Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

jestem w stanie zasponsorować metin2, może to być ciekawa przygoda dla kogoś kto dopiero zaczyna, ale już ma pojęcie na ten temat, albo dla kogos kto jest już doświadczony.

Oferuje:

-Vps do prac - okres próbny miesiąc(po tym czasie będę już wiedział czy inwestować dalej, czy się żegnamy.)

-Reklama - od momentu w którym będzie już cokolwiek do pokazania lecimy z reklamą na fb, dalej przez testy, również na yt.

-Serwer dedykowany

-Strona www

-Grafika

-Możliwa umowa(jestem tu na forum nowy, dlatego taka opcja jest możliwa).

Wymagania, wiadomo zaangażowanie i umiejętności.

Osobiście mam zarys na coś co było by zasadniczo łatwe do wykonania, a na pewno w świecie metina tego jeszcze nie było. W moim planie serwera, gospodarka by była praktycznie nie do ruszenia, bo nie będzie przesytu złota i przedmiotów nawet po kilku latach od stania serwera. Dlatego jestem w stanie pomóc wprowadzić w życie projekt, od a do z tak jak go obmyśliłem.

Jednak jeśli masz własny pomysł, to możemy o nim porozmawiać.

Tak na koniec, nie będę stawiał żadnych gotowców.

Kontakt na pw, tam się wymienimy telefonem albo discordem, nie interesuje mnie współpraca przez gg.

Aktualnie mam zamiar trzymać tylko 1 serwer, aż do jego ukończenia. Także wolny 1 slot.

Pozdrawiam 

Edytowane przez Sl4yerek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...