Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V bez rockstar games launcher

XxKizooxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanko, jak mogę odpalić gta v (jeżeli w ogóle tak się da) omijając włączanie rockstar games launcher ponieważ padłem ofiarą hackera jeżeli można to tak nazwać i jakiś chinol mi konto ukradł. A gta v mam zainstalowane i nie wiem czy mogę jakoś grać singla czy nie? Albo byłby ktoś tak dobry i użyczył konta abym mógł grać tylko singla (ale w to wątpie ale proszę o każdą możliwą pomoc) 
Proszę o pomoc

Edytowane przez XxKizooxX
Opublikowano (edytowane)

Witam,

na chwilę obecną jedynym sensownym rozwiązaniem byłoby wykupienie konta Epic Games z GTA 5 za grosze lub wgranie cracka do gry, chociaż bezpieczniej jest pobrać całą grę z np. skidrowreloaded.com lub fitgirl-repacks.site (w przypadku cracka)

Zalecam skontaktować się z wsparciem Rockstar Games, może uda się odzyskać konto.

Edytowane przez Vosly
monsune lubi to
Opublikowano
1 minutę temu, Vosly napisał:

Witam,

na chwilę obecną jedynym sensownym rozwiązaniem byłoby wykupienie konta Epic Games z GTA 5 za grosze lub wgranie cracka do gry, chociaż bezpieczniej jest pobrać całą grę z np. skidrowreloaded.com lub fitgirl-repacks.site (w przypadku cracka)

Zalecam skontaktować się z wsparciem Rockstar Games, może uda się odzyskać konto.

A czy jeżeli mam na epic games to mogę jakoś odpalić przez epic games?

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś próbowałem, to wystarczyło uruchomić instalacje GTA przez Epica w innym folderze, wstrzymać, zamknąć epica, przenieść tam wszystkie pliki gry i wznowić. Czy teraz to tak zadziała? Nie jestem pewny, na Twoim miejscu jeszcze bym się upewnił.

[!!] I tak wymagany jest dostęp do platformy Rockstar Games

Edytowane przez Vosly
monsune lubi to
  • 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...