Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam specyficznego, luzackiego mmo. Najbardziej mi zależy na systemie budowania/wyspy/domu, do tego jakiś system farmy no i oczywiście expienie. Już od dłuższego czasu szukam i nic takiego nie widzę. Jedyne co mi przychodzi na myśl to Palia, która nie wiadomo kiedy wyjdzie, Albion ale tam to trzeba naprawdę długo grać żeby mieć swoją wyspę. Kiedyś była fajna gra - FireFall, niekoniecznie podchodziła pod MMO ale była bardzo fajną gierką z przeróżnymi pobocznymi rzeczami które można robić no i duży świat który można było zwiedzać. Poradźcie w co pograć bo jak nie to chyba wrócę do metina :d

Opublikowano (edytowane)

Nic nie wyciekło? Albo emulacja? Nie ma priv'ów?

EDIT: Sam sobie odpowiem - prace nad emulacją trwają - nawet coś tam działa już.

A co powiesz na Scrap Mechanic albo State of Decay?

Edytowane przez monsune
sushiVo lubi to
Opublikowano
8 godzin temu, monsune napisał:

Nic nie wyciekło? Albo emulacja? Nie ma priv'ów?

EDIT: Sam sobie odpowiem - prace nad emulacją trwają - nawet coś tam działa już.

A co powiesz na Scrap Mechanic albo State of Decay?

Szukam raczej darmowej gry i jednak żeby było to budowanie, farmienie i expienie

Opublikowano

Witam,

od siebie mogę polecić survival SCUM, aktualnie jest w early accessie, aczkolwiek jest porządnie rozwijana. Klucz do gry możesz zdobyć oglądając eventy @SCUMgame na Twitchu, przeważnie ktoś z twórców/moderacji przesyła klucz na chat z 1 zamazaną liczbą. Kolejnym dobrym wyborem oraz świetnym zjadaczem czasu jest Black Desert Online, to typowy koreański MMO nastawiony na PVE, w którym znajdziesz mnóstwo ciekawych mechanik. Do tego dochodzą częste eventy oraz uproszczenia dla nowych graczy. Tutaj także jest możliwość bezpłatnego nabycia gry, wykonując ,,zadanie'' z triala na stronie BDO, lub czekając, aż będą rozdawać na Steamie (dosyć często to robią).

monsune lubi to
Opublikowano

I była jeszcze jakaś bardzo stara, ale jara gierka, grana ostro, gdzieś na forum była wzmianka, nie mogę sobie tytułu przypomnieć.