Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Speed Hack By Ziomal

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam problem otóż wszytko ok robię to co widnieje na instrukcji ale problem, idę sobie do losttower chcę zabić potwora ale gdy już go zabiłem to po prostu dostaje dc. Co mam zrobić żeby po zabiciu potwora nie dostawać dc?

Opublikowano

Ziomal napawde nic jeszcze sie nie da zrobić z tym dc? Lacze mam 512 i niby nie powinno byc problemow. W grze lagow nie mam a cigle dc jest na tej mapce jak sie gra laduje po wybraniu postaci. Moze jeszcze bys cos poradzil?

Opublikowano

ludzie mam taki problem,włączał SH i wszystko ładnie pięknie ale kiedy loguje się na konto w grze wywala mnie z gry :P wiecie o co chodzi?

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

Czesc

Mam Problem

Wszystko idzie good instalowanie itp ale jak wbijam do gry to mnie wywala i jak zaczynam Expic to po minucie tez wywala z gry

Neta mam w dialogu 1 mega

nie Wiem w czym jest błąd

gg 249 64 46 piszcie

Pls

Opublikowano

orescik, nie spamuj. (dwa prawie identyczne posty zrobiłeś!)

SH był taki,jest i będzie. Nic na to nie poradzisz. Powiedz mi lepiej czy podczas grania na SH masz jakieś programy od neta włączone? (np. gg,p2p itd.) Jeśli nie, to powiedz jaki masz UP w tym Dialogu...

Emerytura

Może kiedyś...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziala ten SH jeszcze? Jesli tak to moglby mi ktos pomoc?

Instaluje SH odpalam i narazie wszystko ok ale jak chce usunac blad lower to nic sie nie dzieje ;/

Wchodze do gry klikam alt+P wybieram postac i szybkosc mam taka sama :( Uzywalem wczesniejszej wersji SH i wszystko bylo super, nie wiem co robie zle ;/

Edit:

Ok juz niewazne udalo mi sie naprawic ;D

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...