Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam tak jak w tytule zasponsoruje serwer Metin2 mam 23lata.jestem z Górnego Śląska.a.dokladnie z Bytomia SZUKAM OSOBY która postawi dla mnie mój serwer easy/4fun oldschool bardzo mało roboty szybka kasa i wiadomo wgra i będzie ew. Robił mi małe aktualizacje (ciągle w kontakcie) mój discord Hanysolandia #7234

Edytowane przez Dipus
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 28.05.2022 o 19:38, Dipus napisał:

Witam tak jak w tytule zasponsoruje serwer Metin2 mam 23lata.jestem z Górnego Śląska.a.dokladnie z Bytomia koniecznie musimy podpisać umowę, żeby żadna z.stron nie była poszkodowana jeżeli chodzi o finanse.to kwestia indywidualna do dogadania, zapraszam na priv

Nie polecam, chce podpisac umowę której nawet nie posiada, co najlepsze zgodziłem się poczekać aż taką umowę będzie miał, to ostatecznie dostałem odpowiedz ze nie miał czasu na zrobienie tego bo "złomuje auto" także jak ktoś chce wejść we współpracę z tym człowiekiem to odradzam. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 3.07.2022 o 13:01, AceGraphic napisał:

Nie polecam, chce podpisac umowę której nawet nie posiada, co najlepsze zgodziłem się poczekać aż taką umowę będzie miał, to ostatecznie dostałem odpowiedz ze nie miał czasu na zrobienie tego bo "złomuje auto" także jak ktoś chce wejść we współpracę z tym człowiekiem to odradzam. 

bucu nikt z tobą serwera nie bedzie robił pseudo techink

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, EroGWC napisał:

bucu nikt z tobą serwera nie bedzie robił pseudo techink

"Pseudo technik" ? i piszesz to ty, czyli osoba która kupiła GOTOWE pliki serwerowe (old.fun) i nie zmieniłeś totalnie nic oprócz dropu na ostatnich trzech mapach, a na starcie serwera miałeś ledwo 41 osób promując cały czas jeden post na FB za 100zł. Dodatkowo twój serwer stoi nadal mając 1/2 osoby online a ty zabierasz się za drugi projekt Evelis który również jest odkupionym gotowcem a nawet nie masz pojęcia o błedach i bugach jakie posiadają te pliki, ważne że serwer jest gotowy nie? 

PS. Do każdej osoby której pisałem jeżeli chodzi o współpracę nie pisałem by z nią faktycznie tę współpracę nawiązać, zależało mi po prostu by sprawdzić jak dana osoba podchodzi do tematu, czy faktycznie jest godna zaufania i czy jej warunki są w ogóle opłacalne a następnie dawałem opinie. Mało tego geniuszu Ja nie współpracuję z osobami z zewnątrz, mam własną zaufaną ekipę. O plikach czy silniku nie będę nawet tobie wspominał bo ktoś kto działa na gotowcu nie będzie pewnie nawet wiedział o czym piszę. 

POZDRO ❤️ 

Cannzas patrz co znalazłem, rozje***bałeś mnie na łopatki tymi tekstami : 

CANNZAS - Jestem osobą z branży, która obraza się w Metin2.
Od kilku lat stawiam prywatne serwery Metin2, na których zarabiam.

A PONIŻEJ : Piszę do państwa, ponieważ chciałbym abyście zasponsowali mi projekt.

😮 😄 🙂

Screenshot_25.png

Edytowane przez AceGraphic
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, EroGWC napisał:

słabe podrobione ss cioto,

nawet nie mam gg 

Podrobione? nic kompletnie nie zmieniałem więc wpisz sobie w google " Metin2 Cannzas" i ci wyskoczy, widzisz nawet tutaj kłamiesz ale spoko i tak zostałeś zweryfikowany dlatego nie pozdrawiam. 

"Nawet nie mam GG" a gdzie tam kur*wa jest coś o gadu gadu xD ?

Screenshot_7.png

Edytowane przez AceGraphic
Opublikowano
20 godzin temu, EroGWC napisał:

No raczej idioto bo to nie mój temat 

Żeby ktoś podszywał się po CANNZASA to trzeba by mu było jeszcze za to zapłacić bo wstyd, więc tak to na pewno ty.

Kelevra™ lubi to
  • Dipus zmienił(a) tytuł na Zapłacę osobie za zrobienie serwera
Opublikowano

Nie polecam.

Z pewnością śmierdzi wałkiem, dlaczego? Skontaktowałem się na dc wszystko spoko dopóki nie dowiedział się, że mieszkam 10 minut od niego (jeżeli nie kłamał z miejscem zamieszkania) przestał odpisywać gdy zaproponowałem, że do niego mogę podjechać. Szukaj głupich.

Silence lubi to