Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FORT MU - Polski Serwer MuOnline Sezon 6 | Exp 25x | Drop 20% | Start 31.10.2022r. 20:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem zalozyc konto niedarady pluje sie o cod chodz poprawnie wpisuje po 8 razach odpuscilem.  Myslalem ze jednak popykam z ciekawosci.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, Koniq napisał:

Chcialem zalozyc konto niedarady pluje sie o cod chodz poprawnie wpisuje po 8 razach odpuscilem.  Myslalem ze jednak popykam z ciekawosci.

A kliknąłeś w regulamin ?

bo mnie tez nie puszczało a tu niespodzianka jak "przeczytałem" regulamin to konto udało się zrobić 😄

Opublikowano
2 godziny temu, cimipl napisał:

A kliknąłeś w regulamin ?

bo mnie tez nie puszczało a tu niespodzianka jak "przeczytałem" regulamin to konto udało się zrobić 😄

Ja też mam ten sam problem. Wszystko 10 razy sprawdzałem, nawet na 2 przeglądarkach, wybierałem specjalnie taką 100% captcha z oczywistymi literami i cyframi, a pomimo tego ze 20 prób i nie mogę konta założyć, że niby jest niepoprawne..

Opublikowano
22 godziny temu, cimipl napisał:

Ja nie pomogę ale nie żałuj nie ma czego. Tak słabego serwera dawno nie widziałem a ja raczej nie lubię adminom dowalać.

Mnie odpalił normalnie tyle ze do DEP dalem maina.

sciagnij allinone runtime (biblioteki) 

Opublikowano

Sprawdzaliśmy rejestrację na różnych komputerach i nie występowały powyższe problemy. Proszę spróbować z innych przeglądarek, ewentualnie napisac na PW Fanpage a dodamy ręcznie, programista przyjrzy się stronie www.

Tymczasem...

Szanowni Gracze!

Dodaliśmy SPOTY na mapie STADIUM aby uatrakcyjnić rozgrywkę.

W najbliższych dniach na stronie pojawi się zakladka z kordynatami wszystkich spotów, jakie znajdują się na naszym serwerze.

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

To jest ukryta treść, proszę

spotystadium.jpg

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, gokukid89 napisał:

pomoże

Pani Admin po 1 spot na mapie to za malo chwalisz sie ze dodaliscie stadium? prosze Cie jakies rozjebane spoty 2 spoty sie respia co 2 min ...

Dosłowanie na każdej mapie jest po kilka do kilkunastu spotów, na każdym kroku można je spotkać. Widać po co tutaj jesteś. Ale to nic. Dzięki tobie Forum żyje, a serwery mają mniej lub więcej graczy. Nasz serwer nie jest dla Ciebie. Pora to zrozumieć. Dobrego dnia.

Edytowane przez FORT MU
Opublikowano

1. Strzeliles sobie w kolano jak wyciekło że resy bedzie można kupowac
2. Spoty na stadium? 1 spot z orkami, 1 spot z orkami łucznikami(oba spoty włażą na siebie), spoty z mobami od elfa respia sie około 2 min, i red drakany no faktycznie żeś dodał te spoty
3. Nie znalazłem wiecej spotów niż zaraz koło warpia na każdej mapie po 1.
4. Death knighty z lt4-7 bija na hita to niezłe ustawienie (ktokolwiek to testował???)
5. I tak wcale nie mam zamiaru przymykać oczy na takie niedopracowane i niedociagniete serwery z jakimś dziwnym rodzajem p2w dla uposledzonych.
6. Twoje argumenty są tak idiotyczne jak to co robisz :)
7. A i jeszcze na koniec zastanów się nad tym co piszesz człowieku i wrzucasz na fb bo wieje żenadą i wasz serwer od 4 dni nie umie naprawić mobów więc skoncz pisać takie smieci jak wyżej że ktoś celowo tutaj szkaluje wielki twór jakim jest fort mu, poprostu pisze co nie działa a ty zamiast cos zacząć robisz zachowujesz się jak showrunerzy Pierscieni Władzy( wszystko co nie pasuje to moja wina).

Opublikowano (edytowane)

1. Na dużo większych i bardziej obleganych serwerach (w tym najpopularniejszym w PL) można było kupić resy. Jeżeli komuś to przeszkadza, nie musi grać na FORT MU. Nie widziałem jednak Twojego oburzenia na owych serwerach.

2. Nie pasuje? Trudno... nie dla Ciebie jest ten serwer.

3. Widać zatem jakie masz rozeznanie na serwerze.

4. Poprawione

5. Bardzo proszę, ale musisz pamiętać że Twoje ataki nie robią na mnie wrażenia.

6. Vice versa.

7. To o czym piszemy na Fanpage to akurat nie Twoja sprawa, i nie jesteś osobą która będzie dyktować co i jak mamy robić.

Nikt nie napisał że FORT MU to wielki twór, a raczej zgadzamy się z niedoskonałościami które są widoczne. 

Nie tylko piszesz co nie działa... ale także rzucasz się, i trochę Cię ponosi :)

Zainteresowanie serwerem widoczne jest po ilości graczy. Nic dodać, nic ująć. Nie wszystkie projekty wychodzą jak by człowiek chciał. Trzeba pozwolić sobie na niedoskonałości. 

Mimo wszystko dziękuję :) Dobrego dnia!

Edytowane przez FORT MU
Opublikowano
1 minutę temu, gokukid89 napisał:

tam gadasz głupoty wypuściłeś gówno i teraz odbijasz wszystko zamiast przyjąć krytykę... powodzenia z 5 graczami na testowym serwerze

Przecież napisałem wyraźnie że krytykę przyjmuję w pełni, nawet podziękowałem... o co ci chodzi? :) Szanuję Twoje zdanie!

DRODZY GRACZE

- poprawiłem moobki w lt4 (omyłkowo ich moc była zwiększona - zamiennie z goldem)

- po zalogowaniu się w panelu klienta pojawiła się zakładka SPOTY aczkolwiek jest jeszcze w trakcie tworzenia, pełna lista spotów (już istniejących) zostanie niebawem uzupełniona

- na weekend zwiększamy delikatnie drop kamieni

Opublikowano (edytowane)

i nie można tak od razu? troszke bym Ci podpowiedział co nieco .
Z innej beczki ile można odpalic kont na IP.

Edytowane przez gokukid89
musiałem coś dodać
Opublikowano
19 minut temu, Woolf84 napisał:

Canot Find MSVCP100.DLL cos mi sie zjeba.. i nie dam rady odpalic servera 😞

Zainstaluj jeszcze raz biblioteki. Dodaj do DEP main.exe

Opublikowano

Zaczolem grac i nawet mi sie podoba fajnie by bylo gdzyby Admin wycofal sie z pomyslu platnych leweli o ktorych sam zle sie wypowiadalem, Dzis 20 ludka gra . Zapraszam  bo serwer ma fajne ustawienia

aa z tych Box of Heaven leca same scrole i orby na poczatku fajnie bo kasay sporo  moze bys wprowadzil gwiazdki  zeby padaly raz na jakis czas i iteki z nich + 7

Opublikowano

Serv ma naprawdę spoko ustawienia zgadzam się z przedmówca można by dodać do wypadajek raz na jakiś czas Itemy +7+8+9 jeżeli chodzi o levele/resy za kasę to ja także przyłączam się do tego aby admin zrezygnował z tego pomysłu póki web shop jest nadal zamknięty  także zapraszam dolaczajcie pozdro

Opublikowano

zaczyna się coś dziać na plus jeszcze tylko admina trochę ponękać niech skasuje kupowania resów tylko zamiast tego jakiś vip exp większy i można grać ustawienia jak najbardziej spoko chociaż jeszcze jest pare rzeczy do poprawienia tak że kto ma chęć do niech sprawdza.

Opublikowano

Witajcie!

Na Wasze życzenie, kupowanie resów będzie wyłączone przez cały czas. Rezygnujemy z tej funkcji całkowicie na tę chwilę.

Jeżeli chodzi o itemy +7 to na dniach powinno ich trochę wypadać z rzucajek.

Opublikowano
24 minuty temu, FORT MU napisał:

Witajcie!

Na Wasze życzenie, kupowanie resów będzie wyłączone przez cały czas. Rezygnujemy z tej funkcji całkowicie na tę chwilę.

Jeżeli chodzi o itemy +7 to na dniach powinno ich trochę wypadać z rzucajek.

No i coraz bardziej się zaczyna mnie to podobać :) można wbijać ludzie

Admin pomyśl nad rozwiazaniem kwestii donate. Mogę zaproponować Vip i SuperVip 
Vip z exp+5x (15 zl miesiecznie)
A super Vip +10x (30 zl miesiecznie)
Ewentualnie jakies dodatki do prania np 5% wiecej.
Taka luźna propozycja :) ale Twój serwer to zrobisz jak zechcesz.