Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kilka słów o mnie...

Wpływam znów poszukując horyzontu. Introwertyk, uwielbiający się śmiać. Żyjący aktywnym trybem życia.

Perfekcjonista, altruista, gracz... drzemie we mnie tego jeszcze masa, ale pozwolę sobie tego teraz nie ujawniać.

Przestrzegam i cenię szczerość oraz uczciwość. Te dwa skromne, lecz zarazem cenne fundamenty, mogą zbudować naprawdę wiele w danym otoczeniu.

Przechodząc do rzeczy - Na imię mi Adam. Skończone i przeżyte dziewiętnaście wiosen. Zamieszkuje z mordką w małym mieście w Wielkopolsce.

Od jakiegoś czasu naszła mnie myśl i ochota, aby znów powrócić na stare śmieci i skaczę wielokrotnie po różnego rodzaju forach (Mt priv) próbując się gdzieś zagnieździć. Mimo tego, serwery budzące moje zainteresowanie kończą swój żywot przeważnie w ciągu kilku dni, co nie pozwala mi podjąć jakiejkolwiek współpracy czy też czerpania przyjemności z siedzenia na nim.

Najwyższy czas coś z tym zrobić, wziąć się i iść przed siebie.

"Sukcesu nie osiąga się samym talentem, ale przede wszystkim, ciężką pracą i uporem.''

Umiejętności...

Profesjonalistą nie jestem, ale amatorem także. Interesuje się tym jakoś od dobrych dwóch lat. Jak wiadomo, idealnym nikt nie jest, na każdej służbie uczymy się na nowo, doświadczenie nabiera w siłę, a umiejętności awansują na kolejny poziom. 

Rola moderatora nie kończy się dla mnie tym, że posiada się kolorek, pyłki nie pyłki... to chęć współpracy z innymi ludźmi, pomoc, otwartość na każdą propozycję/sugestię. Niesie ona także odpowiedzialność, aktywność, obowiązek ze strony użytkowników.

A oto moja skromna lista z uprawnieniami modernizującymi (byłymi):

► TheBoard.pl (Kid>Mod.>Glob.>Af.)

► Nortes (Mod> ...)

► Predoria s2 s3 (Kid)

► Diamond Reaktywacja (Mod.>Glob.>Af.)

► Pandemis (Kid>Mod.>Af.)

► Pandemis s2 (Af.)

► Savya (Glob.)

► Cortium s2 (Kid>Mod.)

► Nemedia rework (Af.)

► Avalter (mod)

► Thoria (Af.)

► Meios (Glob/Af.)

► Velios (Af.)

► Astelgia (Af.)

(jest tego więcej, lecz w wyniku przeprowadzki, gdzieś te pliki archiwalne się zapodziały 😓)

Na poszerzanie moich umiejętności, przeznaczam maksymalną ilość wolnego czasu. Waha się to przeważnie od 3 do nawet 7/8 godzin dziennie (kasa jest potrzebna, więc pracować też trzeba).

Co do wiedzy na temat paneli moderatora oraz administratora, to jestem na dość wysokim poziomie. Natrafi się niegdyś jakaś niespodzianka, ale staram się ją jak najszybciej wyeliminować bądź chociażby złagodzić.

W każde podarowanie szansy wkładam 101% serduszka, traktuje to zawsze jak swoją pierwszą pracę.

Wszystko charytatywnie, bo dla mnie to przyjemność 😚

Formy kontaktu:

Discord (najszybszy): Burza#1681

GG: 58417383

Telegram: burzazpiorunami

Edytowane przez Burza.
Drobne poprawki =)
kybun152 i OX/Kossa lubią to
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...