Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inject jest to plik z mini Lodiego. Jest on czysty, tyle że skanerowi się coś nie podoba. Pewnie to że on wstrzykuje swój kod do MU...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Niestety u mnie sie coś wali :angry:

Wszystko idzie cacy ale jak wybiorę postać pakarze sie ta mapka i wywala do Windowsa ale dysk jeszcze mieli.

Może ktoś mi pomóc??

U mnie ten sam problem jest, wybieram postać, ładuje się i gra się wyłącza bez żadnego błędu ani nic :/ Mam r. 800x600 bez minimalizera, muzyki, dźwięków czy chatu :/ A lower naprawiony.

Opublikowano

moze tak... jak zginiesz musisz zrobic switcha bo beda problemy z sh i tak to juz jest ze warpowac to raczej sie nie da na sh... po drugie mam pytanie. Czy w koncu juz widac skeletory i inne postacie wraz z moja? :D dawno go nie uzywalem i tak sie o to pytam...

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

oj tu to nie wiem... weź sproboj przeinstalowac mu xD albo podmien pliki na oryginalne i zobacz czy ci wogole sie jest w stanie załadowac postac ;]

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

I used the Speed hack, I play DK and used skill Lv80 of DK but It didn't work perfect, It disconnect immidietly.

Please tell to use it and make it working perfect.

Thx Plz

Opublikowano

Lepiej działa stara wersja SH [0.75(Wystarczy podmienic z klienta do SH Playera Oryginalnego) i nie ma zadych DC (Przynajmniej ja nie mam)

Michael Angelo Batio

fe373590bed533e8m.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.
Opublikowano

A ja mam inny problem: wypakowalem SH na pulpit i kiedy uruchamiam go wszystko sie wlacza i zgodnie z instrukcja (pkt.4) powinien sie naprawic ten blad (czerwony napis na dole), a nic mi nie dziala... Nawet po oczyszczeniu systemu w wszelkich blokad, firewalli i antywirow tez nie dziala. Jedyne przyciski ktore wykazuja jakakolwiek aktywnosc to: "Info", "Szukaj", i "Wyjscie" :P plz help

Opublikowano
A ja mam inny problem: wypakowalem SH na pulpit i kiedy uruchamiam go wszystko sie wlacza i zgodnie z instrukcja (pkt.4) powinien sie naprawic ten blad (czerwony napis na dole), a nic mi nie dziala... Nawet po oczyszczeniu systemu w wszelkich blokad, firewalli i antywirow tez nie dziala. Jedyne przyciski ktore wykazuja jakakolwiek aktywnosc to: "Info", "Szukaj", i "Wyjscie" :P plz help

Dałeś adres do main.exe?

siemka mam pytanie znacie moze jakis program podobny do auto bota cos w tym stylu automatycznej spacji ?? bardzo prosze o pomoc

Spiff's Autobot

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Dałeś adres do main.exe?

ok juz po problemie:P nie wiem jak ale znalazl jakis inny main.exe lol dopiero pozniej zauwazylem ze to do jakiegos innego folderu:D

edit...

a jednak nie jest wszystko ok :/ po naprawieniu tego pliku robie zgodnie z instrukcja (ALT+S) loguje sie na konto (teraz ALT+P) i wybieram niewidoczna postac. Po parokrotnym DC nareszcie udalo mi sie wyjsc gdzies dalej na mapke ale ... nie moge bic mobow :/ nie widze siebie, nie widze innych graczy (to chyba normalne) ale strzalka nie zmienia sie tzn. nie moge w nic bic. Ziomal help :P

Opublikowano

No to wychodzisz za miasto walisz reloga i cieszysz sie SH . Nie dziala na postaciach ponizej 6 lvl

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

ja etz mam problem. bez sh mi dziala pinnacle dobrze. a jak wlacze sh wogole nie reaguje. bez wzgledu czy gra zminimalizowana czy nie. jak wlacze travisa to wogole sie nie chce wlaczyc tylko wylacza sie mu przy wczytywaniu mapy. co zrobic zeby pinnacle dzialal z tym hackiem? a procz tego to dzieki wielkie za sh :) swietna rzecz;P

Opublikowano

ziomal mam ten sam prolem co Franiu tez oprucz "wyjscie" i "włącz mu" nic mi nie dziala sprawdzalem

maina jest dobrze ustawiony ale jak klikam np. usun blad to nic sie nie dzieja czemu tak jest :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...