Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

News nr 3 - nowy układ strony głównej. Kolejne zmiany w drodze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś śmiem wątpić, ale czas pokaże. Przy czym nie zdziwię się ani trochę jak pewnego dnia tu już po prostu niczego nie będzie i na tę chwilę taką wersję zakładam, nie wierząc w żadne opowieści i obiecanki bo już kilka ich widziałem.

Makin lubi to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 22.04.2023 o 23:06, monsune napisał:

Jakoś śmiem wątpić, ale czas pokaże. Przy czym nie zdziwię się ani trochę jak pewnego dnia tu już po prostu niczego nie będzie i na tę chwilę taką wersję zakładam, nie wierząc w żadne opowieści i obiecanki bo już kilka ich widziałem.

To tak, póki co do wyjaśnienia go odbanowałem, w przyszłym tygodniu mam ważne spotkanie, to może będzie jakiś przyszłościowy news 😉

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 5.05.2023 o 20:20, Lord Makin napisał:

w przyszłym tygodniu mam ważne spotkanie, to może będzie jakiś przyszłościowy news 

Wróciłeś już z tego spotkania? Wiadomo co z forum i jego przyszłością? Wchodzę sobie od czasu do czasu i jest coraz gorzej, jakby forum zostało pozostawione samo sobie i poprostu któregoś dnia całkiem umrze. Nie wierzę, że mpc upadło samo z siebie, bo jest podobne forum, które jest xx lat (mniej więcej tyle co to) i tam jest użytkowników w **UJ, którzy są aktywni i poruszają tam różne tematy, także... Sentyment pozostał do tego forum, ludzi i ciężko się na to wszystko patrzy. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 11.06.2023 o 13:54, ReallSkill napisał:

Wróciłeś już z tego spotkania? Wiadomo co z forum i jego przyszłością? Wchodzę sobie od czasu do czasu i jest coraz gorzej, jakby forum zostało pozostawione samo sobie i poprostu któregoś dnia całkiem umrze. Nie wierzę, że mpc upadło samo z siebie, bo jest podobne forum, które jest xx lat (mniej więcej tyle co to) i tam jest użytkowników w **UJ, którzy są aktywni i poruszają tam różne tematy, także... Sentyment pozostał do tego forum, ludzi i ciężko się na to wszystko patrzy. 

Co to za podobne forum?

Opublikowano
W dniu 7.07.2023 o 08:37, Cinu. napisał:

Co to za podobne forum?

Jest takie forum, które nazwę bierze od popularnej gry Counter-Strike, a drugi człon nazwy jest powiązany z hakerami. Co do mpcforum rzeczywiście już chyba nie ma szans na reaktywację, wszyscy się starzejemy, a klimat, który tutaj był nie wróci, bo ten zaś tworzyli właśnie użytkownicy, którzy przez te lata pozakładali rodziny, podjęli stałą pracę i mniej czasu poświęcają na to co było kiedyś. Smutna prawda, ale niestety tak jest.

Cinu. lubi to
Opublikowano
5 godzin temu, Argin™ napisał:

Jest takie forum, które nazwę bierze od popularnej gry Counter-Strike, a drugi człon nazwy jest powiązany z hakerami. Co do mpcforum rzeczywiście już chyba nie ma szans na reaktywację, wszyscy się starzejemy, a klimat, który tutaj był nie wróci, bo ten zaś tworzyli właśnie użytkownicy, którzy przez te lata pozakładali rodziny, podjęli stałą pracę i mniej czasu poświęcają na to co było kiedyś. Smutna prawda, ale niestety tak jest.

Faktycznie, zapomniałem o tym forum.

x9uYlND.png

vs

fJDal6X.png

trochę to smutne.