Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu każda gra mi się nudzi i nie znam żadnych fajnych i wydaje mi się że ktoś tutaj mógłby mi pomóc
a więc chciałbym znaleźć grę multiplayer w której (po tym w co gram sądzę) można zbudować jakąś bazę, ale można też na przykład walczyć niżej daję listę gier w których mam najwięcej godzin
Minecraft, Don't Starve: Together, Terraria, Trove, CSGO, Pixel Worlds, Stardew Valley
ważne jest aby gra nie była wymagająca i zbyt droga, tak aby znajomi też mogli zagrać, jeśli chodzi o grafikę to najlepiej kreskówkowa jak w Don't Starve Together lub Castle Crashers bądź Pixelowa/Voxelowa tak jak w Trove lub Stardew Valley, proszę jedynie o nie dawanie mi gier typu The Survivalists bo chciałbym gry gdzie można zagrać też z losowymi ludźmi a nie tylko ze swoimi znajomymi (chodzi mi o jakieś serwery i inne)
też ważne aby było w niej co robić, nie była nudna oraz nie było to żadne P2W aby ta gra była po prostu dobra oraz mała rzecz nie musi ale najlepiej by było jakby była na Steam
Jak na razie ze wszystkich gier idealną byłby Hytale ale jak wiadomo na niego jeszcze czekamy dlatego chciałbym zagrać w coś już teraz 😛

fdgdfh.png

Opublikowano (edytowane)

Witam,

od siebie mogę polecić ARK: Survival Evolved oraz SCUM. W przypadku pierwszej gry można dosyć dobrze to zoptymalizować, aby jako-tako działało na starym sprzęcie, ale w drugiej grze może być dosyć ciężko.

Edytowane przez Vosly
Maksasior lubi to
  • 2 tygodnie później...