Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum w 2022 roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol

trzeba bylo zostawic to forum jako skansen tak jak dziala epvp czy d2jsp niz isc z duchem czasu niz pudrowac trupa jak ktos wyzej zauwazyl

odbanuj mnie na streamie dawid

­

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bardzo ładnie

no jest wszystko w porządku, jest dobrze ,dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku jest git pozdrawiam całą Legnice, dobrych chłopaków i niech się to trzyma, dobry przekaz leci 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, AlicjaHab napisał:

Hejka 😉 Chciałam się jakoś przywitać. Mam nadzieję, ze w dobrym miejscu piszę. 😉

Witamy Cie AlicjaHab, miłych wrażeń na mpcforum.pl

życzy wasz dyktator

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam po dłuższej przerwie 🙂 (o ile mnie ktoś pamięta). Poczytałem sobie troszkę o czym tu piszecie i muszę przyznać, że niektóre wypowiedzi mnie bardzo zainteresowały, bo są trawne. Nie będzie już tak jak kiedyś, bo wtedy były inne czasy. Zgadzam się z tym, że większość już dorosła i forum raczej ich już nie interesuje. Sam mogę być tego przykładem, bo wracam do was po 7 letniej przerwie, przez ten czas dużo się działo i nie miałem czasu na siedzenie po xx godzin na forum.  Dołączyłem do MPC tylko ze względu na cheat'y, które z biegiem czasu zeszły na drugi plan i zaczęło się robić tutaj dość dziwnie - zmiana administracji, odejście od celów, które nas użytkowników tutaj przyciągały, itd...  

Za moich czasów użytkowników online było po ponad 2 tyś i jeszcze raz tylu gości, możecie mi wierzyć lub nie, ale było co robić, było z kim pogadać, pokłócić się, pobanować. Obserwuję sobie forum od dwóch dni i muszę przyznać, że jest straszna bieda... Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wiem w którym kierunku i kiedy forum się zmieniło, że ludzie zaczęli odchodzić (tłumaczenie, że kiedyś My byliśmy młodsi jest nie do końca trafne, ponieważ inni też mają 12, 13 czy 17 lat) - powinna być wymiana pokoleń, a tutaj tego nie ma. Posiedzę sobie z wami, poobserwuję i powinniśmy rozwiązać ten problem i dać drugie życie MPC, bo to forum ma przyszłość, ale wszystko zależy od podejścia użytkowników oraz administracji.  Mógłby tak sobie pisać i pisać, ale na to przyjdzie czas. Życzę wam powodzenia, abyście odbudowali forum i mam nadzieję, że za jakiś czas serwer nie wytrzyma od ilości użytkowników :D.

Pozdrawiam.

ScoTube lubi to