Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyobraź sobie świat w którym nie musisz martwić się o koszta, jedyne co się liczy to twoje umiejętności...

Do metirum, zasponsoruję wszelkie możliwe projekty internetowe które wykażą się polotem.

Jestem szczególnie zainteresowany serwerami Metin2 a bardzo zależy mi na tym by postawić jeden projekt który będzie funkcjonować przez lata bez obaw o opłacalność interesu.

Mam pewien zarysowany plan już kiedyś istniejącego serwera mianowicie MexiliaMt2 i chcę by ktoś mi go zoorgananizował za odpowiednie wynagrodzenie.

W grę wchodzą również inne projekty nie tylko mexilia i nie tylko MT2 jestem otwarty na wszelkie propozycje jedyne czego wymagam, to ukończone 18 lat i pełny polot jeśli chodzi o możliwości tworzenia i rozwoju.

Oczywiście wszystko spisujemy na umowę, jeśli będziesz osobą rzetelną i zmotywowaną do działania nie musisz się o to martwić.

Poszukuję osób gotowych do działania które zoorganizują mi projekty od a do z.

ᴘʀɪᴍ#7777

[email protected] 

Naprawdę poszukuję osób ambitnych więc nie strać mojego czasu ani pieniędzy bo nie chcemy gonić się po sądach, wszystko zależy od Ciebie.

Wybaczam błędy i pomyłki ale coś za coś.

Kasa czeka na osobę gotową do działania.

Metin2 TeamSpeak Discord Minecraft CS Cokolwiek.......

Zapraszam do kontaktu, jeśli sprawy groszowe to o umowie nie musimy rozmawiać.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...