Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3][x200] GreatMuOnline [START 16.05.2025 20:00 CET]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobilem RR na Testowym ...rozpoczelom gre na medium niestety 0 pomocy od graczy chodz kilka razy prosilem o troszke zen na start odpowiedz brzmiala zeny to waluta ^^.  A wiec nowi niemaja co tu robic ja zreszta tez bede konczyl.  Jesli chodzi o testowy a medium to jest spora roznica w dropie na testowym zdecydowanie lepiej. Na tym koncze i milej zabawy.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
20 godzin temu, SirKirgo napisał:

Dobilem RR na Testowym ...rozpoczelom gre na medium niestety 0 pomocy od graczy chodz kilka razy prosilem o troszke zen na start odpowiedz brzmiala zeny to waluta ^^.  A wiec nowi niemaja co tu robic ja zreszta tez bede konczyl.  Jesli chodzi o testowy a medium to jest spora roznica w dropie na testowym zdecydowanie lepiej. Na tym koncze i milej zabawy.

Chlopie widzę że pis cie już zepsuł i jedyne na co czekasz to aż coś skapnie zamiast wziąć się w garść i samemy to osiagnac. My wszyscy tu zaczynaliśmy i nikt nas tu niczym nie ratował i sponsorował. Dej se siana z grami najlepiej zrobisz

Opublikowano

Widze ze nie wiesz o czym piszesz i nie znasz realiow mu online. Ludzie na serwerze maja od kilku do kilku dziesieciu rr i jak ktos zaczynal gre to kazdy mu pomagal aby zasilic serwr nowym tak byloa ty kreujasz nowa rzeczywistosc  w ktorej niemam miejsca na zrozumienie ani checi wspierania.. To wszystko wiecej nie bede sie odnosil do tego.. 

Opublikowano
W dniu 27.03.2024 o 10:20, SirKirgo napisał:

Widze ze nie wiesz o czym piszesz i nie znasz realiow mu online. Ludzie na serwerze maja od kilku do kilku dziesieciu rr i jak ktos zaczynal gre to kazdy mu pomagal aby zasilic serwr nowym tak byloa ty kreujasz nowa rzeczywistosc  w ktorej niemam miejsca na zrozumienie ani checi wspierania.. To wszystko wiecej nie bede sie odnosil do tego.. 

To pal wroty i idź się wyplacz w rękaw bo nikt żebrakowi nie dał 1kk zenu

MelissaGMO lubi to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak więc pograłem trochę i z mojej strony wygląda to tak:

- ludzie super, pomocni.

- Admin Damian bardzo miły gość, chętnie udzielający pomocy.

- Bardzo fajny i przejrzysty client

- wbijanie przedmiotów to jakaś abstrakcja - wbić coś pomiędzy +7 a +9 wymaga czasami 10 prób, przy czym do +15 to zero problemu. Na ponad 15 prań wbiłem wszystko na +15 bez żadnego spalenia w pralce.

- generalnie serwer strasznie zmonetyzowany (Chociaż nie tak bardzo jak co niektóre topowe serwery). Aby trzymać tempo rozwoju należy włożyć sporo złotówek. Najbardziej boli fakt dostępności jewel of luck, excelent, skill, wings itp. Teraz każdy przedmiot może być exc i mieć lucka i opcje.... Gracze z tego mocno korzystają więc teraz wszyscy mają wszystko i koncepcja MU upada. Wygląd to tak: idziesz do Mossa lub dropisz normal item, wbijasz jewel of exc, nastepnie jewel of luck, idziesz do pralki, bez problemu wbijasz +15+28 i koniec 😄

Do samego systemu premium nic nie mam (serwer należy wspierać), ale te sklepy z kamykami o których wspomniałem wcześniej i gotowym piórku na 3 lvl..... odechciało mi się przez to grać.

Wrócę przy następnej edycji, która może będzie oferować monetyzację, ale nie na takim poziomie jaka jest teraz - ogólnie niewiele brakowało, aby był to dla mnie serwer idealny (zmniejszyłbym również exp)

I teraz pytanie ode mnie do Adminów - kiedy kolejna edycja?

Pozdrawiam, Haters gonna Hate

MelissaGMO lubi to
Opublikowano
W dniu 11.04.2024 o 13:10, hamerpal napisał:

Tak więc pograłem trochę i z mojej strony wygląda to tak:

- ludzie super, pomocni.

- Admin Damian bardzo miły gość, chętnie udzielający pomocy.

- Bardzo fajny i przejrzysty client

- wbijanie przedmiotów to jakaś abstrakcja - wbić coś pomiędzy +7 a +9 wymaga czasami 10 prób, przy czym do +15 to zero problemu. Na ponad 15 prań wbiłem wszystko na +15 bez żadnego spalenia w pralce.

- generalnie serwer strasznie zmonetyzowany (Chociaż nie tak bardzo jak co niektóre topowe serwery). Aby trzymać tempo rozwoju należy włożyć sporo złotówek. Najbardziej boli fakt dostępności jewel of luck, excelent, skill, wings itp. Teraz każdy przedmiot może być exc i mieć lucka i opcje.... Gracze z tego mocno korzystają więc teraz wszyscy mają wszystko i koncepcja MU upada. Wygląd to tak: idziesz do Mossa lub dropisz normal item, wbijasz jewel of exc, nastepnie jewel of luck, idziesz do pralki, bez problemu wbijasz +15+28 i koniec 😄

Do samego systemu premium nic nie mam (serwer należy wspierać), ale te sklepy z kamykami o których wspomniałem wcześniej i gotowym piórku na 3 lvl..... odechciało mi się przez to grać.

Wrócę przy następnej edycji, która może będzie oferować monetyzację, ale nie na takim poziomie jaka jest teraz - ogólnie niewiele brakowało, aby był to dla mnie serwer idealny (zmniejszyłbym również exp)

I teraz pytanie ode mnie do Adminów - kiedy kolejna edycja?

Pozdrawiam, Haters gonna Hate

Dziękujemy za obiektywną opinie, każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Chciałbym tutaj odnieść się do kilku kwestii tj.
"wbijanie przedmiotów to jakaś abstrakcja - wbić coś pomiędzy +7 a +9 wymaga czasami 10 prób, przy czym do +15 to zero problemu. Na ponad 15 prań wbiłem wszystko na +15 bez żadnego spalenia w pralce."

Generalnie to wbijanie przedmiotów zawsze opiera się na szczęsciu/nieszczęsciu 😄 Są gracze którzy twierdza że successrate jest zbyt duży i są graczę którzy mają odmienne zdanie a wszystko wynika własnie z doświadczenia a każdy ma inne 😛

"
generalnie serwer strasznie zmonetyzowany (Chociaż nie tak bardzo jak co niektóre topowe serwery). Aby trzymać tempo rozwoju należy włożyć sporo złotówek. Najbardziej boli fakt dostępności jewel of luck, excelent, skill, wings itp. Teraz każdy przedmiot może być exc i mieć lucka i opcje.... Gracze z tego mocno korzystają więc teraz wszyscy mają wszystko i koncepcja MU upada. Wygląd to tak: idziesz do Mossa lub dropisz normal item, wbijasz jewel of exc, nastepnie jewel of luck, idziesz do pralki, bez problemu wbijasz +15+28 i koniec"

Co do tempa rozwoju to kwestia indywidualna myślę że każdy ma swoje cele, założenie było proste walute "WCoin" zdobywa się również po przez wykonywanie rr/gr/eventow czy zabijanie inwacji.System upgrade przedmiotów o "wszystkie" możliwe opcje powstał właśnie po to aby dać możliwość graczom rozwoju każdego przedmiotu od 0. Myślę jednak że faktycznie to za szybko idzie i nieuniknione będą zmiany w ofercie xShop.

19 godzin temu, Koniq napisał:

Gralem od poczatku 3 dni i odpuscilem .......inaczej widzialem ten serwer jak kolega wyzej.

Dziękuje za wypowiedz, jeżeli jest możliwość chciałbym poznać motyw oraz argumenty tej wypowiedzi 🙂

MelissaGMO lubi to
Bez nazwy-5.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym się dowiedzieć na jakim etapie laddera jest serwer - kiedy będzie reset. Bardzo się zastanawiam czy warto w ogóle zaczynać tutaj grać. Z tego co zaobserwowałem, większość graczy posiada już sprzęt late game. Co trochę odrzuca - w noria pełno sklepików za punkty WCC, co oznacza że punkty te stały się główną walutą. Jak przypuszczam punkty te pozwalają osiągnąć bardzo dużo.

Inne pytanie - czy nowy gracz ma jakąś szansę doścignąć lub zrównać się z czołówką? Czy jest jakiś boost dla nowych graczy? Czy lepiej czekać na reset? Nie ukrywam, że klient bardzo ładnie wygląda i konfiguracja serwera wydaje się dla mnie optymalna (może lekko za duży exp, prawdopodobnie jedno BC pozwala na rr 😕 oraz samo istnienie kamyków + skill, + excellent za WC itp......... )

Z góry dziękuję za odpowiedź

Edytowane przez Chriss_88
MelissaGMO lubi to
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 22.04.2024 o 15:27, Chriss_88 napisał:

Witam

Chciałbym się dowiedzieć na jakim etapie laddera jest serwer - kiedy będzie reset. Bardzo się zastanawiam czy warto w ogóle zaczynać tutaj grać. Z tego co zaobserwowałem, większość graczy posiada już sprzęt late game. Co trochę odrzuca - w noria pełno sklepików za punkty WCC, co oznacza że punkty te stały się główną walutą. Jak przypuszczam punkty te pozwalają osiągnąć bardzo dużo.

Inne pytanie - czy nowy gracz ma jakąś szansę doścignąć lub zrównać się z czołówką? Czy jest jakiś boost dla nowych graczy? Czy lepiej czekać na reset? Nie ukrywam, że klient bardzo ładnie wygląda i konfiguracja serwera wydaje się dla mnie optymalna (może lekko za duży exp, prawdopodobnie jedno BC pozwala na rr 😕 oraz samo istnienie kamyków + skill, + excellent za WC itp......... )

Z góry dziękuję za odpowiedź

Witam,
otóż ciężko przewidzieć kiedy będzie zakończenie edycji, wszystko w rękach graczy. Dopóki grają i jest aktywność nie ma nawet tematu kolejnej edycji 😉  System GR nieco równoważy 🙂 Postać po GR nim osiągnie ponownie 100rr jest "słabsza".
Zapraszam do kontaktu na fanpage lub discord.

Pozdrawiam

MelissaGMO lubi to
Bez nazwy-5.png

• GreatMu zmienił(a) tytuł na [S6E3][x200] GreatMuOnline [START 22.11.2024 20:00 CET]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A new challenge arises in the world of our server! The "Boss Class" introduces a lineup of formidable bosses that pay tribute to the most exceptional players from the previous edition each representing mastery in their respective class

image.png

Details:

Time: All bosses spawn every day at 19:00.

Rewards: Each boss drops items for the class they represent random from the pool of Box of Kundun+1 to Box of Kundun+5

MelissaGMO lubi to
Bez nazwy-5.png

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GreatMu napisał:

A new challenge arises in the world of our server! The "Boss Class" introduces a lineup of formidable bosses that pay tribute to the most exceptional players from the previous edition each representing mastery in their respective class

image.png

Details:

Time: All bosses spawn every day at 19:00.

Rewards: Each boss drops items for the class they represent random from the pool of Box of Kundun+1 to Box of Kundun+5

Oryginalnie Panowie, oryginalnie.

obraz.png

Temat z 2023 😉 

Edytowane przez GoldMU
GreatMu lubi to
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, GoldMU napisał:

Oryginalnie Panowie, oryginalnie.

obraz.png

Temat z 2023 😉 

Witam,
nie do końca rozumiem tej wbitej szpileczki... Sam system nosi nazwę "Boss Class" o czym zapewne jesteś w pełni świadom pisząc tego posta. Propozycja takiego rozwiązania padła już w poprzedniej edycji z strony graczy. Jesteśmy otwarci na propozycje graczy i słuchamy społeczności. Pomysł nam się spodobał i został wdrożony. Nie mamy w zwyczaju szpiegować innych serwerów. Próbuje zrozumieć co chciałeś osiągnąć tym postem i nie potrafię. Chcesz jeszcze coś dodać?
Z swojej strony dodam tylko, że jest nam niezmiernie miło iż śledzisz nasz serwer 🙂
ps. dobrze, że zaznaczyliście "jako jedyni w Polsce" ale opis jak widać już nieaktualny. 

Edytowane przez GreatMu
MelissaGMO lubi to
Bez nazwy-5.png

Opublikowano (edytowane)

🔥Facebook Event & Giveaway🔥
🔥 Nowa edycja startuje 22.11.2024 o 20:00 🔥
Z okazji startu nowej edycji mamy dla Was dwa prezenty! 🎁
Aby otrzymać 200 Wcoin (P) oraz Seal of Wealth (1dzien) polub ten post i napisz w komentarzu "Let's go" (Facebook)
Aby wziąć udział w losowaniu Premium Account (365dni) wejdź na naszego discorda i dołącz do giveaway
(Losowanie w dniu startu, nagrody zostaną rozdawane od poniedziałku 25.11.2024)
https://www.facebook.com/pl.greatmuonline

image.png

Edytowane przez MelissaGMO

image.png

Opublikowano

Clock Tick Tock GIF by MOODMAN

To juz dziś START NOWEJ EDYCJI! 

Z okazji startu nowej edycji mamy dla Was dwa prezenty! 

1. Aby wziąć udział w losowaniu Premium Account (365dni) wejdź na naszego Discorda i dołącz do giveaway!  https://discord.com/invite/hhxanSb
2. Aby otrzymać 200 Wcoin (P) oraz Seal of Wealth (1dzien) Zapraszamy na nasz Facebook https://www.facebook.com/pl.greatmuonline

Zapraszamy do wspólnej gry na medium serwerze
z wieloma urozmaiceniami! 

image.png

Opublikowano

Clock Tick Tock GIF by MOODMAN
To juz dziś START NOWEJ EDYCJI! 

Z okazji startu nowej edycji mamy dla Was dwa prezenty! 

1. Aby wziąć udział w losowaniu Premium Account (365dni) wejdź na naszego Discorda i dołącz do giveaway! https://discord.com/invite/hhxanSb
2. Aby otrzymać 200 Wcoin (P) oraz Seal of Wealth (1dzien) Zapraszamy na nasz Facebook https://www.facebook.com/pl.greatmuonline

Zapraszamy do wspólnej gry na medium serwerze
z wieloma urozmaiceniami! 

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

19. Edycja Oficjalnie Wystartowała!

Z radością ogłaszamy, że 19. edycja GMO właśnie się rozpoczęła! Przygotujcie się na niezapomniane przygody pełne wyzwań, walk i współpracy.

Oto kilka ważnych informacji na start:

1. xShop Wyłączony: xShop będzie całkowicie wyłączony do poniedziałku, 25 listopada 2024, godz. 00:00

2. Premium Account: Bonus +20% EXP wynikający z Premium Account również jest tymczasowo wyłączony do tego czasu

3. Castle Siege: Pierwsza bitwa Castle Siege odbędzie się 8 grudnia 2024 roku

Życzymy wszystkim zdrowej rywalizacji i niezapomnianych wrażeń podczas tej edycji. Pamiętajcie, by przestrzegać regulaminu, aby wspólna zabawa była jak najlepsza dla każdego. Powodzenia i miłej zabawy!
Wasz Zespół GreatMuOnline

Bez nazwy-5.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Inwazja Przeklętego Mikołaja! 🎅🎄
Święta zbliżają się wielkimi krokami, ale w tym roku czeka nas coś wyjątkowego – Inwazja Przeklętego Mikołaja! To wydarzenie sprawdzi Twoją cierpliwość, odwagę i ducha świąt.*

Nagrody za udział
Znalezienie Przeklętego Mikołaja nie będzie łatwe, ale nagrody wynagrodzą Twój trud!

- Gwarantowane 25 WCoin(P)** za każde zabicie
-  50% szansy na zdobycie jednego z wyjątkowych przedmiotów z jego przeklętego worka🎅💥

Dołącz do zabawy i zgarnij swoje świąteczne łupy!

santainv.png

Bez nazwy-5.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie REOtwarcie! 🚀
Przygotujcie się na nowy start z fantastycznymi bonusami, które pomogą Wam rozpocząć przygodę z przytupem! Oto, co na Was czeka:

💎 Podwójny Bonus EXP`
Wszyscy gracze będą cieszyć się +100% do EXP aż do osiągnięcia 2 Grand Resetów

🎁 Pakiet Startowy dla Nowo Zarejestrowanych

Każdy nowo zarejestrowany gracz otrzyma ekskluzywny Pakiet Startowy, który ułatwi pierwsze kroki:
- Konto Premium (7 dni)
- Pieczęć Bogactwa (7 dni)
- Pet Panda (7 dni)

Nie przegap okazji, aby zanurzyć się w pełną akcji przygodę z tymi niesamowitymi bonusami. Niezależnie od tego, czy jesteś doświadczonym graczem, czy dopiero zaczynasz swoją podróż, to najlepszy moment by dołączyć!

Bez nazwy-5.png

• GreatMu zmienił(a) tytuł na [S6E3][x200] GreatMuOnline [START 16.05.2025 20:00 CET]