Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum w 2022 roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

No dawno nic tu nie pisałem, a na pewno nie newsa. Będzie krótko i konkretnie. Pojawiła się wola, żeby odkurzyć forum, szczególnie, że idą 15 urodziny tej strony, więc dla niektórych mniejszy lub większy kawałek życia, a na pewno sporo wspomnień.

Jak zauważyliście, mamy nowy layout, który ma regularne wsparcie techniczne i nie bedzie problemów spowodowanych ewentualnymi aktualizacjami.

Dostępny jest jeszcze stary jako wybór, ale w przeciągu 2 tygodni zostanie tylko ten obecny. Większość dodatków została wyłączona, wraz z reklamami, tak żeby móc skupić się na dopracowaniu podstawy forum - wszelkie uwagi, mile widziane.

W najbliższych dniach będą wprowadzane kolejne zmiany lub dyskusje nad nimi - także jeśli jest tu ktoś, komu forum leży w serduszku, to zapraszam do współpracy 🙂

Na pewno uporządkujemy i przebudujemy stronę główną i pierwsze kroki skierujemy w stronę ułatwienia w nawigacji po forum.

Tymczasem, do usłyszenia,

Makin

PS na forum jest też nowe wspierane tłumaczenie, ale gdyby coś było waszym zdaniem do zmiany, to dajcie znać (o paru rzeczach już wiem) 🙂 

EXPmIpC.gif

• Makin promuje ten temat
  • Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Amove napisał:

Szkoda, że dopiero teraz naszły chęci

Wiesz, to wszystko kwestia tego, kto akceptował finalne decyzje, teraz się to zmieniło. 

Marchwj lubi to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Fajnie to wyglada, zmiana na plus. 👍

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
1 godzinę temu, Lord Makin napisał:

Wiesz, to wszystko kwestia tego, kto akceptował finalne decyzje, teraz się to zmieniło. 

On jednak żyje!

Lepiej późno niż wcale, ale czy to wskrzesi forum?

Opublikowano
58 minut temu, Lord Makin napisał:

No coś tam w trawie piszczy, także wszyscy na pokład 😉

Piszczy czy kona?

Opublikowano

Kurde z chęcią bym wrócił na rangę i pomagał jak kiedyś, bo jednak notalgia bierze. 

Opublikowano

Ładnie to wygląda 🙂 fajna zmiana.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<
Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<
Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1
Mysz Razer Deathadder

Opublikowano

@Lord Makin Czy po tych zmianach mogę liczyć na amnestię? 😉 Byłbym wielce rad bo poświęciłem temu forum kupę lat 😉 Zmiany eleganckie tylko przywrócić plakietki, tytuły jakieś i baja.

Opublikowano
11 minut temu, xdses napisał:

@Lord Makin Czy po tych zmianach mogę liczyć na amnestię? 😉 Byłbym wielce rad bo poświęciłem temu forum kupę lat 😉 Zmiany eleganckie tylko przywrócić plakietki, tytuły jakieś i baja.

No jeśli ktoś ma jakieś szare komórki pod włosami to nie wykluczamy tego 😉 

EXPmIpC.gif

Opublikowano
13 minut temu, Lord Makin napisał:

No jeśli ktoś ma jakieś szare komórki pod włosami to nie wykluczamy tego 😉 

No to ja jeszcze je mam więc Makin, ufam Tobie 😉