Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z cs'em po zmianie monitora z 75 hz na 144hz, jak mam ustawioną rodziałke na pełny ekran w oknie to jest wszystko ok ale gdy zmienię na pełny ekran to nie czuje fpsów mimo że pokazuje że mam 400 fpsów, jest wrażenie jakbym grał na 50. Synchronizację pionową mam wyłączoną.

Opublikowano (edytowane)

Witam,

miło gdybyś podał podzespoły, bo jednak ustawienia AMD/Nvidii dosyć się różnią 🙂

Edytowane przez Vosly
Opublikowano (edytowane)

Podzespoły ciężko mi podać ale podeśle mój komputer i monitory które posiadam.

Komputer: https://www.x-kom.pl/p/510181-desktop-x-kom-ho-300-i5-9400f-16gb-2401tb-w10px-gtx1660.html

Monitor1: https://www.x-kom.pl/p/580057-monitor-led-27-dell-s2721hgf-curved.html#Promocja

Monitor2: https://www.euro.com.pl/monitory-led-i-lcd/acer-nitro-vg220qbmiix.bhtml?gclid=CjwKCAjwx8iIBhBwEiwA2quaq8fW6ZFpvKZdTHj5Z2STGdEFi01w1nHhXR6cnwhrdb_3IHDgM5h2-hoCjGkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Problem jest tylko w grze CSGO, gdy też chce odpalić turniej to wyskakuje mi okienko zrestartuj z zaufaniem.

Edytowane przez N1K0__
Opublikowano

N1ko, 

Zapytam, może głupio ale wolę sie upewnić, w panelu sterowania NVIDII, zmieniałeś częstotliwość odświeżania na 144Hz i mimo to, przy odpalaniu CS'a w pełnym ekranie masz odświeżanie 60Hz?

sushiVo lubi to

Eminem Sygnatura.png

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ekrahb napisał:

jebać cie @Vosly psie, po jednym telefonie w realu urwałeś całkowicie kontakt

czego sie kurwa bales

Wybacz, ale wolę lepiej spożytkować czas niż rozmawiać z chorymi ludźmi.

Skończ to wreszcie, bo smutno się na Ciebie patrzy lub idź dalej pisać w prywatnych wiadomościach, bo tylko zaśmiecasz forum.

- otrzymałeś właśnie nagrodę w postaci blokady, więc pisz sobie dalej pod tematami, na pewno zauważę... 😉

Edytowane przez Vosly
Opublikowano

Sprawdź komendy startowe czy nie masz jakichś kwiatków pokroju -freq/-refresh 75 czy -high, dodatkowo wywal tą komendę -untrusted, bo Trusted Mode jest od dłuższego czasu wymagany do gry na oficjalnych serwerach Valve.

Opublikowano
20 godzin temu, Vosly napisał:

Wybacz, ale wolę lepiej spożytkować czas niż rozmawiać z chorymi ludźmi.

Skończ to wreszcie, bo smutno się na Ciebie patrzy lub idź dalej pisać w prywatnych wiadomościach, bo tylko zaśmiecasz forum.

- otrzymałeś właśnie nagrodę w postaci blokady, więc pisz sobie dalej pod tematami, na pewno zauważę... 😉

dzieki byczku na ciebie zawsze mozna bylo liczyc

ha kiedys

i ty, bo na pewno da sie blokowac na mpc przyglupie jebany

jaką trzeba być kurwą żeby zablokować po jednym telefonie przyjaciela