Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

server dedykowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie , poszukuje od jakiegoś czasu map editora , po tibie 8.6 ktory działa i nie ma problemów. od razu przyznam sie że sie uczę i chce się trochę pobawić przy tym , a większość linków jakie znalazłem maja wirusy albo linki juz wygasły , ślicznie dziękuje za pomoc  🙂

Edytowane przez Sygnet
Opublikowano

dziękuje serdecznie , nie chce zakładać kolejnego tematu więć będę trzymać się tutaj . Mam kolejne pytanie , oglądałęm server ovh Cloud z systemem windows . niech ktoś mi powie . jak wygląda transportowanie plików na taki server ? czy to jest tak ze mam okno windows i zdalnie moge ueuchamiać silnik ots ? czy to troche inna procedura niż odpalanie silnika na swoim pc ? z góry dziękuje za odpowiedz 

• Sygnet zmienił(a) tytuł na server dedykowany
Opublikowano (edytowane)

Korzystasz z tego jak z kompa w domu najogólniej mówiąc, tyle że zestawiasz sesję przez RDP. W zależności od typu serwera i konkretnego datacentra OVH możesz mieć także dostęp do tzw. konsoli  - przydatne w razie awarii systemu. Pliki wrzucasz tak jak sobie życzysz - możesz postawić (s)ftp albo przerzucać przez jakąś chmurę, bądź odpalić ssh i korzystać z scp.

Edytowane przez monsune
sushiVo lubi to
  • 2 tygodnie później...