z czasem coraz mniej będziesz grał a ludzi będzie ubywać aż za jakieś max 2-3 tygodnie znudzi Ci się i go zamkniesz. Nowych graczy niewielu dojdzie jak zobaczą, że topka ma już po x resetów. Szkoda, że nastawiłeś się tylko na polskich graczy bo mogłeś trochę przyciągnąć ludzi reklamując serwer np na ragezone. Pomyśl o nowym otwarciu za jakiś czas ale nastaw się na serwer międzynarodowy i pod inną nazwą ofc. Powodzenia życzę,

Opublikowano

Dodam od siebie, ze ustawienia w GS'ie 'PartyExpBonus' musisz sprawdzic manualnie. 

to, ze wpiszesz 110 120 130 140 to nie znaczy, ze tak bedzie. 

Mozliwe, ze zamiast wartosci 120 powinna byc 127 albo 135 aby wartosc zadana wynosila 120.

Zalezy jakich plikow uzywasz tez... 

Wez odrazu poswiec nocke i zrob kilka set spotow bo taka zabawa w dodawaniu po 3 nie bedzie miala sensu. 

Masz jeszcze tyle roboty, ze az Ci wspolczuje 😁

Powodzenia!

asdasd.jpg

Opublikowano

Spoty nawet w pełni wykorzystywane nie są, a jest ich masa, jak ludzie zgłaszają to dodaje na bieżąco

Dziwne jest to co piszecie z expem bo serio ja w party expie znacznie szybciej niz inni co widać po rankingu. Popatrzę jeszcze na niego

Opublikowano

Changelog

- naprawa znikających potów
- poprawa błędnie dodanych potionów many w sklepach (z 4 na 255)
- boost exp w party:
Normalne party
Party2ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 2 players. - 160% -> 180%
Party3ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 3 players. - 180% -> 200%
Party4ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 4 players. - 200% -> 220%
Party5ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 5 players. - 220% -> 240%

Set Party (rozne klasy)
Party3ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 3 players. - 230% -> 250%
Party4ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 4 players. - 270% -> 290%
Party5ExpBonus: Party Bonus in [%] for party with 5 players. - 300% -> 320%

- dla nowych osób 10 mln na start
- nowe spoty lorencia
- nowe spoty devias
- nowe spoty noria
- nowy spot lt1
- nowe spoty Atlans 1 i Atlans 2
- nowe spoty Icarus (ulozone wg sily)
- nowe spoty Kanturu
- Nowe spoty Kanturu relics
- Nowe spoty Elbeland
- Nowe spoty Karutan 1
- Nowe spoty Karutan 2
- Dodanie ChocolateEvent    
- Wyłączenie dropu Chaos itemu

Opublikowano

Hejka, mam kilka slow do napisania ,jak to zawsze u mnie bywa z serca calkiem szczerze 😄 w koncu natrafilem na serwer ktory jest super. Polecam kazdemu , mila atmosfera, sporo graczy online , caly czas ulepszanie serwera , dodawanie nowych spotow czy roznych zmian dla dobra ogolu spoleczenstwa tego serwera XD Jezeli chcecie sie dobrze bawic , nie odchodzic od kompa byleby zerkajac czy lvl up albo czy wpadlo cos nowego to dobry pomysl by do nas zajrzec. Serwer swiezy wiec mozna jeszcze wszystko nadgonic 😄 Caly czas szukalem czegos co daloby mi satysfakcje z grania, tu wlasnie tak jest , wbijajcie do nas zawsze pomozemy, doradzimy, bo trzeba sobie pomagac , sami wspaniali ludzie , admin serwera mega konsekwentny i ogarnia wszystko . Dawajcie bo czas ucieka 😄 niech bedzie nas w setkach 🖖Powodzenia w dropie i expie.

Opublikowano (edytowane)

RESTET - 400lvl

RESET VIP - 390lvl

RESET VIP PLATINUM - 380lvl

Serio?  😄 

Jeżeli się nie kryjesz z tym, że sam grasz i jesteś w top to znaczy, że świadomie podjąłeś to ryzyko małej ilości graczy 😉 Takie praktyki w 90% źle się kończą, co widać po innych serwerach, gdzie po wycieku takiej akcji spada o 50% online 😉

Nie mniej powodzenia , 30+ to też dobrze 🙂

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano

Zasysam i zobaczymy jak sie bedzie gralo.....

Strona lezy a wiec niezassam a moze juz padl ?

Strona internetowa: http://www.mu-polska.pl/   niestety niedziala