Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Sezon 4 + Dodatki | GoldMU.pl / Edycja 2 | Exp: 300x, Drop: 60% | Max 100rr | START 30.12 ! |

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 11.01.2022 o 19:03, Pevtros napisał:

Ładna stylistyka graficzna ładnie zrobione opisy jeden minus z mojej strony brak wersji na Androida wiele serwerów na dostęp do aplikacji na telefon myślę ze brak rekordu z pobrania aplikacji mobilnej wynika z małego doświadczenia ale ludzie polecają odemnie tyle co widzisz 🙂

Co Ty pierdzielisz?  Cpales cos?

Edytowane przez AgroPol.Club
Opublikowano (edytowane)

Aby ułatwić graczom szukanie spotów dodaliśmy pod TAB oznaczenia spotów wraz z ich nazwami oraz levelem moobów!
obraz.png

Edytowane przez DecardCain
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niewidze na stronie klijenta niby na mega i gogle ale 0 tam jest

Znalazlem klijenta na faceboku -----gram----serwer nienalezy do latwych trzeba aktywnie grac zeby zdobyc zen kamienie slabiutko jak do tej pory 1c sklepy ubogie ...podoba mi sie ----TESTUJE

Opublikowano

Znalazlem klijenta na faceboku -----gram----serwer nienalezy do latwych trzeba aktywnie grac zeby zdobyc zen kamienie slabiutko jak do tej pory 1c sklepy ubogie ...podoba mi sie ----TESTUJE  Mam problem z Klijentem jak chce rr zrobic to musze resetowac lapka niepomaga wylonczenie gry normalne lub na dole guarda wogule nieodpala lanczer na ktorym moge rr zrobic niewiem czy tylko ja mam problem na win 10

Narazie se odpuszczam ....... Admin do kiedy testy planujesz ?

Opublikowano

Brak zainteresowania ze strony administracji czyli juz wiadomo o podejsciu do graczy

Na Faceboku znalazlem wiadomosc ze edycja rusza 26.08 teraz szkoda ze pomijacie mpc forum i ragezon z ta informacja. !!!

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Koniq napisał:

Brak zainteresowania ze strony administracji czyli juz wiadomo o podejsciu do graczy

Na Faceboku znalazlem wiadomosc ze edycja rusza 26.08 teraz szkoda ze pomijacie mpc forum i ragezon z ta informacja. !!!

Brak zainteresowania ze strony administracji? Na naszych socialach - fb oraz discord, gdzie mamy dużą ilość swoich zwolenników prowadzimy non stop dialog.
Jeżeli chodzi o publikację, nastąpi ona na dniach -> dopinamy ostatnie ważne rzeczy związane z konfiguracją. Nie zapominamy o MPC i innych ważnych miejsc.
Spoty na arenie? Nie ten serwer, my eksplorujemy dostępne mapy, nie jedną nudną arenę.

Edytowane przez DecardCain
Opublikowano

ale w czym widzicie problem ? skoro są ludzie którzy lubią chodzić i biegać to niech chodzą i biegają. skoro są ludzie lubiący stać w miejscu to dajcie spoty na arenie? co wam to zmieni "administracji" ? i tak nie gracie na własnym produkcie, dla was będzie się liczyć tylko korzyść i sukces przecież. kogo to zaboli jak dodacie spoty na arenie ?

Opublikowano
11 minut temu, for2st napisał:

ale w czym widzicie problem ? skoro są ludzie którzy lubią chodzić i biegać to niech chodzą i biegają. skoro są ludzie lubiący stać w miejscu to dajcie spoty na arenie? co wam to zmieni "administracji" ? i tak nie gracie na własnym produkcie, dla was będzie się liczyć tylko korzyść i sukces przecież. kogo to zaboli jak dodacie spoty na arenie ?

Mamy swoja koncepcje serwera, która zakłada, że areny nie przewidujemy i to się nie zmieni. Widać, że nie grałeś na naszych poprzednich edycjach i nie znasz naszej konfiguracji. Zapraszam więc do zapoznania się z nią lub omiń te miejsce łukiem.

Opublikowano

cóż powodzenia w projekcie 🙂  zaróbcie swoje i zamykajcie edycje po 5 miesiącach jak się kieszeń wypróżni lub gracze zleją 😉  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro start a wiec dzis czyszczenie starych logow no i powinna byla pojawic sie nowa stronka hmm moze z wczesnie rano jest 🙂