Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, krótko i na temat. Nigdy w życiu nie używałem cheatów do lola. Potrzebuje czegoś darmowego do świadomego zbanowania konta. Pomożecie? XD

Oczywiście chciałbym rozwiać różne spekulacje. Konto na leży do mnie a banicja, to jedyny sposób aby się od niego oderwać :V

Opublikowano (edytowane)

Witam,

prościej byłoby napisać kilka brzydkich słów na czacie, aby otrzymać bana (lub ticket do Riot z prośbą o usunięcie/zablokowanie konta). Lepiej nie ryzykować i pobierać niepewnych narzędzi, bo faktycznie może i oderwiesz się od konta, ale od sprawnego systemu (etc) także.

Możliwe też, że po prostu szukasz tych skryptów... Kojarzę, że często szukało się takich rzeczy na forach pokroju:

To jest ukryta treść, proszę

także możesz zerknąć

Edytowane przez Vosly
Feniru lubi to
Opublikowano
W dniu 21.04.2022 o 11:44, Vosly napisał:

Witam,

prościej byłoby napisać kilka brzydkich słów na czacie, aby otrzymać bana (lub ticket do Riot z prośbą o usunięcie/zablokowanie konta). Lepiej nie ryzykować i pobierać niepewnych narzędzi, bo faktycznie może i oderwiesz się od konta, ale od sprawnego systemu (etc) także.

Możliwe też, że po prostu szukasz tych skryptów... Kojarzę, że często szukało się takich rzeczy na forach pokroju:

To jest ukryta treść, proszę

także możesz zerknąć

Dziękuje. Fakt opcja intowania czy też spamowania N wydaje się najprostsza. Natomiast nigdy nie miałem styczności z jakimiś botami/skryptami w lolu i chciałbym zobaczyć jak działa to w praktyce.  Raz jeszcze dzięki, przejrzę stronkę.

Opublikowano

Coś Ty... nigdy nic darmowego nie dostaniesz - chyba że chcesz mieć keyloggera bądź jakiegoś robaczka na PCcie 😜

Feniru lubi to
Opublikowano
18 godzin temu, DaveyF1 napisał:

Coś Ty... nigdy nic darmowego nie dostaniesz - chyba że chcesz mieć keyloggera bądź jakiegoś robaczka na PCcie 😜

kiedys byly darmowe skrypty i programy, ale na obecny moment nie ma nic, co jest darmowe. 

Feniru lubi to
Opublikowano
W dniu 23.04.2022 o 17:42, DaveyF1 napisał:

Też troszkę źle to sprecyzowałem. Może jakaś wersja trial 24h czy coś takiego XD

• 4 miesiące temu...
  • xOstateczny zmienił(a) tytuł na Szukam darmowych detected skryptów