Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mało gram w gry a jak już to uczciwie więc nie za bardzo mam co na forum pisać. Wpadłem na pomysł takiego tematu może coś podyskutujemy.

Czy na mpcforum poznała się jakaś para która wirtualną znajomość przełożyła na realny świat?

Wiem że kiedyś na mpc były użytkowniczki może ktoś komuś z tego wyszło, są związki, znajomości z gier to z forum też wyszły takie znajomości. 

PS.

Tak pisząc to naszła mnie chwila refleksji.

Kiedyś użytkownicy szukali sponsorów by opłacić swój serwer na miesiąc, teraz co drugi na dochodzie pasywnym.

Kiedyś trzeba było mieć trochę wiedzy by dostać rzeczy nie dostępne legalnie, teraz to sprzedawcy oni klientów szukają nawet we mediach społecznościowych.

Kiedyś młodzież robiła tylko jedno, jak ktoś interesował się ogólnie pojętą informatyką to spędzał przy komputerze 24/7 teraz młodzi programiści, esportowi gracze i inni co się edukują w tego typu kierunkach więcej czasu spędzają na imprezach, sportach czy innych zainteresowaniach niż przeciętne osoby które to właśnie oni kiedyś byli duszą towarzystwa.

Taki mój wysryw w dziale pogaduszki, po tylu latach (Sierpień 3, 2012) nie dawania nic od siebie dla forum to chociaż post dam w momencie gdy ruch coraz bardziej maleje.

xxxxx.jpg

sushiVo i BetonOficjalny lubią to

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja jestem w długodystansowym związku z Lordem Makinem, czasami się widzimy w prawdziwym świecie ale wydaje mi się, że on o tym nie wie, podchodzę pod jego blok zawsze co pół roku i z lornetką zaglądam w okno, raz nawet udało mi się zobaczyć jego na golasa bez majtek.

SebuśPL lubi to
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

wiele osob poznalem na mpcforum i spotkalem ich osobiscie, ostatnio widzialem sie z @botanicFTSw niemczech na delegacji, akurat fajnie sie złozylo, ze mieszkal 30 km ode mnie, spalilismy blanta, jego poskladalo i to tyle w sumie 😁

Bylo jeszcze kilkanascie takich osob, ale to juz przeszlosc..

.Pestka. i botanicFTS lubią to

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 20.04.2021 o 21:26, Paweu. napisał:

wiele osob poznalem na mpcforum i spotkalem ich osobiscie, ostatnio widzialem sie z @botanicFTSw niemczech na delegacji, akurat fajnie sie złozylo, ze mieszkal 30 km ode mnie, spalilismy blanta, jego poskladalo i to tyle w sumie 😁

Bylo jeszcze kilkanascie takich osob, ale to juz przeszlosc..

tak było, najebalismy sie jagerkiem, palilismy blanty do 5 rano i spalismy w rurze. do tego nocne wycieczki na zadupiach niemiec xD

Paweu. lubi to
Opublikowano
Dnia 1.04.2021 o 21:45, Nirea napisał:

Ja jestem w długodystansowym związku z Lordem Makinem, czasami się widzimy w prawdziwym świecie ale wydaje mi się, że on o tym nie wie, podchodzę pod jego blok zawsze co pół roku i z lornetką zaglądam w okno, raz nawet udało mi się zobaczyć jego na golasa bez majtek.

Współczuję traumy

Screenshot_2.jpg

Opublikowano
Dnia 18.05.2021 o 22:07, botanicFTS napisał:

tak było, najebalismy sie jagerkiem, palilismy blanty do 5 rano i spalismy w rurze. do tego nocne wycieczki na zadupiach niemiec xD

chce to powtorzyc 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka osób z forum przewineło się firmie której pracuje z tymże jeden nie pamiętał jak się nazywał, inny wbijał tylko po jakieś haxy do metina, nie żebym kogoś obrażał ale typowe randomy 😜

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 12.07.2021 o 22:21, D&G napisał:

Kilka osób z forum przewineło się firmie której pracuje z tymże jeden nie pamiętał jak się nazywał, inny wbijał tylko po jakieś haxy do metina, nie żebym kogoś obrażał ale typowe randomy 😜

random to ty jestes

D&G lubi to

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 25.10.2021 o 19:33, Paweu. napisał:

random to ty jestes

Latka lecą a merytoryka i inteligencja dalej na dnie 😄

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
13 godzin temu, D&G napisał:

Latka lecą a merytoryka i inteligencja dalej na dnie 😄

tu nigdy nie bedzie lepiej.. A latka leca owszem 😅

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Śmieszki śmieszkami, ale prawda jest taka, że czasy świetności MPCforum to coś, czego się nie zapomni nigdy. Ah te hejty, bóle dupy i żale. No, ale też masa fajnych ludzi, których się tu poznało. Szkoda, że wszystko się tak rozlazło i w sumie z nikim już kontaktu nie ma 😉 

SPAT lubi to