Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej podałeś złą ścieżkę do pliku , i tam w programie jest taki przycisk co usuwa ten drugi błąd , nie jestem w 100% pewien bo dawno grałem w MU ale SH Ziomala jest jednym z najlepszych Speed Hacków jakich widziałem. Gratuluję

18706.png
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tym juz sobie poradzilem.... cos zle mi wybralo main.exe. jak zrobilem wlasno ręcznie to juz sie naprawilo wszystko natomiast włączyłem mu i SH mi jakos nie działa. wszedlem w swich na początku prawy alt + P> puscilem > wybralem postke > i enter.... speed nadal 26

Opublikowano

podmieniam plik, wlaczam mu, wszystko jest ok, po zalogowaniu wciskam alt+P, wchodze na postac i mu sie wylacza .. od razu pokazuje sie pulpit jak bym wcisnal lat i F4 f .. przeczytalem inne posty i widze ze nie tylko u mnie jest ten problem .. poprzednia wersja dzialala bez zarzutow

Opublikowano

od dzis zaczoel uzywac sh i mam pytanie czy na cc mozna atakowac chodz by moby ?? Bo nialem cos takiego ze wszedlem na cc i nie moglem zaatakowac zadnego moba w ogole nie moglem uzywac czasow (gram SM) to jest jednowazowy jakis blad czy poprosty zawsze tak jest ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wchodzę w mu nabijam 6 lvl wychodzę z gry postępuje wg. instrukcji loguję się na konto i mam dc. Na początku miałem dc o wejściiu na postać

EDIT: Zwracam honor zrobiłem jeszcze raz i działa niezła szybkość :D musze tylko zdobyć troche agi i bedzie git

EDIT 2 : Zauwazyłem że wiele osób narzeka na dc ja do tej pory nie miałem nawet 1 dc

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ziomal czy mógłbyś mi udostępnić starszą wersje tego hacka gdyz okazuje sie ze nie dziala w 100%

otoz:

załączam MU, oczywiscie podstawiony speedhack,

wszystko ok dark horse bez dark lorda :-)

loguje sie naduszam alt+p

i... wychodzi mi z MU (nie jest to DC po prostu wychodzi do windowsa)

probowalem wiele sposobow minimzerow itd.

ktoras poprzednia wersja dzialala mi bez zarzutu a ta ni huhu

chyba ze jakies nowe zabezpieczenia zrobili o ktorych nie wiem

...

Opublikowano

Nic Ci to nie da, spróbuj naprawić błąd lower. Jak to nic nie da, spróbuj bez mini zagrać, jak nic to popróbuj z travisem/lodiego mini. Nie polecam mini webzenu bo on ma coś skopane. (przynajmniej u mnie :) )

Jak nic, to spróbuj wyłączyć dźwięki,muzykę oraz czat w grze.

Jak nic nie pomoże, to już nie wiem... może masz coś skopane z windowsem? Albo z samym MU? Robiłeś jakieś dodatkowe operacje na plikach w MU?

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

U mnie działa znakomicie wielkie dzięki

Mam pytanko

Jakiego bota darmowego urzyć aby wraz z tym SH i minimalizerem Lodiego działał klikacz prawego klawisza myszy i spacji bo przetestowałem kilka i nie działa

Opublikowano

Po zminimalizowaniu nie będą Ci działać boty. Musiałbyś mieć jakiegoś płatnego bota/hacka. (AutoAll/CM)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ja jednak prosilbym o udostepnienie starszej wersji

ta nie dziala na kazdy sposob probowalem i nie daje rady :/

a na prv serwerze dziala przez 5sec doslownie i sie wylacza

prosze o udostepnienie mi starszej wersji

lub wyslanie na maila

[email protected]

Opublikowano

Ja to mam wogle problem z rozpakowaniem....

Prosze o pomoc.

Uzywam WinRAR'a, i Kaspersky Anti Virus... Porblem polega na tym ze niewiem gdzie wpisac haslo do pliku...(www.mpcforum.pl)

Prosze o pomoc...

Opublikowano

to ja mam teraz pytanie do autora (Ziomala) :) czy jest mozliwosc zrobienia czegos abym widzial ludzi w CC mowie o skinach czy cos obojetnie niewiem cos abym widzial ludzi w cc ( sh idealny ) lub jakis sh w ktorym widze ludzi ktory jest sprawdzony i dziala :) prosze o szybka odpowiedz :)

Opublikowano

bo chodzi mi o to bym na cc mogl ludzi zabijac a wiem ze tak robia dk niekiedy i maja one hit hack czy cos takiego wiesz moze cos o tym Ziomal ?

czy jedynym wyjsciem jest kupienie CM ? pozdrawiam Tackill:)

Opublikowano

Raczej CM jest jedyną możliwością, lecz nie wiem czy uda Ci się teraz go kupić.

Emerytura

Może kiedyś...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak wiec wszedlem na strone ubloada i mam taki napis :

Speed Hack by Ziomal.rar

This file has been downloaded 1456 times

File size 2.2 MB, uploaded 94 days 3 hours 54 minutes ago

This file has been deleted for the following reason: too old. read more

Klikam na Speed Hack by Ziomal.rar i wyskakuje :

The file is deleted.

Wait 13 seconds!

po czym tzn po tych 13sek : Nothing found. It is really deleted. Sorry.

Prosze o pomoc , sadze ze plik zostal usuniety :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...