Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Prezentacja

Witam na początku się przedstawię mam na Imię Marcel mam 18 lat, uczęszczam do technikum o kierunku IT. 
Nie ma co tu zbędnie pierdolić jak każdy wie liczy się doświadczenie.
(
Płynnie posługuje się językiem Angielkim)

Doświadczenie

2016-2017 -> Technik / Właściciel serwera TeamSpeak3 (średnia ilość osób: ~50)
2018-2019 -> Technik / Właściciel serwera Minecraft oraz TeamSpeak3 (
średnia ilość osób: ~500-1000)
2020 -> Administrator serwera MTA (
średnia ilość osób: ~50)
2020 -> Właściciel / Technik serwera MTA oraz Discord (
średnia ilość osób: ~100)
2021 -> Moderator Forum serwera Metin2 (
średnia ilość osób:~ 300)
2022 -> Platyna w lidze legend

Podsumowanie

Jak można zauważyć doświadczenia coś tam mam a to tylko 1/3 pełnego mojego zaangażowania w projekty.
Chętnie zainteresuje się i zaangażuje w twój projekt serwera metin2 jeśli uznam że projekt ma potencjał to jestem w stanie się dołożyć do opłat

Moje oczekiwania

Jeśli postanowisz się na przyjęcie mnie do swojej drużyny chętnie zajmę rolę:

GM ~
~ Admin/Moderator Forum ~
~ Tester ~
~ Pomocnik Technika/ Drugi technik (nie chce być głównym~
~ Community Manager ~

Aczkolwiek jeśli uważasz że przydałbym ci się na inną rolę daj znać, zajmując rolę akceptuje wszelkie powierzone tej roli obowiązki.

Kontakt: 
Discord: Intrus <3#2468
E-mail: [email protected]
Ewentualnie wiadomość prywatna na forum

Edytowane przez Skirkuu
Opublikowano

No może być ci ciężko dostać jaką fuchę przy serwerach do metina 😄.

3 godziny temu, Skirkuu napisał:

Nie ma co tu zbędnie pierdolić jak każdy wie liczy się doświadczenie.

- i tak i nie.
Oczywiście doświadczenie to must have, ale bez dobrej autoprezentacji to może być ci ciężko się dostać gdziekolwiek. Zawsze lepiej opowiedzieć trochę o swojej osobie  wypisując najważniejsze aspekty swojej pracy i jaka osoba jesteś ( nie musi to byc referat ale ze 3-4 zdania spokojnie wystarcza i nie zaboli nikogo) bo nawet i tym możesz już chodź trochę przekonać kogoś do siebie :D.

Doświadczenie

2022 -> Platyna w lidze legend

A skoro mowa o doświadczeniu 😄
Jak się już bierzesz pod jedna grę to raczej pewnie ze wypiszesz serwery i stanowiska na jakich byłeś tam.
A z tego co tutaj wypisałeś można wywnioskować ze nie masz żadnego doświadczenia z tym, wiec cytując ciebie "Nie ma co tu zbędnie pierdolić jak każdy wie liczy się doświadczenie." raczej nie ma co liczyć jeśli się starasz o posadę GMa, TGMa, TuTora nie wspominając już o Pomocnik Technika/ Drugi technik ( no chyba ze masz już jakieś doświadczenie z robieniem serwerów do metina, ale o tym pewnie byś wspomniał raczej 😄 ), tu prędzej mogą cię wziąć na jakiegoś moderatora forum czy Community Managera bądź testera.

"2022 -> Platyna w lidze legend" gratuluje ale to chyba nie ta gra 😅.

Podsumowanie

Jak można zauważyć doświadczenia coś tam mam a to tylko 1/3 pełnego mojego zaangażowania w projekty.
Chętnie zainteresuje się i zaangażuje w twój projekt serwera metin2 jeśli uznam że projekt ma potencjał to jestem w stanie się dołożyć do opłat

"a to tylko 1/3 pełnego mojego zaangażowania w projekty" jak już pisałem, jeśli nie podasz konkretów stricte z metina to może ci być bardzo ciężko cokolwiek znaleźć.
No chyba ze od razu napiszesz ze sie dołożysz do projektu to inna bajka, ale i tez mogą się znaleźć tacy co cię za to wyśmieją.

Krótko mówiąc za bardzo to ty doświadczenia nie masz stricte w metinie na jakichś faktycznie znaczących posadach :D, i może być ci naprawdę ciężko cokolwiek znaleźć.
Ale życzę powodzenia bo nawet i bez tego może cię ktoś wziąć nawet na testy 😄

Powodzenia 🙂

Opublikowano
4 godziny temu, Skirkuu napisał:

Nazwy serwerów? Staż? 

Skoro masz doświadczenie to powinieneś bardziej sprecyzować. Jakie obowiązki posiadałeś, dlaczego już nie zajmujesz w/w stanowisk?

Opublikowano
Teraz, Sztalixon napisał:

Nazwy serwerów? Staż? 

Skoro masz doświadczenie to powinieneś bardziej sprecyzować. Jakie obowiązki posiadałeś, dlaczego już nie zajmujesz w/w stanowisk?

Siemka, dziękuje że zaczepiłeś ten wątek wszelkich tego pokroju informacji udzielam w wiadomości prywatnej tutaj zawarłem zwięzłe informacje by post wyglądał jak najbardziej czytelnie i przejrzyście dla oka. Czytanie tego powinno bowiem jedynie zachęcić potencjalnie chętne osoby do kontaktu ze mną i w razie potrzeby rozwinięcia wątków z postu na pv.

Opublikowano
Teraz, Skirkuu napisał:

Siemka, dziękuje że zaczepiłeś ten wątek wszelkich tego pokroju informacji udzielam w wiadomości prywatnej tutaj zawarłem zwięzłe informacje by post wyglądał jak najbardziej czytelnie i przejrzyście dla oka. Czytanie tego powinno bowiem jedynie zachęcić potencjalnie chętne osoby do kontaktu ze mną i w razie potrzeby rozwinięcia wątków z postu na pv.

Post powinien zawierać takie informacje, ponieważ wygląda to na typowego janusza, który chce tylko rangę 😂

Musisz zainteresować potencjalne zainteresowane osoby.

Technik serwera Minecraft oraz Teamspeak? Umiejętności wypadałoby przedstawić itd.

Opublikowano
Teraz, Skirkuu napisał:

Startujesz na posadę przy serwerach do metina, wiec to jest bardziej niż pewne ze się wypisuje stricte posady na serwerach metina.

Opublikowano
20 minut temu, Insigin napisał:

No może być ci ciężko dostać jaką fuchę przy serwerach do metina 😄.

- i tak i nie.
Oczywiście doświadczenie to must have, ale bez dobrej autoprezentacji to może być ci ciężko się dostać gdziekolwiek. Zawsze lepiej opowiedzieć trochę o swojej osobie  wypisując najważniejsze aspekty swojej pracy i jaka osoba jesteś ( nie musi to byc referat ale ze 3-4 zdania spokojnie wystarcza i nie zaboli nikogo) bo nawet i tym możesz już chodź trochę przekonać kogoś do siebie :D.

A skoro mowa o doświadczeniu 😄
Jak się już bierzesz pod jedna grę to raczej pewnie ze wypiszesz serwery i stanowiska na jakich byłeś tam.
A z tego co tutaj wypisałeś można wywnioskować ze nie masz żadnego doświadczenia z tym, wiec cytując ciebie "Nie ma co tu zbędnie pierdolić jak każdy wie liczy się doświadczenie." raczej nie ma co liczyć jeśli się starasz o posadę GMa, TGMa, TuTora nie wspominając już o Pomocnik Technika/ Drugi technik ( no chyba ze masz już jakieś doświadczenie z robieniem serwerów do metina, ale o tym pewnie byś wspomniał raczej 😄 ), tu prędzej mogą cię wziąć na jakiegoś moderatora forum czy Community Managera bądź testera.

"2022 -> Platyna w lidze legend" gratuluje ale to chyba nie ta gra 😅.

"a to tylko 1/3 pełnego mojego zaangażowania w projekty" jak już pisałem, jeśli nie podasz konkretów stricte z metina to może ci być bardzo ciężko cokolwiek znaleźć.
No chyba ze od razu napiszesz ze sie dołożysz do projektu to inna bajka, ale i tez mogą się znaleźć tacy co cię za to wyśmieją.

Krótko mówiąc za bardzo to ty doświadczenia nie masz stricte w metinie na jakichś faktycznie znaczących posadach :D, i może być ci naprawdę ciężko cokolwiek znaleźć.
Ale życzę powodzenia bo nawet i bez tego może cię ktoś wziąć nawet na testy 😄

Powodzenia 🙂

Rozumiem dziękuje za twoją opinię, Post został zrobiony jak teraz widzę lekko na odpierdziel za niedługo dodam do niego duże poprawki.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Skirkuu napisał:

Rozumiem dziękuje za twoją opinię, Post został zrobiony jak teraz widzę lekko na odpierdziel za niedługo dodam do niego duże poprawki.

W takim razie czekamy na poprawiona wersje 😄 

Tylko pamiętaj o podaniu  nazwy serwera i stażu tam 😄

Edytowane przez Insigin