Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2010-2015

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To jest problem ogólny w polskim necie - pewna generacja, inaczej kształcona i wychowywana, roczniki które miały coś w głowach, po prostu dorosły i zajęły się życiem - pokończyli szkoły i uczelnie, powyjeżdżali, pozakładali rodziny, poszli do pracy, zmieniły się priorytety. Sam pamiętam tę energię sprzed 10 czy nawet 15 lat, jacy to byli ludzie i co się działo niekoniecznie tylko w metinie bo ja znam dobrze klimaty MC i WoW-a chociażby i takich ludzi jak wtedy już nie ma po prostu i nie będzie.

BetonOficjalny lubi to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.05.2023 o 12:03, monsune napisał:

To jest problem ogólny w polskim necie - pewna generacja, inaczej kształcona i wychowywana, roczniki które miały coś w głowach, po prostu dorosły i zajęły się życiem - pokończyli szkoły i uczelnie, powyjeżdżali, pozakładali rodziny, poszli do pracy, zmieniły się priorytety. Sam pamiętam tę energię sprzed 10 czy nawet 15 lat, jacy to byli ludzie i co się działo niekoniecznie tylko w metinie bo ja znam dobrze klimaty MC i WoW-a chociażby i takich ludzi jak wtedy już nie ma po prostu i nie będzie.

Czas nie stoi w miejscu, kiedyś był inny czas mieliśmy więcej czasu i byliśmy młodzi, a teraz jest discord i facebook, musimy po prostu przyznać że się starzejemy i pewna epoka się skończyła.

Opublikowano

W Polsce z pewnością bo tutaj ogłupienie młodych sięgnęło już zenitu. Zabierzesz im fejsa, discorda i googla i właściwie nie ma ich. Na szczęście mało korzystam z polskiego netu i z tej perspektywy zapewniam, że gdzie indziej nie jest tak źle, to tylko w polskim necie tak tragicznie wygląda.

BetonOficjalny lubi to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.06.2023 o 21:08, Cristiano. napisał:

akurat wbiłem pare dni temu i widzę że niektórzy mają moje sygnatury nadal xD

Się wie!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.04.2023 o 10:10, squah :') napisał:

wspaniale czasy to byly, nie zapomne ich nigdy.

zyje ktos jeszcze ze starego graphic teamu albo mmt? XD

nie no gdzie, tylko dziobagg team

3t6EGVz.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

No, kiedyś to były czasy, pamiętam jak namiętnie korzystalem z tego forum w latach 2012-2015. Kiedyś nawet szacowałem ile łącznie komentarzy napisałem, licząc wszystkie zbanowane konta i wyszło mi coś koło 10k, jeśli dobrze pamiętam? Więc sporo czasu tu spędziłem.  Potem jakoś się powoli o tym miejscu zapominało, a w międzyczasie się zorientowałem, że inni użytkownicy też zapomnieli o forum, więc nie było motywacji by wrócić i się znowu udzielać. Bo to przede wszystkim aktywność ludzi tworzyła forum, już mniejsza kto nim zarządzał. Fora ogólnie już z tego co kojarze nie są tak popularną częścią internetu, ludzie bardziej korzystają z discorda, twittera, facebooka. Nic się z tym nie zrobi, pozostają tylko wspomnienia jak to za małolata się wdawało w gównoburze na mpc.

Edytowane przez royal333
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 30.06.2023 o 23:24, hawajmeister napisał:

ja sie przyznaje po kilkunastu latach ze mialem ze 3 konta na mpcforum

Mordo, ja miałem ze 100+.

Teraz to też mogę się przyznać, bo co zrobią? Zbanują mnie na martwym forum z powodem, że 10 lat temu robiłem multiki na masową skalę? xD

Jak mi się nudziło to jako małoletni "hacker" wpisywałem "Proxy" w Google, sprawdzałem czy działa i nie widać mojego prawdziwego IP i jazda na pełnej. 

Niby stary chłop, a trochę mi brakuje tego wyzywanka i trollowania, które się tutaj odprawiało. Nie tylko ja, ale również inni. 

s2c77Oa.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

wróciłem 😉 

2010-2015 top

nawet bym dał 2009

widzę nie tylko ja z Wrocławia 😄 

Edytowane przez rohbar1
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dziwne wrażenie, logowanie po mniej więcej 10 latach od ostatniej aktywności (2011-2014) 😄 Pozdro dla działu WarRock z hackami to była zabawa.... Szkoda, że facebook wszystko ubił.

Edytowane przez CODER_BEST

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zaczęło wbijać więcej ludzi niż się może zdawać. Ostatnio wyraźnie widać wzrosty, kiedy bym nie wszedł to zawsze coś się dzieje. Także może nie jest tak źle. Ile można na tych wszystkich fejsach i discordach mulić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 13.03.2024 o 01:27, CODER_BEST napisał:

Dziwne wrażenie, logowanie po mniej więcej 10 latach od ostatniej aktywności (2011-2014) 😄 Pozdro dla działu WarRock z hackami to była zabawa.... Szkoda, że facebook wszystko ubił.

Rowniez pozdrawiam ludzi z dzialu WR 🙂

RaVneS lubi to
1365881062-U68160.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.07.2024 o 21:20, arabb napisał:

zmiana wlasciciela w 2014 i zmiana nazwy z cheats na community to byl poczatek konca 

dokładnie, kajko odjebał 

Dłuższej grafiki się nie dało?