Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin nie polecam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z całego serca nie polecam grac na iMetinie serwer jak najbardziej stabilny bo stoi od 2012roku do teraz.

Czemu nie polecam? Grajac na serwerze od jego powstania bedać jedynym z pierwszych YouTuberów iMetinia zostałem zbanowany za handel pln - pytajac się [GM]Tenior za co zostałem zbanowany to mi napisał ze kogos oszukałem na postac w grze, po czym pokazałem mu dowody ze nikogo nie oszukałem oraz ze zrobiony przelew do mnie nie dotarł, wtedy powiedział mi ze postac moze mi odbanowac jak kupię smocze monety za 250zł i podam mu kod.... nie zgodziłem się to powiedział ze bana z ip nie sciagnie i zebym zrobił sobie nowe konto. Czemu tak piszę tutaj? 

Dopuszcza się handel za PLN jedynie postaci z ekwipunkiem , nie ma możliwości handlowania pojedynczymi przedmiotom czy też walutą serwera (tj. smocze monety i perły). Na postaciach oferowanych do sprzedaży zabrania się pozostawiania wszelkich środków płatności w grze( smocze monety, perły ) które mogą istotnie wpłynąć na wartość oferowanej postaci. Wartość jednego itemka,nie może przekroczyć wartości postaci..Jak w powyższym punkcie zakazuje się całkowitej sprzedaży kont, przedmiotów, pereł i smoczych monet w grze, forum i innych platformach handlowych.
Łamanie tej zasady będzie skutkowało blokadą konta.

Zobaczcie co miałobyc sprzedane na postaci ZADNYCH SM/PEREŁ oraz niedozwolonych przedmiotów

Sprawe przedłuzałem bardzo długo nie zamierzam płacić 250zł za odbanowanie mojego cennego czasu oraz calego dobytku ktorego straciłem poprzez zbanowanie konta, nie wypisywałbym po forach ale najbardziej boli to ze w serwer inwestowałem trochu pieniazkow, SERWER NIE TRZYMA SIĘ SWOJEGO REGULAMINU GRY

iMetin? Nie polecam, układy z administracja, bany sypia się bezpodstawnie.

Tutaj macie ss z rozmowy z takowo oszukanym graczem z gry oraz z ts3 z wlascicielem serwera 

pln.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 14.03.2021 o 14:35, ZaawansowanyGracz napisał:

powiedział ze bana z ip nie sciagnie i zebym zrobił sobie nowe konto.

Albo admin to idiota albo ktoś tu kręci 

jak masz bana na ip to nowe konto też jest "zbanowane" w przypadku stałego adresu ip 

Edytowane przez Ślizgacz
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Ślizgacz napisał:

Albo admin to idiota albo ktoś tu kręci 

jak masz bana na ip to nowe konto też jest "zbanowane" w przypadku stałego adresu ip 

Pomyłka, powiedział ze bana z ip mi sciagnie  ale nie z zablokowanych postaci  i zebym znazł goscia ktorego rzekomo okradłem czyli ten woj 116lv z screean'a

goscia nie znalazlem poczym napisalem do GM na ts ze typo sie nie loguje na serwer nawet a on to zebym kupił kod za 250zł na sm na jego serwerze i sciagnie mi bana z wszystkich kont ale równiez zabierze niby skradziona ninje z eq

Gosciu do tej pory sie nie zalogował 

To jest ukryta treść, proszę

A  tu moje zbanowane postacie 

Jestem ciekaw kiedy je usuną badz zmienia nicki i sprzedadzą bo tez tak robią słyszałem :) 

NIE POLECAAAAAM! 

kolejna dawka smiechu!

Edytowane przez ZaawansowanyGracz
Opublikowano

Ja nie wiem, z jakiego chuja ten serwer jeszcze żyje, grafika nie istnieje, strona i forum zatrzymały się 10 lat temu, sam serwer też nie jest piękny, ale chuj, gracze grają.

Opublikowano
Dnia 27.03.2021 o 01:02, Revayerq napisał:

Ja nie wiem, z jakiego chuja ten serwer jeszcze żyje, grafika nie istnieje, strona i forum zatrzymały się 10 lat temu, sam serwer też nie jest piękny, ale chuj, gracze grają.

gracze tam graja dziwisz sie? wejdz sobie na ts i napisz do Teniora ze dasz mu 5 stówek za wymaxowana postac z eq, albo za 2 stówki kupywanie +15 bonusu na luda 😄

Smiechu warte od administracji kupisz wszystko za pare stówek ;d

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer stracił, już dawno to co miał do zaoferowania. Aktualnie oferuje serwer to, sklejka niepasujących do siebie systemów zbugowanych, bugów graficznych jak i graficznych błędów oraz szpetne sety wyglądu broni/zbroi (większość). 

Ale jedyny szacunek do serwera że o dziwo się trzyma jakoś.
Co do osób prowadzących serwer się nie wypowiem bo nie znam ludzi, ale od kiedy Fifolski skończył tam kariere jako jedna z osób prowadzących to serwer upadł do stanu w jakim aktualnie wygląda.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano
5 minut temu, xDefqonOnex napisał:

Serwer stracił, już dawno to co miał do zaoferowania. Aktualnie oferuje serwer to, sklejka niepasujących do siebie systemów zbugowanych, bugów graficznych jak i graficznych błędów oraz szpetne sety wyglądu broni/zbroi (większość). 

Ale jedyny szacunek do serwera że o dziwo się trzyma jakoś.
Co do osób prowadzących serwer się nie wypowiem bo nie znam ludzi, ale od kiedy Fifolski skończył tam kariere jako jedna z osób prowadzących to serwer upadł do stanu w jakim aktualnie wygląda.

co prawda to prawda, stoi za kase od graczy, jak tam kupisz +15 luda za 4 stówki a uwierz kazdy stary gracz chce byc top1 😄

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
18 godzin temu, ZaawansowanyGracz napisał:

Hm mineły niecale 2 miesiace od publikacji tego tematu na mpc a moje postacie na ktore wydalem pieniazki zostały usuniete ! Jakim prawem? 

No teoretycznie postacie są ich własnością co nie zmienia faktu że bardzo słabe zachowanie z ich strony.

apBVFJp.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przed chwilą, tenior napisał:

Gość okradł gracza > nie chce oddać kasy.

Karolu masz ss w temacie, daj wycinek jakis z konsoli badz dowod na to ze ktoś został przez moją osobe okradziony, macie 20 osób 100 postaci na krzyż, serwer stoi bardzo długo i pewnie juz ci się nie zwracaja takie koszta jak kiedyś więc bierzesz od ludzi kase, pokazac wasze aukcje z allegro? badz filmik na ktorym Karolku bierzesz pieniazki za podkrecenie postaci? 😜

ZENADA!

Opublikowano
Dnia 1.08.2021 o 19:17, ZaawansowanyGracz napisał:

Karolu masz ss w temacie, daj wycinek jakis z konsoli badz dowod na to ze ktoś został przez moją osobe okradziony, macie 20 osób 100 postaci na krzyż, serwer stoi bardzo długo i pewnie juz ci się nie zwracaja takie koszta jak kiedyś więc bierzesz od ludzi kase, pokazac wasze aukcje z allegro? badz filmik na ktorym Karolku bierzesz pieniazki za podkrecenie postaci? 😜

ZENADA!

A ja bym z chęcią zobaczył taki filmik 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Krem3232 napisał:

A ja bym z chęcią zobaczył taki filmik 

Prosze Cie bardzo. To jest były GM imetina ( Tego roku ) Wydaje mi się ze osiągnąłem ciezka praca zbyt wiele na serwerze i chiałem im zanizyc ceny sprzedajac za pln dlatego moje postacie zostaly zbanowane

Edytowane przez ZaawansowanyGracz