Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Website

To jest ukryta treść, proszę

Discord

To jest ukryta treść, proszę

Małe ogłoszenie:

Drodzy gracze,
Mamy dla Ciebie kilka niespodzianek.

Dzisiaj postanowiliśmy aktywować na stałe następujące funkcje itemshopu dla wszystkich kont:
- Zwiększona szansa na zdobycie doświadczenia
- Zwiększona szansa na upuszczenie przedmiotów

Z okazji Back to School przedstawiamy nowy Amulet Nazar!
- Niezwykle potężny, będzie dostępny tylko przy specjalnych okazjach lub wydarzeniach
- Każdy może odebrać go bezpłatnie bezpośrednio w sklepie isshop
- Oferta i amulet dostępne do 01.10.2023

nazar-discord-banner-pl.png

Presentation:

btn-pl-2.png

Spoiler

row-1-column-1.png

row-2-column-1.png

row-3-column-1.png

row-4-column-1.png

row-5-column-1.png

row-6-column-1.png

row-7-column-1.png

row-8-column-1.png

row-9-column-1.png

row-10-column-1.png

row-11-column-1.png

row-12-column-1.png

row-13-column-1.png

row-14-column-1.png

row-15-column-1.png

row-16-column-1.png

row-17-column-1.png

row-18-column-1.png

row-19-column-1.png

row-20-column-1.png

row-21-column-1.png

row-22-column-1.png

row-23-column-1.png

row-24-column-1.png

row-25-column-1.png

row-26-column-1.png

row-27-column-1.png

row-28-column-1.png

row-29-column-1.png

row-30-column-1.png

row-31-column-1.png

row-32-column-1.png

row-33-column-1.png

row-34-column-1.png

row-35-column-1.png

row-36-column-1.png

row-37-column-1.png

row-38-column-1.png

row-39-column-1.png

row-40-column-1.png

row-41-column-1.png

row-42-column-1.png

row-43-column-1.png

row-44-column-1.png

row-45-column-1.png

row-46-column-1.png

row-47-column-1.png

row-48-column-1.png

row-49-column-1.png

row-50-column-1.png

row-51-column-1.png

row-52-column-1.png

row-53-column-1.png

row-54-column-1.png

row-55-column-1.png

Edytowane przez Thrally
ShastaMan lubi to
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś czuje ze pliki tego serwera po necie mogą latać za jakiś czas 🙂 .

No s1 nie wypaliła przez pazerność właściciela i chamskie podejście do graczy.

Ale sadzać po statystykach jak na internationala to słabo wypada aktualna odsłona.

kaka22222 lubi to

Opublikowano
2 godziny temu, Insigin napisał:

Coś czuje ze pliki tego serwera po necie mogą latać za jakiś czas 🙂 .

No s1 nie wypaliła przez pazerność właściciela i chamskie podejście do graczy.

Ale sadzać po statystykach jak na internationala to słabo wypada aktualna odsłona.

Miało być lepiej jak na s1, bo reklama większa itd, a wygląda na to, że będzie podobnie xD

Pograłem chwilę i po za kilkoma fajnymi rzeczami server nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Event zrobiony na szybko, by coś było, słabe spolszczenie clienta, wiele opcji które wyglądają bardzo ,,biednie'' np. handel, czy zapisywanie postaci

kaka22222 lubi to
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, PanGałganek napisał:

Miało być lepiej jak na s1, bo reklama większa itd, a wygląda na to, że będzie podobnie xD

Pograłem chwilę i po za kilkoma fajnymi rzeczami server nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Event zrobiony na szybko, by coś było, słabe spolszczenie clienta, wiele opcji które wyglądają bardzo ,,biednie'' np. handel, czy zapisywanie postaci

No reklama zacna, widać ze dużo kasy poszło w nią 😉😉 😄 .

A co ma mieć ciekawego do zaoferowania jak praktycznie poza farmieniem nie masz co robić, ale co ja gadam jak 3/4 internationali to kopia jednego i tego samego, tam się tylko technik i grafika zmienia 😄.

Jak nawet czasu na event nie ma bo podobno już inny projekt w drodze jest 😄 .

Spolszczenie co wykupił od Rumuna z ava2 a reszta to Google tłumacz.

Inne duperele tak jak wspomniałeś zapisywanie postaci czy handel to juz z lenistwa pewnie, byle by postawić i niech kasę zarabia.

Ale bądź co bądź design prezki ładnie wyglada 😄

Edytowane przez Insigin
kaka22222 lubi to

Opublikowano

Co do powyższego zdania odnośnie innego projektu to jest to totalną bzdurą 🙂

Ja polecam, gra jest przyjemna. Zainwestowana jest spora kasa w reklamę więc myślę, że warto wbijać. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

A ja polecam, i gra się bardzo przyjemnie, wszystkie rzeczy można zdobyć w grze, więc dziwi mnie to, że ludzie piszą "serwer p2w" piszą chyba tylko bzdury tylko po to aby napisać cokolwiek, Item shop jest tylko podstawowy, ale lepiej pierdolić swoje głupoty, a nie wiedzieć tego co macie pod własnym nosem, jak Ervelia, czy inne gówna gdzie w isie najebane tyle, że głowa mała 🙂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DEJVinho napisał:

Co do powyższego zdania odnośnie innego projektu to jest to totalną bzdurą 🙂

W takim razie dlaczego jest to totalną bzdurą?

2 godziny temu, DEJVinho napisał:

Zainwestowana jest spora kasa w reklamę więc myślę, że warto wbijać. 

Właśnie widać jak dużo kasy poszło na reklamę :).

2 godziny temu, Avenes napisał:

A ja polecam, i gra się bardzo przyjemnie, wszystkie rzeczy można zdobyć w grze, więc dziwi mnie to, że ludzie piszą "serwer p2w" piszą chyba tylko bzdury tylko po to aby napisać cokolwiek, Item shop jest tylko podstawowy, ale lepiej pierdolić swoje głupoty, a nie wiedzieć tego co macie pod własnym nosem, jak Ervelia, czy inne gówna gdzie w isie najebane tyle, że głowa mała 🙂

Ale czy my cos tu piszemy o np Erveli ? No chyba jednak nie. 
Jasne na każdym serwerze gdzie w ISie są przedmioty co dają ci lepsze boosty i rozwój postaci idzie znacznie szybciej to p2w.
3/4 serwerów się na tym opiera tak samo PL(global w końcu oni to zapoczątkowali).
" najebane tyle, że głowa mała" - cóż jak to sie mówi do wyboru do koloru, jednym takie cos podejdzie innym nie, są gusta i guściki.

@DEJVinho @Avenes Ogólnie to zdajecie sobie sprawę ze nikt wam nie broni tam grać bo to wy tracicie wasz cenny czas nie my.
Ale jak sie wam podoba to  cieplutko pozdrawiam i życzę wbicia topki na serwerze 🙂 

Edytowane przez Insigin
kaka22222 lubi to

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, DEJVinho napisał:

@InsiginJest totalna bzdurą ponieważ mam info z pierwszej ręki, że administrator jest skupiony na tym serwerze. 

Też tak mogę jakiemuś graczowi napisać ze praca nad serwerem wree ze aż dymi, mimo ze po ciuchy jest stawiany już inny serwer.

Technik już dawno pokazał nie nie warto mu ufać, dwie odsłony Corvus i Rise of Vikings dobitnie udowodniły o jakości serwerów technika ze nie warto nawet tam wchodzić. 

14 minut temu, DEJVinho napisał:

A na resztę nie chce mi się odpisywać, nie widzę sensu.

Dokładnie także życzę powodzenia na serwerku 🙂

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

@InsiginCzy Ty w ogóle sprawdziłeś jak wygląda tu rozgrywka ? 

Odnośnie technika mam obiekcje czy Ty w ogóle wiesz kto tutaj nim jest. 

Najlepiej niech każdy sprawdzi serwerek, a później daje oceny żeby nie trzeba było takiego farmazonu czytać. 

Opublikowano (edytowane)

Widzę ze mała wojenka tutaj trwa to tez cos dodam od siebie 😄
Gram od małej bety i oficjalnego startu tegoż tu serwera, ogólnie fajnie ze taki oldschool wystartował, nostalgia i wgl ale po wbiciu 60lvla już się strasznie nudzi serwer.
Zabezpieczenia przed cheatami sa znikome, praktycznie 80% cheatow tam działa, co już kilka razy było poruszane z administracja ale widać ze olewają sprawę.
Exp leci strasznie słabo ale to w moim mniemaniu. Co do Itemshopu to mało rzeczy do wyboru ale jak już robić classica to bez kostiumów z bonusami tylko same kostiumy.
Ceny nie są jakieś duże ale  w sumie nie ma zbytnio co tam kupować bo po prostu tam nic nie ma 😄.

W mojej opinii serwer postoi ze 2tyg do miesiąc a potem będą już spadki graczy, których tak jest bardzo mało jak na internationala ale tez rozumiem ze odlschool to ograniczona społeczność.

13 godzin temu, Insigin napisał:

Technik już dawno pokazał nie nie warto mu ufać, dwie odsłony Corvus i Rise of Vikings dobitnie udowodniły o jakości serwerów technika ze nie warto nawet tam wchodzić. 

Grałem na Rise od Vikings i rozumiem skąd taka ocena technika 😄 ale może przy tym serwerze porobi dłużej a nie 3tygodnie bo mu się znudzi projekt 😄.
Ale uprzedzenia wobec rumuńskich techników to może zostaw dla siebie bo czasami znajdzie się jeden co faktycznie chce zrobić dobry serwer 😛

2 godziny temu, lukszo napisał:

Najlepiej niech każdy sprawdzi serwerek, a później daje oceny żeby nie trzeba było takiego farmazonu czytać. 

Też trzeba obiektywnie dawać opinie na temat serwera a nie przez wgląd na własne odczucia, bo co z tego ze serwer ci się może bardzo podobać jak administracja robi przekręty na lewo maja za nic graczy.

Tyle moim słowem, jak ktoś chce to graj jak nie to nie. Nie ma co się kłócić o głupoty.
Bynajmniej ja średnio ten serwer polecam.

Edytowane przez ENEEJ
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, lukszo napisał:

@InsiginCzy Ty w ogóle sprawdziłeś jak wygląda tu rozgrywka ?

Stety niestety gram tutaj od startu wiec wiem jak wygląda rozgrywka.

3 godziny temu, lukszo napisał:

Wiadomo ze jak się opinie o ulubionym serwerze nie spodoba to od razu farmazon 🙂

44 minuty temu, ENEEJ napisał:

W mojej opinii serwer postoi ze 2tyg do miesiąc a potem będą już spadki graczy, których tak jest bardzo mało jak na internationala ale tez rozumiem ze odlschool to ograniczona społeczność.

Jak większość oldschooli z mała reklama + fakt ze większość techników ma problem z rozwijaniem takich odlschooli bo nie wiedza jak go dalej rozwijać, by przytrzymać graczy.

A to już jego kolejne podejście tego pana z serwerami.
Może jemu się uda lepiej poprowadzic serwer jak Okami lub Meow.
A sorry bym zapomniał ze to ta sama osoba 😄 😄

44 minuty temu, ENEEJ napisał:

Grałem na Rise od Vikings i rozumiem skąd taka ocena technika 😄 ale może przy tym serwerze porobi dłużej a nie 3tygodnie bo mu się znudzi projekt 😄.
Ale uprzedzenia wobec rumuńskich techników to może zostaw dla siebie bo czasami znajdzie się jeden co faktycznie chce zrobić dobry serwer 😛

Wiesz byle by nie latał po forach czy discordach z leakami do serwerów metka, bo znów będzie akcja jak na wyżej wymienionym serwerze ze dodaje jakiś wyciek płatnego systemu z masa bugow i próbą wpierania ze to tak właśnie ma działać.
Bo z tego co widzę w końcu wykupił offline shopa 😄 wiec chyba cos ruszyło w dobra stronę.

Dalej będę miał taka sama opinie o nich do momentu aż nie udowodni któryś z nich ze faktycznie umie robic dobre serwery i nimi się zajmować.
Widząc jak praktycznie 3/4 z nich nie ma zielonego pojęcia o src metka a stawiają serwery z gotowców i wycieków systemów + osoby co dostały fuchę na serwerze i twardo bronią serwera to aż mnie mdli.
No ale róbta co chceta.

Edytowane przez Insigin

Opublikowano

Polecam zacząć w ten weekend bo jest evencik rybacki, można się dorobić na perełkach albo dropnac medal bohatera na łatwiejszy start 🙂

Opublikowano (edytowane)

Jako osobą grająca od startu mniej więcej tydzień, pomimo że grało się przyjemnie mimo bugów odradzam. Zaczynało 400 osób i wedle obietnic osób liczba ta miała rosnąć wraz z czasem. Na ten moment jest sobota godzina 16 i gra 100 osób. Przestańcie pisać, że server się rozwinie, że graczy przybędzie, bo tak się nie stanie, a wy tylko się łudzicie. Jeżeli ktoś się zastanawia czy wbić, to jeżeli nie przeszkadzają ci drobne bugi, ilość online, słabo rozwinięty rynek przez ilość online, śmiało graj, bo server jest nawet przyjemny

image.png

Edytowane przez kaka22222
PanGałganek lubi to

Opublikowano

Hmm słabo rozwinięty rynek ? Wszystko co wystawiam na sklepie schodzi w ciągu jednego dnia, na bossy chodzę w dzień i w nocy i za kazdym razem z kimś muszę o nie walczyć - więc tutaj totalnie się nie zgodzę, że rynek jest słabo rozwinięty. 

Odnośnie ilości graczy faktem jest, że gra średnio ok 200 osób online, a nie 100 i wycinek online z rana (w tym momencie jest 171 online) Mogłoby być +100/200 dla większej rywalizacji ale z tego co słyszałem od przyszłego tygodnia ma ruszyć reklama więc zobaczymy. Dodam, że licznik masz prawdziwy i chat zasuwa szybciej niż na avery, shiva etc gdzie masz 2x tyle graczy według "podkręconego licznika".

Co do bugów to administrator serwera usuwa je na bieżąco, więc widać że nie ma wylane w serwer. 

Według mnie warto grać na ten moment. Jeżeli chęci administratorów nie opadną a reklama przyniesie jakikolwiek efekt będzie topka serwer. 

DEJVinho lubi to
Opublikowano
14 minut temu, lukszo napisał:

Hmm słabo rozwinięty rynek ? Wszystko co wystawiam na sklepie schodzi w ciągu jednego dnia, na bossy chodzę w dzień i w nocy i za kazdym razem z kimś muszę o nie walczyć - więc tutaj totalnie się nie zgodzę, że rynek jest słabo rozwinięty. 

Odnośnie ilości graczy faktem jest, że gra średnio ok 200 osób online, a nie 100 i wycinek online z rana (w tym momencie jest 171 online) Mogłoby być +100/200 dla większej rywalizacji ale z tego co słyszałem od przyszłego tygodnia ma ruszyć reklama więc zobaczymy. Dodam, że licznik masz prawdziwy i chat zasuwa szybciej niż na avery, shiva etc gdzie masz 2x tyle graczy według "podkręconego licznika".

Co do bugów to administrator serwera usuwa je na bieżąco, więc widać że nie ma wylane w serwer. 

Według mnie warto grać na ten moment. Jeżeli chęci administratorów nie opadną a reklama przyniesie jakikolwiek efekt będzie topka serwer. 

Nie wycinek online z rana, tylko z dzisiaj ( soboty) godziny 16 xD. Pewnie, że będziesz widział rywalizacje na bossach, bo nie jest ich nie wiadomo ile, ale to będzie rywalizacja z tymi samymi osobami. Ilość online jest wręcz tragiczna, bo spadło 4x od startu servera, czyli przez 2 tyg. Samymi ,,Chęciami'' administratorów nie zdziałasz cudów, bo jest zbyt duża konkurencja na scenie Metina. Co chwila wychodzi jakiś server z lepszym wyglądem/udoskonaleniami itd, dlatego ludzie będą tam szli, a nie na ten server który nie wygląda zbyt zachęcająco wizualnie. 

PanGałganek lubi to

Opublikowano
22 minuty temu, kaka22222 napisał:

Nie wycinek online z rana, tylko z dzisiaj ( soboty) godziny 16 xD. Pewnie, że będziesz widział rywalizacje na bossach, bo nie jest ich nie wiadomo ile, ale to będzie rywalizacja z tymi samymi osobami. Ilość online jest wręcz tragiczna, bo spadło 4x od startu servera, czyli przez 2 tyg. Samymi ,,Chęciami'' administratorów nie zdziałasz cudów, bo jest zbyt duża konkurencja na scenie Metina. Co chwila wychodzi jakiś server z lepszym wyglądem/udoskonaleniami itd, dlatego ludzie będą tam szli, a nie na ten server który nie wygląda zbyt zachęcająco wizualnie. 

Ja pograłem 1 dzień, ale nie sądziłem, że server tak szybko się wysypie xd 100 online dla servera Hard / medium, to giga nieciekawa sytuacja 

Opublikowano

100 online to masz z rana w niedziele 😄 

Póki jest rywalizacja i wszystko sprawnie schodzi ze sklepu jest okej. 

Jak odpalą reklamę i się przyjmie będzie cacy 😉 

lukszo lubi to
Opublikowano
16 minut temu, DEJVinho napisał:

100 online to masz z rana w niedziele 😄 

I weź tu z dzieciakami dyskutuj xD

89 o 13:20 ( poranna godzina xD) i pewnie będzie jak wczoraj w sobotę o 16 koło 115 online. Kogo wy chcecie oszukać, to ja nie wiem 

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...