Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam 

Z chęcią zostanę moderatorem forum przy projekcie metin2. 

Coś o mnie:

Mam 23 lata, pierwszą styczność z forum miałem w wieku kilkunastu lat, gdy ze znajomym stworzyliśmy swoją sieć serwów CS 1.6/GO. 

Lubię tę posadę, bo lubię mieć kontakt z ludźmi, z graczami. Posiadam dużo wolnego czasu, aby utrzymywać porządek na forum. 

Jestem osobą komunikatywną i opanowaną. Potrafię zachować pełen profesjonalizm pracy łącząc to z "koleżeńskimi" relacjami z użytkownikami, jeżeli wykazują taką chęć. 

Moje portfolio nie jest obszerne jednak pracowałem z forum przy własnej sieci serwerów Counter Strike. Byłem też junior modem na Barii s2 (szybki awans na Global Moderatora, a po 3 tygodniach byłem przymierzany do posady Administratora forum, ale wtedy musiałem zakończyć swoją przygodę ze względu na brak czasu). Zajmuję się też aktualnym forum Barii od samego startu serwera jako Moderator oraz jestem Moderatorem na Discordzie. 

Potrafię pomóc ludziom z poszczególnymi przypadkami błędów związanych z klientem gry.

Panel moderatora jest mi dobrze znany, z administracyjnym nie miałem długo styczności, ale myślę, że powoli przypomniał bym sobie o co chodzi. 🙂

Zainteresowane osoby proszę o wiadomość na GG 38183671 lub Discordzie: OneNice#8953

Można też napisać tutaj w wiadomości prywatnej. 

Edytowane przez komputervip
kybun152 lubi to

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...