Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Edycja GhostTownMU S6ep3 Downgrad s2 (x15 / 50) [START 14.01.2022 19:00]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 godzin temu, Mamed88 napisał:

od 4 godzin staram sie pobrać klienta bezskutecznie, czy możecie dodać jakieś inne miesca pobierania prócz  Mega ?

Tak. Wrzucę klienta dziś również na inne strony. 

Opublikowano

Szczerze?

Powiem tak, jesli jestes koneserem dobrej gry Mu online odpusc sobie ten serwer, nic tu ciekawego nie znajdziesz. Jesli jestes osoba ktora lubi przyjsc na spota postawic afk i wrocic za tydzien by zrobic resa, to smialo wbijaj na serwer bo tu jedyne co cie czeka, jesli jestes prawdziwym graczem mu online i lubisz walke i rywalizacje to sobie odpusc ten serwer bo tu nic nie mozna. 

Miesiące testów i dalej bug na bugu, pralka ciągle złe procenty pokazuje, masz 100% i palisz item nie wspomne o starcie ktory opozniony został o 3h i byl niewypałem.

Dzis koles jezdzacy od rana na SPEED HACKU i zabijający wszystkich dookola. Drop medali tragedia same itemy +3 z nich leca, po co w ogole te medale jak z ziemi lepsze itemy mozna podniesc.

70-80 osob online dzielac na 3 konta kazdy to ledwo 25 osob dostepnych w grze, ten serwer za tydzien bedzie martwy.

Szczerze w moim odczuciu, smialo moge to powiedziec  najgorszy polski serwer MU online. 

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, baska123 napisał:

Szczerze?

Powiem tak, jesli jestes koneserem dobrej gry Mu online odpusc sobie ten serwer, nic tu ciekawego nie znajdziesz. Jesli jestes osoba ktora lubi przyjsc na spota postawic afk i wrocic za tydzien by zrobic resa, to smialo wbijaj na serwer bo tu jedyne co cie czeka, jesli jestes prawdziwym graczem mu online i lubisz walke i rywalizacje to sobie odpusc ten serwer bo tu nic nie mozna. 

Miesiące testów i dalej bug na bugu, pralka ciągle złe procenty pokazuje, masz 100% i palisz item nie wspomne o starcie ktory opozniony został o 3h i byl niewypałem.

Dzis koles jezdzacy od rana na SPEED HACKU i zabijający wszystkich dookola. Drop medali tragedia same itemy +3 z nich leca, po co w ogole te medale jak z ziemi lepsze itemy mozna podniesc.

70-80 osob online dzielac na 3 konta kazdy to ledwo 25 osob dostepnych w grze, ten serwer za tydzien bedzie martwy.

Szczerze w moim odczuciu, smialo moge to powiedziec  najgorszy polski serwer MU online. 

Pozdrawiam

Co do dropu medali... jestem fenomenem, że dropią mi itemki +7 😄

Pan wyżej został zbanowany. 

Jeżeli ktoś liczy, że w ciągu paru H będzie miał super set,staty i będzie się bawił w PvP to fakt, serwer nie jest dla niego.

PS: po ilości postów w profilu widać, że konto zrobione dla narzekania 

Edytowane przez Bosssik
Opublikowano
14 minut temu, GhostTownMu napisał:

Jak przychodzi stado klaunów to i z teatru zrobią cyrk 🙂

I to jest admin? nazywajacy ludzi którzy graja na jego serwer klaunami??

Widac zero szacunku do innych ludzi, niech admin sam sobie gra ze zgraja swoich klaunów.

Dla mnie najwiekszym klaunem jestes Ty, bo tyle miesiecy testow i najprostszych rzeczy nie potrafisz naprawic? bug na bugu.

Jak chcesz zeby Twoj serwer byl teatrem to zacznij od siebie i zrob z tego teatr, a nie aby postawic, nawet wlaczyc na czas nie potrafiac i ustawic najprostszych rzeczy poprawnie na serwerze. Zacznij od siebie a nie wine na innych zwalasz.

Jedno wielkie zniesmaczenie serdecznie odradzam ten "projekt" chociaz te slowo nic z tym sie nawet nie wiąże...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
47 minut temu, baska123 napisał:

I to jest admin? nazywajacy ludzi którzy graja na jego serwer klaunami??

Widac zero szacunku do innych ludzi, niech admin sam sobie gra ze zgraja swoich klaunów.

Dla mnie najwiekszym klaunem jestes Ty, bo tyle miesiecy testow i najprostszych rzeczy nie potrafisz naprawic? bug na bugu.

Jak chcesz zeby Twoj serwer byl teatrem to zacznij od siebie i zrob z tego teatr, a nie aby postawic, nawet wlaczyc na czas nie potrafiac i ustawic najprostszych rzeczy poprawnie na serwerze. Zacznij od siebie a nie wine na innych zwalasz.

Jedno wielkie zniesmaczenie serdecznie odradzam ten "projekt" chociaz te slowo nic z tym sie nawet nie wiąże...

Drogi użytkowniku.

W mojej wiadomości nikogo nie obraziłem. Nigdzie nie napisałem, że nasz serwer to 'teatr', a ludzie grający to 'klauni'. Moja wiadomość odnosiła się jedynie do posta kolegi wyżej, którzy napisał o 'cyrku'. Mój wpis był jedynie sformułowaniem, które określa, że jeśli nieodpowiedni ludzi przyjdą to i tak zrobią bałagan.

No ale czego można się spodziewać. Osoby, których to nie dotyczy nie zwrócą uwagi, pozostali zareagują właśnie jak Ty.

Nie mam więcej czasu na prowadzenie dyskusji, w której muszę tłumaczyć swoje wypowiedzi, bo ktoś nie potrafi zrozumieć ich sensu

Ten kto ma ochotę to zapraszam do zabawy. Każdy ma swój rozum i sam oceni jaka jest sytuacja. Jeśli pójdą za Tobą to trudno, nikogo nie zmuszamy do gry na serwerze, jeśli mu to nie pasuje. Komu nie odpowiada to niech po prostu nie gra zamiast po kilku godzinach po startu serwera wylewać takie brudy. Swoją złość i agresję można rozładowywać również w inny sposób.

Opublikowano (edytowane)

Mi tam sie dobrze tu gra, jedynie CS mogłby byc szybciej, np za tydzien? po co czekac miesiac? trzeba sie napierdzielac 😛

Co do tego czy ktos ma speed hacka czy cos...admin da ban i po sprawie 😛

co do graczy afk, jesli nie bedzie map pvm, gracze sami afk beda sprawdzac. Jestem za tym :)

P.S. wczoraj bylo 100 on na starcie teraz prawie 150, serwer sie rozwija 🙂 zobaczymy co bedzie dalej 🙂

Edytowane przez Mamed88
Opublikowano (edytowane)

Niestety nikt nie czyta  specyfikacji serwera 
tylko wpada, za przeproszeniem robi gnój, co to za serwer itd jak tu grac

Ten serwer nie nalezy do łatwych,i tego akurat idzie sie dowiedziec po przeczytaniu specyficacji
Jak widac ludzie maja problem z czytaniem

Serwer mi sie wydaje ze jest spoko,kazdy ma takie same szanse,nikt nie ma łatwiej

chce ktos PVP szybki exp, to idz na InfinityMu
Nikt tu nikogo nie nakłania do gry:)

A kto gral na xw i pierwszych sezonach UG, to na pewno mu sie GT spodoba (jest ciut ciężej) ale przecież  oto tu chodzi w rywalizacji 🙂

Z mojej strony, moge tylko Zaprosic do  wspólnej gry 🙂

Widzimy sie na GT !

Edytowane przez Weteran22
Opublikowano

jak dla mnie serwer spelnia moje oczekiwania kazdy z nas raczej ma prace  i niema czasu na spedzxanie 24h przy pc jedynie weekendy walaka o zamek pvp mapa ma byc wprowadzona 

wiec zawsze beda narzekac to jest Polska a tu sie narzeka jak dla mnie + dla administracji dobre ustawienia

Opublikowano

8 godzin temu, baska123 napisał:

Szczerze?

Pozdrawiam

Takie czasy. Każdy chciałby wszystko od razu i najlepiej za PLN...

Faktycznie, to nie tu. Część osób, które tu grają, grały w MU jak Ty mówiłeś/aś na chleb "BEP".

Przewijają się od X czasu ludzie, z którymi się grało LATA temu i NIKT z nich nie narzeka, każdemu z nas jest miło, że znów możemy się spotkać w jednym miejscu. 

Nie będę dłużej tłumaczył. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia na serwerach 5k exp PAY2WIN

Opublikowano
Dnia 12.01.2022 o 16:57, SukkiBK napisał:

Pozdrawiamy kobcona  i jego 3 inne osobowości 

Pozdrawiamy i nie możemy się doczekać 🙂

Doczekać to ja się nie mogę na was  🤣🤣🤣

Dnia 15.01.2022 o 11:26, Dexonovsky napisał:

co server to gorszy cyrk xD

"Cyrkiem" to jesteś tylko i wyłącznie ty, twoje zachowanie, obrażanie graczy i prostolinijne podejście do każdego serwera.
Wracaj na G....MU tam gdzie admin modyfikuje pod twoje widzimisie regulamin 🤣

PS. Jak najbardziej polecam serwer 🙂

Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Kobcon napisał:

"Cyrkiem" to jesteś tylko i wyłącznie ty, twoje zachowanie, obrażanie graczy i prostolinijne podejście do każdego serwera.

dobrze, ze poczekales 3 dni zeby napisac jakakolwiek odpowiedz xD nie wiem po co mnie znowu zaczepiasz jesli ludzie z twojej ekipy przychodza normalnie pogadac ty potrafisz tylko plakac na forum albo do GMa. polecam wylogowac sie z tej gry raz na tydzien i wyjsc na dwor, a nie expic trzy konta 24/7 i plakac jak ktos Cie zabije akurat jak sobie przycinasz drzemke z budzikiem co 2 godziny na resa. Nie obrazam graczy, tylko ciebie, pisalem ci 100 razy, gdybys nie byl burakiem, to bym cie tak nie nazywal. 

nie gram juz na goldmu, nie prosilem admina o zmiane regulaminu, zabijalbym cie do bana, albo na zmiane, jest wiele ludzi chetnych zeby bic Cie po lbie

kobconik oczywiscie poleca serverek, dopoki go ktos nie zabije na PVP serverze

a ja nie polecam, bo jestem przeciwny czegos takiego w vipie

"Dostęp do mapy Raklion + Selupan" 

wpadka z bokami za questy gensowe, a potem usuniecie tego i zostawienie itemow ludziom, ktorzy to wykorzystali xD

i byciu przychylnym do zostawiania afk na spocie bez zadnych konsekwencji - bicie resow i pvp tylko na CSie to nie dla mnie, ta gra jest giga nudna jesli nie ma zadnych wojenek na pvp servie xD

ale to moja opinia, moze komus to pasuje to niech sobie gra, kazdy marnuje czas tak jak lubi

po za tym, strona servera to chyba jakis darmowy szablon, jest obrzydliwa i wiele funkcji na niej nie dziala - dla mnie slaba wizytowka

zycze powodzenia kobcon, tutaj cie nie zabije nikt na spocie, bo widze, ze jest wiele milosnikow zostawiania kompa na noc i plakania, gdy ktos chce party a ty jestes afk i cie zabije, moze podbudujesz swoje internetowe ego gigantycznym resem na expie 15

Edytowane przez Dexonovsky
Opublikowano
20 godzin temu, Kobcon napisał:

Kobcon ty na prawdę masz jakieś problemy ze sobą fr. Kasparov na spokojnie porozmawia z nami nie spina sie spoko chlop a ty dziecko zaczynasz wojenki bo ktos ci skrzywdził ego. Ja wiem ze server super bo mozesz sobie afczyc i nikt cie nie zabije ale skoncz juz płakać i wyjdz z domu bo to smutne zaczyna być.

Server sam  zamysł spoko x15 exp aleeee

mapy jak masz vipa

nie można bić ludzi na spotach co traci sens gry w mu gdzie na prawdę pizganie ludzi to jest jedna z czesci tej gry.

W starych czasach jak freedom stał to jedyny sposób na kozaka któremu się nudziło na arenie był 2 silniejszy kozak który go po 2h pkowania przejechał po ścianie więc idź płakusiać dalej kobcon tylko nie zrobi sobie czegoś bo będzie smutno twojej ekipie. A pamiętaj żeby czasem świeżego powietrza ogarnąć :).

Opublikowano

Dajcie sobie spokój.. polskie serwery MuO to totalne dno i się z tym pogódźcie 🤭

Moda na sukces odc. 925

sygnatura.png

Opublikowano

Sukki punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie totalną dziecinadą jest bieganie po mapach i wycinanie w pień jak leci wszystkich "bo mogę" "bo to MU" Widzisz według mnie ta gra polega na przejmowaniu spotów (czasem nawet wojny wybuchały) i zamku na CS nie na bezmyślnym kilaniu. Mamy więc rozbieżne zdania na temat tej gry. Nie znaczy to wcale że to akurat ja mam rację ale  Ty nawet nie bierzesz pod uwagę że może tak być. Czyli klapki na oczach i "do przodu". Nie mam zwyczaju płakania na serwerach gdzie grają tacy gracze co uważają tak jak Ty i Dexio - po prostu przestaję grać bo to dla mnie ma być zabawa a nie wkurzanie się ciągłe. Ale co ja tam wiem.....w końcu gram w MU pewnie 3/4  Waszego życia i za stary jestem żeby mi wciskać że "czarne jest czarne a białe jest białe" Dobrej zabawy, mam tylko nadzieję że nie na tych samych serwerach w przyszłości.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, cimipl napisał:

Sukki punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla mnie totalną dziecinadą jest bieganie po mapach i wycinanie w pień jak leci wszystkich "bo mogę" "bo to MU" Widzisz według mnie ta gra polega na przejmowaniu spotów (czasem nawet wojny wybuchały) i zamku na CS nie na bezmyślnym kilaniu. Mamy więc rozbieżne zdania na temat tej gry. Nie znaczy to wcale że to akurat ja mam rację ale  Ty nawet nie bierzesz pod uwagę że może tak być. Czyli klapki na oczach i "do przodu". Nie mam zwyczaju płakania na serwerach gdzie grają tacy gracze co uważają tak jak Ty i Dexio - po prostu przestaję grać bo to dla mnie ma być zabawa a nie wkurzanie się ciągłe. Ale co ja tam wiem.....w końcu gram w MU pewnie 3/4  Waszego życia i za stary jestem żeby mi wciskać że "czarne jest czarne a białe jest białe" Dobrej zabawy, mam tylko nadzieję że nie na tych samych serwerach w przyszłości.

ale nikt nie powiedział o bezmyślnym zabijaniu cimi 🙂 jak i nigdy nie biegałem po mapie aby wybić mapę to ze czasem dostałeś klapsa na spocie bo chcieliśmy go przejąć jest norma na każdym normalnym serwerze (jak to sam ująłeś 🙂 ) powiedz mi czy kiedykolwiek na ciebie polowałem wiec o czym ty mówisz. Jedynym płaczkiem był Kobcon, który "nie wyzywa" i jest aniołkiem. I dostawał w dziąsło bo przesadził niektórymi słowami i popłakał się do kogo się da argumentując, że to przecież my płaczemy. Wychodząc z serva argumentując to również "gmi są ich znajomymi" gdzie ja wszędzie pecana dissuje jak mogę bo jest człowiekiem który się nie nadaje do gmowania. Oraz co do grania w mu no nie wiem gram w mu od 2005 wiec 🙂

I overall ja do was nic nie mam cimi ja mam tylko cos do buraka Kobcona, który się 3 dni na odpowiedz szykuje 🙂

Edytowane przez SukkiBK
Opublikowano

Ja jako stary wyjadacz i miłośnik tej gry również się wypowiem. Użytkownicy którzy wypowiedzieli się powyżej co do PK według mnie mają całkiem sporo racji.

Dlaczego gracz który gra aktywnie ma być równo traktowany z graczem który afkuje 90% gry? Ten drugi to nie gracz tylko włączony komputer i pusty fotel. Ja myślę że dla graczy którzy afkują dużo, powinny być mapy pvm z 20% mniejszym expem. Według mnie to załatwia sprawę, tamci będą mogli afkować do woli a CI drudzy nie będą czuć sie pokrzywdzeni. Jeśli ktoś afkuje na spocie pvp, myślę że powinien liczyć się że może znaleźć się w ''safe''. Serwer z tego co ja myślę, tworzą gracze czy się mylę? Myślę, że ważne jest znaleźć kompromis (złoty środek) by obie strony zadowolić.

P.S. Ze swojej strony proszę Administracje by zrobiła coś z muzyką, prosiłem o to już dwa dni temu, bez niej klimat gry dla niektórych nie jest taki sam. Pozdrawiam

Dexonovsky lubi to
Opublikowano

Jak najbardziej polecam ten serwer. Jak już wyżej osoby pisały, starzy wyjadacze  za czasów x-w na pewno się wkręcą w grę. Polecam również przeczytać konfiguracje serwera bo tam wszystko jest podane, a nie wylewać bezsensownych żali na visual bugi. Zakazu zabijania na spocie nie ma, przyjdź poproś o party, jeśli osoba jest AFK możesz ją zabić po 5 minutach, to jest idealny kompromis między graczem, który woli poexpić, a graczem, który tłukł by się już od 1poziomu, z resztą takie PVP to nie na tych ustawieniach. Jeśli jesteś graczem, który chce mieć wszystko w 1 dzień, łącznie z full statami to nie marnuj swojego czasu, znajdź  odpowiednio ustawiony serwer pod PVP  nie wylewaj tutaj gorzkich żali jaki to zły  jest GhostTown  po tym jak nawet nie pograłeś, albo dałeś sobie spokój po 30 minutach bo nie miałeś wbitego 400 lvla.

Opublikowano
Dnia 15.01.2022 o 10:48, baska123 napisał:

Szczerze?

Pozdrawiam

cos w tym jest

Opublikowano

Ja tak sie zastanawiam, "koneser gry MuOnline" ale co to niby znaczy? 🙂

Serwer wystartował kilka dni temu, każdy expi aby wbijać lvl i resy, oczekujecie ogromnego PVP czy bitwy o zamek kilka dni po starcie? 

Drop medali? Przecież to low exp, a nie 9999999, wiec z dropajek ma też byćlow.... 😉  Online jest po 200, proponuje licznik sprawdzić i kupić okulary.